Pro Evolution Soccer 2018

Hot
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
 
0.0 ()
8
Pro Evolution Soccer 2018

Pro Evolution Soccer 2018

Τρέιλερ για την Inter Milan. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/5/17] Πριν από λίγο κυκλοφόρησαν τρέιλερ για το Pro Evolution Soccer 2018 και το Winning Eleven 2018 (την Ιαπωνική έκδοση του PES).

Το νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου της Konami έχει ως κεντρικό θέμα την Barcelona. Όπως όλα δείχνουν, σε αντίθεση με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, έχει κρατήσει και τα επίσημα δικαιώματα του Uefa Champions League. Εντύπωση προκαλούν τα βελτιωμένα γραφικά του και οι ρεαλιστικές απεικονίσεις των ποδοσφαιριστών. Δείτε το teaser τρέιλερ του Ιαπωνικού Winning Eleven στο οποίο αποκαλύπτεται ότι στις 13 Ιουνίου θα δούμε και το πλήρες τρέιλερ.

Gameplay
Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του νέου PES θα ονομάζεται Real Touch +. Βάση αυτού του στοιχείου οι παίκτες θα αντιδρούν αναλόγως στο κοντρόλ της μπάλας, χρησιμοποιώντας μέρη του σώματός τους, όπως το στήθος, το κεφάλι ή τα πόδια, ανάλογα με το ύψος και την ταχύτητα που έχει πάρει η μπάλα εκείνη την στιγμή. Το Real Touch + θα επιτυγχάνεται με απλές κινήσεις του control stick.

Στα online modes θα έχουμε ένα ανανεωμένα 2v2 και 3v3 modes, με υποστήριξη τοπικού Co-op στην ίδια κονσόλα. Στο δε Master League θα προστεθούν τουρνουά πριν την έναρξη της σεζόν και συνεντεύξεις τύπου πριν τους αγώνες. Επίσης, θα βελτιωθεί το μεταγραφικό σύστημα. Θα μπορέσετε επίσης να ζήσετε τη μαγεία του ποδοσφαίρου με τις νέες στρατηγικές ντρίμπλες, τις βελτιωμένες εκτελέσεις στημένων φάσεων και τη χρήση του Touch Pad. Θα απολαύσετε νέα μενού και αληθινές εικόνες των ποδοσφαιριστών και θα παίξετε μαζί με τους φίλους σας στο νέο co-op multiplayer.

Οι πληροφορίες που μπορείτε να αντλήσετε από το συγκεκριμένο τρέιλερ και από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του PlayStation είναι ότι οι προπαραγγελίες του PS4 και του PS3 θα λάβουν το αποκλειστικό theme της Barcelona καθώς και πλεονεκτήματα στους Agents στο MyClub. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει μία special edition της Barcelona που θα περιλαμβάνει το αποκλειστικό θέμα της, 1000 πόντους στο MyClub, πλεονεκτήματα με τους Agents στο MyClub. Αμέσως μετά, η Konami δημοσίευσε και το τρέιλερ για την δυτική άγορα. Δείτε το παρακάτω.

Νέα μηχανή γραφικών
Η Konami ανακοίνωσε ότι "η νέα μηχανή γραφικών της θα κάνει πάταγο", κάτι που μπορούμε να δούμε και στο teaser trailer, ενώ υπόσχεται άκρως ανταγωνιστική gameplay εμπειρία. Οπτικά, το PES 2018 θα παρέχει το Real Capture system, το οποίο θα αποδώσει τους φωτισμούς ακριβώς όπως σε ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό αγώνα, ανάλογα με το αν πρόκειται για παιχνίδι που διεξάγεται ημέρα ή νύκτα. Θα υπάρχει ρεαλισμός στο φωτισμό, τόσο στο πως θα διαχέεται το φως του ήλιου, όσο και στους προβολείς των γηπέδων που θα φωτίζουν το βράδυ.

Στα γήπεδα θα δούμε την πιο λεπτομερή μέχρι σήμερα απεικόνιση, με τον χλοοτάπητα, την φισούνα και τις περιοχές γύρω από το γήπεδο να αποδίδονται άκρως ρεαλιστικά. Γήπεδα όπως το Camp Nou της Barcelona και το Signal Iduna Park της Dortmund, θα αποδοθούν πιστά από τους γραφίστες. Σχετικά με τα μοντέλα των ποδοσφαιριστών, έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στις φανέλες των ομάδων κι έχουν γίνει photo scan στα τατουάζ των παικτών, ώστε να απεικονίζονται με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.

[UPDATE: 19/5/17 - Pre-order bonus και τιμές] Η Zegetron, αντιπροσωπεία της Konami στη χώρα μας, ανακοίνωσε τις τιμές του PES 2018 και τα pre-order bonus.

Αναλυτικά οι τιμές έχουν ως εξής:
PES 2018 Day1 Edition GR PC - 55,99 ευρώ
PES 2018 Day1 Edition GR Xbox One - 63,99 ευρώ
PES 2018 Day1 Edition GR X360 - 54,99 ευρώ
PES 2018 Day1 Edition GR PS4 - 63,99 ευρώ
PES 2018 Day1 Edition GR PS3 - 54,99 ευρώ

Όσοι προπαραγγείλετε κερδίζετε τα παρακάτω:
- Αποκλειστικός Agent για το MyClub, ο οποίος θα ανακοινωθεί στην E3, 13-15 Ιουνίου.
- Uefa Champions League Agent για το MyClub
- Partner team agent (4 αρχικοί agents)
- 10.000 GP για 10 εβδομάδες
- Αποκλειστικές κάρτες για τη συλλογή Champions League 2017/2018

[UPDATE 2: 19/8/2017 - Τρέιλερ με τον David Beckham] Ο David Beckham θα συμπεριλαμβάνεται στους βετεράνους αστέρες που θα συνεργαστούν με το παιχνίδι. Ανάλογη συνεργασία θα πραγματοποιήσει φέτος η Konami και με τον Diego Maradona.

Οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι στους MyClub Legends, βετεράνους αστέρες του παρελθόντος. Αν είστε αρκετά τυχεροί και "σας κάτσει" η μεταγραφή (διότι αλλιώς δεν γίνεται), τότε θα μπορέσετε να τους αποκτήσετε στην ομάδα σας.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE 3: 8/9/17 - Inter Milan trailer] Το νέο τρέιλερ του PES 2018 είναι αφιερωμένο στην Inter Milan (γνωστή ως Inter στην χώρα μας). Μετά τις Liverpool, Borussia Dortmund, Barcelona και... Fulham, η ομάδα του Μιλάνου έρχεται σε συμφωνία με την Konami. Φυσικά βλέπουμε ορισμένους από τους αστέρες της ομάδας σε αυτό το τρέιλερ, όπως ο Miranda ή ο Mauro Icardi.


Η Inter έχει έρθει σε συμφωνία με την Konami δίνοντας έτσι πλήρη άδεια για την κάλυψη της ομάδας και τον παικτών.

Το Pro Evolution Soccer 2018 θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

Δείτε το βίντεο με το review του Pro Evolution Soccer 2017 και συζητήστε περισσότερα για το νέο PES στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Manos (Level 39) 18/05/2017 00:19
Τα γραφικά του νέου PES 2018 είναι απλά εκπληκτικά. Ανυπομονώ για το τελικό τρέιλερ.
#2 geololj (Level 28) 18/05/2017 01:56
Πραγματικά, αν το τελικό αποτέλεσμα ingame είναι αυτό που είδαμε στο τρέιλερ (αυτό το λίγο τουλάχιστον), θα κάνει πάταγο στα γραφικά όντως! Τρομερή λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι φέτος η Konami ετοιμάζεται για δυνατό μπάσιμο.
#3 +2 Tas13 (Level 14) 18/05/2017 03:16
Κρατάω όπως πάντα μικρό καλάθι.Ναι μεν το PES 2017 ήταν καλύτερο αλλά και πάλι ειδικά στο online που λένε ότι θα το φτιάξουν ποτέ δεν το έχουν φτιαξει αν παιζεις με πανω απο εναν αντιπαλο.Απλά δεν ειχε lag ειχε...input lag το βασικοτερο θεμα του Pro.Ε και ετσι δεν γινεται να παιξεις.
Οσο για το Myclub κλασικα φανταζομαι θα σου δινει παικτη στην τυχη, στο Master league θα βαριεσαι στις συνεντευξεις τυπου και στις ομαδες θα λειπουν οι μισες.Η Konami νομιζει ακομα οτι παιζουμε ενα παιχνιδι για τα γραφικα του.Αντε ας δουμε και το τρειλερ.
#4 +1 ashbringer (Level 25) 18/05/2017 10:20
Πολύ ωραίο τρέιλερ.Μακάρι το φετινό Pes 2018 να είναι ανταγωνιστικό όχι μόνο ως προς το FIFA αλλά και ως προς τις προηγούμενες εκδόσεις του.
#5 +1 vasileiosathens (Level 5) 18/05/2017 14:50
Καλά τα γραφικά Κονάμι αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι περισσότερα δικαιώματα, γήπεδα, καλύτερο σχολιασμό και λιγότερους κατσικοπόδαρους παίχτες (αναρωτιέμαι μόνο εγώ έχω παρατηρήσει αυτή τη λεπτομέρεια στο ανιμέισον). Βασικά αυτό που πιστεύω είναι ότι μόνη ελπίδα να δούμε καλό ποδοσφαιράκι είναι αν η 2Κ έμπαινε στο κόλπο.
#6 Miatakias (Level 16) 18/05/2017 17:37
Οι παιχτες της Μπαρτσα αντε και της Dortmund αφου το γηπεδο της θα εχει πολλες λεπτομεριες (οπως το Nou Camp) οι υπολοιποι δεν νομιζω να εχουν τετοιες λεπτομεριες..
Εγω ψηνω πιο πολυ το Φιφα 18 αν εχει street football που λεγεται..
#7 MOKER (Level 13) 24/05/2017 19:30
Περιμένοντας να δω βεβαία σε Live streams και μετα συμπεράσματα ...αλλα ο Βασιλιας του αθλήματος ....είναι και θα παραμήνει είναι το Fifa 18...εννοείτε ότι αμα αξίζει θα γίνει αγορά του προ ...αλλα κάτσε να δούμε...
Notification