FIFA 18: FUT Birthday Cards

Hot
FIFA 18: FUT Birthday Cards

FIFA 18: FUT Birthday Cards

Νέες εντυπωσιακές κάρτες για τα γενέθλια του Ultimate Team.

 

Το FUT Birthday event του FIFA 18 φέρνει εντυπωσιακές κάρτες και αρκετά Squad Building Challenges.

Η ιστοσελίδα PlayStation.Blog παρουσίασε πρόωρα τις νέες FUT Birthday κάρτες που θα κυκλοφορήσουν στο FIFA 18 Ultimate Team με αφορμή τον εορτασμό των εννέα χρόνων από την καθιέρωση του δημοφιλούς online mode.

Όπως θα δείτε και στην σχετική φωτογραφία υπάρχουν ορισμένες εντυπωσιακές νέες κάρτες τόσο λόγω rating και στατιστικών, όσο και λόγω αλλαγών στις θέσεις που παίζουν οι παίκτες. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Javi Martinez και Eden Hazard που έχουν θέσεις RW, LB, CDM και RW αντίστοιχα στις νέες κάρτες. Οι αλλαγές αυτές δεν είναι τυχαίες, αντιθέτως καθορίζονται από τις θέσει που συνήθιζαν να παίζουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές στο παρελθόν.

Εκ πρώτης όψεως όλες σχεδόν οι κάρτες έχουν υποστεί το λεγόμενο “position-change” πράγμα ιδιαιτέρως χρήσιμο αν θέλετε να φέρετε τον Marco Reus για παράδειγμα στην θέση του striker ή τον David Alaba στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Παράλληλα θα υπάρξουν και νέα SBC’s τόσο ως FUT Birthday κάρτες όσο και με τον τύπο “End of an Era” που όπως είδαμε και στο περσινό FUT, αποτελούν κάρτες για ποδοσφαιριστές που ανακοινώνουν ότι αποσύρονται και έχουν τρελά στατιστικά. Πιθανός υποψήφιος για παράδειγμα σε αυτή την κατηγορία είναι ο μεγάλος Gianluigi Buffon.

Οι FUT Birthday κάρτες θα είναι διαθέσιμες από σήμερα στις 20:00 μέχρι και την ίδια ώρα της επόμενης Κυριακής στις 21 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης το review του FIFA 18 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification