Fifa 18 patches

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Fifa 18 patches

Fifa 18 patches

Βελτίωση στους τερματοφύλακες και τα λάθος πέναλτι. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/10/17] H ΕΑ κυκλοφόρησε το πρώτο patch για το Fifa 18 το οποίο διορθώνει αρκετά θέματα που αφορούν το gameplay.

Καταρχήν μία βασική αλλαγή είναι ότι οι τερματοφύλακες έχουν αναβαθμιστεί ως προς το A.I. τους, ενώ τα σουτ έχουν γίνει πιο δύσκολα. Μέχρι στιγμής στο Fifa 18 ήταν αρκετά εύκολο να σκοράρετε και αρκετοί χρήστες είχαν διαμαρτυρηθεί ότι τα ματς καταλήγουν με υψηλά σκορ στο τέλος. Παράλληλα, η EA κατέβασε το επίπεδο δυσκολίας των Amateur και Semi-Pro, μείωσε την ακρίβεια των σουτ, αύξησε τους χρόνους αντίδρασης των τερματοφυλάκων σε ορισμένες περιστάσεις, ενώ πρόσθεσε νέες επιλογές διαπραγμάτευσης συμβολαίων στο Career mode.

Επίσης, οι χρήστες του Fifa αναμένουν και την επιστροφή του Guest Play στο Ultimate Team που υπήρχε στο Fifa 17. Δείτε αναλυτικά τα patch notes.

[UPDATE: 1/11/17 - Patch 1.04] Η Electronic Arts κυκλοφόρησε ένα νέο patch για το Fifa 18, το οποίο μειώνει την αποτελεσματικότητα στις πάσες και τις προωθημένες μπαλιές.

Κάποιοι χρήστες είχαν παραπονεθεί ότι οι πάσες παραείναι ακριβείς, χωρίς να αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασεις στους αμυνόμενους. Πλέον, η αποτελεσματικότητά τους μειώθηκε και πλέον εξαρτώνται σημαντικά από την γωνία που έχει ο ένας παίκτης προς τον συμπαίκτη του όπου πασάρει την μπάλα και συγκεκριμενα αν τον έχει σε γωνία 90-270 μοιρών. Μετά τις 140 μοίρες, θα δυσκολευτείτε ακόμη περισσότερο. 

Επίσης, μειώθηκε η ακρίβεια της πάσας και η ταχύτητά της. Συν τις άλλοις, οι τερματοφύλακες βελτιώθηκαν πειρσσότερο και πλέον δεν αποκρούουν την μπάλα για να την στείλουν μέσα στο τέρμα τους, ούτε πηδάνε νωρίς σε κεφαλιές και σουτ-βολίδα.

[UPDATE 2: 29/11/17 - Βελτίωση στους τερματοφύλακες και τα λάθος πέναλτι στις σέντρες] Η Electronic Arts ανακοίνωσε ένα νέο patch για το Fifa 18 που διορθώνει ορισμένα λάθος σφυρίγματα πέναλτι και το A.I. των τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά οι διορθώσεις:

Gameplay
- Διορθώθηκαν τα λάθος σφυρίγματα πέναλτι, όταν ένας αμυντικός κερδίζει την μπάλα σωστά με κεφαλιά αλλά συγκρούεται με τον επιθετικό και σφυρίζεται πέναλτι.
- Οι τερματοφύλακες πλέον δεν στέκονται στο έδαφος τόσο πολύ και σηκώνονται πιο γρήγορα για να αποκρούσουν την μπάλα, ειδικά όταν αυτή βρίσκεται σε λογική απόσταση από αυτούς.
- Διόρθωση θέματος κατά το οποίο οι τερματοφύλακες δεν πήγαιναν προς την μπάλα όταν ο αμυντικός τους έδινε πάσα.

Ultimate Team
- Το παιχνίδι δεν παγώνει πλέον όταν διαλέγετε έναν αντίπαλο στα γρήγορα στο Squad Battles.
- Διορθώσεις σε εμφάνιση κειμένου στα squad requirements στο FUT Champions.
- Διορθώσεις στο Daily Knockout Tourament.
- Διάφορες ακόμη μικρές διορθώσεις για το Xbox menu και το PlayStation Dynamic Menu.

Online
- Μπορείτε να κάνετε quick sub ακόμα κι αν έχετε χρησιμοποιήσει όλες τις παύσεις
- Προστέθηκαν επιπλέον περιοχές χωρών για matchmaking στο Pro Clubs ώστε να έχετ καλύτερη ταχύτητα.
- Εμφανίζονται trophies που δεν εμφανίζονταν σε πανηγυρισμούς.
- Οι Captains των ομάδων που αποσυνδέονταν (στην έκδοση για PC) όταν το Voice Chat ήταν απενεργοποιημένο.

Άλλες διορθώσεις
- Διόρθωση στο Career Mode σε παίκτες που υπέγραφαν συμβόλαιο την πρώτη σεζόν και δεν έρχονταν στο σωστό χρόνο.
- Διάφορες διορθώσεις σε attributes παικτών που έλλειπαν, στις κληρώσεις των γυναικείων ομάδων, το επαναλαμβανόμενο σφύριγμα που ακούγεται σε κάποια γήπεδα και αναβαθμίσεις σε εμφανίσεις.

Διαβάστε το review του Fifa 18 και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Επίσης μπείτε στην ομάδα του GameWorld στο Pro Clubs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Yiannis-7- (Level 6) 04/10/2017 12:19
Φίλε μου Μάνο είδα το τελευταίο σου live ( την ημέρα που το ανέβασες) οι αντιδράσεις είναι ίδιες με τις δικές μου όταν έβλεπα τραγικά πράγματα με το gameplay, κουμπιά να μη πιάνουν, καθυστέρηση στην άμυνα και άλλα τέτοια.....
Με το patch δε ξέρω αν διορθωθούν κάποια πράγματα, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το εξής: οκ φτιάχνουν ένα παιχνίδι εδώ και ένα χρόνο περίπου, λογικά έχουν γίνει εκατοντάδες δοκιμές πριν βγει η τελική του έκδοση και φτάσει στα ράφια των μαγαζιών. Και λέω μετά από όλα αυτά, καλά τα είδαν όλα σωστά, ευχαριστήθηκαν το παιδικό gameplay??? Ευχαριστήθηκαν τα σκορ water polo ή tennis??? Αλήθεια όλοι αυτοί που δουλεύουν εκεί στον Καναδά πληρώνονται κανονικά??? Εδώ εσείς -και μιλάω σοβαρά- κάνετε και φαίνεται αυτό απίστευτη δουλειά και τρέχετε να προλάβετε τα πάντα για να μας κρατάτε ενημερωμένους για όλα τα games etc. Και είμαι σίγουρος ότι εδώ στην Ελλάδα δε παίρνετε και τα λεφτά των συγκεκριμένων . Βέβαια να μου πεις έχουμε φτάσει σε μια εποχή κονσερβοποίησης και προβατισμού που ότι μας σερβίρουν ακόμα και πατάτα να είναι πρέπει να το υποστηρίζουμε μόνο και μόνο επειδή το πληρώσαμε....

Keep going the good work guys.
#2 ashbringer (Level 25) 02/11/2017 09:11
Δεν σας φαίνεται περίεργο να κυκλοφορούν τόσα patch και για το Fifa αλλά και για το pro;
Notification