• Ειδήσεις
  • Sports
  • Miles Jacobson: "Πηγαίνουμε σε προπονήσεις και meetings ομάδων με ένα τηλεφώνημα"

Miles Jacobson: "Πηγαίνουμε σε προπονήσεις και meetings ομάδων με ένα τηλεφώνημα"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Miles Jacobson: "Πηγαίνουμε σε προπονήσεις και meetings ομάδων με ένα τηλεφώνημα"

Miles Jacobson: "Πηγαίνουμε σε προπονήσεις και meetings ομάδων με ένα τηλεφώνημα"

Και ανάλυση των νέων χαρακτηριστικών του FM 2018.

 

Ο Jacobson δήλωσε ότι κάθε χρόνο το Football Manager κάνει πάντα ένα βήμα παραπάνω και ότι φέτος μπορεί αυτό το βήμα να είναι ακόμη πιο ορατό απ' τον κόσμο. Ωστόσο, ένα χαρακτηριστικό που δεν παρατηρήσατε οι περισσότεροι είναι το League Performance Tracker.

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός δουλεύει ως εξής. Παλιά το παιχνίδι λάμβανε υπόψη του τις φιλοδοξίες σας στο πρωτάθλημα με βάση τις δηλώσεις σας, τις συμφωνίες με την διοίκηση και τι έλεγαν τα ΜΜΕ. Πλέον, με τον νέο μηχανισμό γίνεται διαρκής επαναπροσδιορισμός στόχων, οι οποίοι μπορούν π.χ. να αλλάξουν όταν έρθει μια νέα μεταγραφική περίοδος και δείτε ότι "σας παίρνει" να κάνετε το κάτι παραπάνω στα μεταγραφικά και να ζητήσετε π.χ. έξτρα μπάτζετ δηλώνοντας στη διοίκηση ότι πάτε π.χ. για πρωτάθλημα ή για μία απ' τις πρώτες θέσεις. Κι αν ο στόχος σας φανεί να απομακρύνεται τότε αυτό θα γίνει ορατό και θα έχετε τα ανάλογα σχόλια από διοίκηση και παίκτες.

Συν τις άλλοις, το σύστημα των Dynamics που έχει να κάνει με την ψυχολογία, δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία στην ομάδα σας και ως καλός προπονητής θα πρέπει να εφαρμόζετε και τις ανάλογες ομιλίες στους παίκτες σας ώστε με υψηλό ηθικό να παίξουν καλά. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της Sports Interactive είναι ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια έρχονται σε επαφή απευθείας με ποδοσφαιρικές ομάδας και έχουν τέτοια άνεση που μπορούν να κάνουν απλά ένα τηλέφωνο αυθημερόν και να πάνε να παρακολουθήσουν την προπόνηση ή ακόμα και στο meeting της ομάδας όπου οι προπονητές παρουσιάζουν τα συστήματά τους. Από εκεί ο Miles Jacobson παρατηρεί τα βλέμματα των παικτών και τις αντιδράσεις προς τον προπονητή τους κι έτσι ανάλογα με τα λόγια του εκάστοτε coach, βάζει τις ανάλογες μεταβλητές μέσα στο παιχνίδι.

Τέλος, ο Jacobson τόνισε ότι το Medical Centre που εμφανίζει τον έλεγχο τραυματισμών είναι άκρως σημαντικό χαρακτηριστικό, ενώ κατέληξε στο ότι ο μέσος όρος που παίζει κάποιος Football Manager είναι οι 200 ώρες και ότι η επιτυχία του παιχνιδιού οφείλεται στους έμπειρους συντελεστές του και στο ευρύ δίκτυο από scouts ανά τον κόσμο. Όσο για την κριτική περί ελάχιστων αλλαγών, επισημαίνει ότι αυτό γίνεται επειδή το παιχνίδι κυκλοφορεί κάθε χρόνο και πως παρόλα αυτά προστίθεται πλήθος νέων χαρακτηριστικών, ενώ σε βάθος χρόνου π.χ. τεσσάρων ετών, σε καμία περίπτωση το φετινό παιχνίδι δεν είναι παρόμοιο με το τότε.

Διαβάστε το review του Football Manager 2018 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification