Everybody’s Golf

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Everybody’s Golf

Everybody’s Golf

Επιστρέφει για PS4 και mobile συσκευές με open-world κυνήγι θυσαυρού, ψάρεμα και αγώνες buggy.

Άνοιξαν οι εγγραφές για το πρώτο mobile game της Sony, το Everybody’s Golf.

Η Sony είχε ανακοινώσει πέρυσι τον Μάρτιο ότι θα ασχοληθεί με το mobile gaming μέσω της Forward Works. Το πρώτο εξ αυτών θα είναι το Everybody’s Golf, για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι προεγγραφές στην Ιαπωνία. Η γνωστή σειρά Golf θα μεταφερθεί στα Android και iOS ως free-to-play με microtransactions, θα διαθέτει αρκετά διαφορετικά courses, customization για τους χαρακτήρες και multiplayer οκτώ παικτών.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του παρακάτω:

Everybody’s Golf στο PS4
Το Everybody’s Golf θα κάνει την εμφάνισή του στις 30 Αυγούστου και στην νεότερη κονσόλα της Sony στην 20η επέτειό του από την αρχική του κυκλοφορία το 1997 για το PSone. Θα παρουσιαστεί με το γνωστό three-click shot μηχανισμό των προηγούμενων games και θα περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά όπως το εις βάθος customization των χαρακτήρων, online modes και επιπλέον δραστηριότητες όπως ψάρεμα, αγώνες με οχήματα buggy και κυνήγι θυσαυρού σε open-world περιβάλλον.

Η τιμή του θα ανέρχεται στα 40 ευρώ και με την προπαραγγελία του θα λάβετε το Original Avatar, το 20th Anniversary Course, ένα Rabbit Mascot costume, δύο Unique Shirt, ένα Premium Kart και ένα dynamic theme για το PS4.

Το Everybody’s Golf θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 30 Αυγούστου. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δούμε την mobile έκδοσή του στην Ευρώπη. Συζητήστε για το Everybody’s Golf στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/06/2017 16:31
Δείχνει αρκετά διασκεδαστικό.Π ολύ ωραίο βίντεο.
Notification