Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο NBA 2K18

Hot
Μαρίνος Τζώτζης
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
2
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο NBA 2K18

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο NBA 2K18

Μέσα στους 10 καλύτερους του NBA. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/8/17] Αποκαλύφθηκε το rating και το μοντέλο του Γιάννη Αντετοκούμπο για το NBA 2K18.

To rating του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι 91, κάνοντάς τον τον small forward με το δεύτερο μεγαλύτερο rating και έναν από τους μόλις επτά παίχτες που έχουν αποσπάσει βαθμολογία μεγαλύτερη από το 90 στις μέχρι τώρα αποκαλύψεις παιχτών. Ο Γιάννης ήταν ένας από τους πολλούς μπασκετμπολίστες που ζήτησε να λάβει το rating του από τον NBA 2K Community Manager Ronnie 2K, κάτι που αποτελεί πλέον και την επίσημη διαδικασία για το πώς αποδίδονται τα ratings.

Το rating του Γιάννη Αντετοκούμπο στο NBA 2K17 ήταν ήδη υψηλό και έφτανε το 89. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε άλλες φωτογραφίες από το μοντέλο του διαθέσιμες και βρισκόμαστε εν αναμονή κάποιου τρέιλερ ή gameplay video όπου θα δούμε τον Γιάννη σε δράση. 

[UPDATE: 1/9/17 - Στους 10 καλύτερους ο Αντετοκούμπο] Η 2K Games ανακοίνωσε τους 10 καλύτερους παίκτες του NBA 2K18.

Ο LeBron James είναι αναμενόμενα στην 1η θέση με 97 Rating. Τον ακολουθεί ο Kevin Durant με 96. Οι Kawhi Leonard και James Harden βρίσκονται στην 3η θέση με ισοβαθμία.

Ο Γιάννης Αντεντοκούμπο γίνεται ο 1ος Έλληνας παίκτης που μπαίνει στην κορυφαία 10άδα του NBA με 91 Rating. Τελικά δεν θα είναι ο 2ος Small Forward, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί τον Αύγουστο, αλλά ο 4ος κατά σειρά. Ξεπέρασε πάντως τους Kyrie Irving (σ.σ. βρίσκεται στο εξώφυλλο) που έχει Rating 90, αλλά και τον Isaiah Thomas με Rating 89.

Το NBA 2K18 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Διαβάστε περισσότερα για για το παιχνίδι και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/09/2017 11:07
Ο Γιάννης μας έχει κάνει περήφανους και μακάρι να φτάσει και ακόμα παραπάνω.
Notification