NBA Live 18

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
8
NBA Live 18

NBA Live 18

Νέο Career mode με τίτλο “The One”. Δείτε το τρέιλερ από την E3 2017. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/5/17] Το NBA Live 18 βρίσκεται σε ανάπτυξη, καθώς τα πρώτα screenshots έχουν ήδη διαρρεύσει online. Περιλαμβάνουν τους Lebron James, Stephen Curry, Anthony Davis και άλλους αστέρες του Αμερικανικού μπάσκετ.

Το NBA Live 18 παρουσιάστηκε στα πλαίσια του NBA Live Exclusive Event που έγινε στο Los Angeles και έχει βελτιωμένα γραφικά και νέα animations. Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του ο youtuber Agent 00 κατά το οποίο φανερώνονται πολλά στοιχεία σχετικά με το gameplay του παιχνιδιού. Περισσότερα θα δούμε στην παρουσίαση της Electronic Arts κατά τη διάρκεια EA Play 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Hollywood.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για  μικρές αλλαγές στον τομέα του gameplay, καθώς περιέχει το κλασικό gameplay των NBA Live που διαφέρει πολύ από το αντίστοιχο του NBA 2K. Οι μεγαλύτερες βελτιώσεις έχουν γίνει στα animation επαφών, διότι έχει υιοθετηθεί το σύστημα επαφών του Madden NFL και μοιάζουν πολύ ρεαλιστικές. Επιπλέον, θετική εντύπωση προκαλούν και τα signature moves κάθε παίκτη, με το eurostep του Γιάννη Αντετοκούμπο να ξεχωρίζει.

Στα πλεονεκτήματα του NBA Live 18 ανήκουν και οι ξεχωριστοί πανηγυρισμοί. Ωστόσο, τα κακά animations κατά τη διάρκεια των jump shots, τα προβλήματα με τις αντιρεαλιστικές ντρίμπλες και ο κάκιστος φωτισμός που διαστρεβλώνει πολλές φορές τα γραφικά των παικτών μετριάζουν κατά πολύ την απόλαυση του παιχνιδιού. Τέλος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η μηχανή γραφικών είναι η Ignite Engine, που έχει χρησιμοποιηθεί από την ΕΑ στα προηγούμενα games NBA Live και τα UFC.

Το επίκεντρο του NBA Live Exclusive Event ήταν το νέο mode του NBA Live 18, το οποίο έχει όνομα THE ONE (THE ON1E), χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για story mode ή κάτι άλλο. Screenshots για το παιχνίδι θα βρείτε στην gallery.

[UPDATE: 10/6/17 - E3 2017 trailer] Κατά την διάρκεια της E3 2017, η EA έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του NBA Live 18. Σε αυτό, παρουσιάζεται το νέο The One Career mode, μέσω του οποίου μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας παίκτη και να πάρετε μέρος τόσο σε κλασικά πρωταθλήματα, όσο και σε αγώνες δρόμου. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι το demo για PS4 και Xbox One θα γίνει διαθέσιμο τον Αύγουστο.

Στο The One mode, θα μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε μέρος είτε σε αγώνες δρόμου 5vs5 σε τοποθεσίες όπως η Venice Beach ή να παίξετε σε επίσημα τουρνουά μέσω του The League. Παίζοντας, θα μπορείτε να κερδίσετε νέο gear και να κάνετε upgrade στα παπούτσια σας ή και σε άλλα αξεσουάρ.

Το NBA Live 18 θα κυκλοφορήσει από την EA για PC, PS4 και Xbox One.  Διαβάστε το review του NBA Live 2014 και συζητήστε για το νέο NBA Live στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/05/2017 10:08
Όπως κάθε χρονιά απίστευτο και χωρίς αντίπαλο.
#2 billkill13 (Level 2) 26/05/2017 14:49
Quoting ashbringer:
Όπως κάθε χρονιά απίστευτο και χωρίς αντίπαλο.

το live ειναι οχι το 2k δεν ξερω αν μπερδευτηκες απλα λεω :P . Παρολα αυτα πραγματι φαινεται εντυπωσιακο
#3 aims (Level 20) 11/06/2017 10:34
ωραιο δειχνει αλλα τι να το κανεις που θα κυκλοφορησει κ αυτο με 4221 Bugs..?
#4 ashbringer (Level 25) 11/06/2017 16:37
Πολλά και εντυπωσιακά τα χαρακτηριστικά για το νέο NBA Live 18
Notification