FIFA 18: FUTMAS event

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
FIFA 18: FUTMAS event

FIFA 18: FUTMAS event

Κερδίστε χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις ομάδων και παίκτες στο ετήσιο event της EA.

Το FUTMAS δίνει για άλλη μια χρονιά το παρόν στο FIFA.

Μέσα από το γιορτινό event του FIFA 18 μπορείτε να αποκτήσετε χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις ομάδων και ειδικές εκδόσεις παικτών. Από τώρα έως και τις 2 Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε δεκάδες Squad Builder Challenges, καθώς και να φέρετε εις πέρας νέα objectives, τα οποία θα σας ανταμείψουν με δώρα. Αρχικά, κάθε ημέρα θα έχουμε μια αντίστροφη μέτρηση που εμφανίζεται με την μορφή αριθμών σε μπλούζες παικτών. Ξεκινώντας από το 30, θα φτάσουμε στο 1 στις 24 Δεκεμβρίου. Κάθε ημέρα θα αντιπροσωπεύει και ένα διαφορετικό challenge.

Μέσα στους παίκτες που μπορείτε να αποκτήσετε συναντάμε μεταξύ άλλων τον Azpilicueta με rating 86, τον Antonio με rating 83 και τον Serge Gnabry με 82 rating. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν οι επόμενοι παίκτες. Στα υπόλοιπα rewards έχουμε ένα Elf Kit (εάν κερδίσετε τρεις Squad Battle αγώνες) καθώς και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Andy Carrol. Συνολικά θα δοθούν τρεις διαφορετικές χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις. Ένα από τα objectives σας ζητάει επίσης να σκοράρετε τρία γκολ με κεφαλιά.

Το FUTMAS event του FIFA 18 έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιανουαρίου.

Διαβάστε το review του FIFA 18 και συζητήστε για το FUTMAS στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification