Η Sony ετοιμάζει αναβαθμισμένο PlayStation VR

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Η Sony ετοιμάζει αναβαθμισμένο PlayStation VR

Η Sony ετοιμάζει αναβαθμισμένο PlayStation VR

Θα είναι ασύρματο και θα έχει δυο εμπρόσθιες κάμερες. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 14/10/17] Η Sony ανακοίνωσε ένα νέο PlayStation VR με κωδική ονομασία μοντέλου CUH-ZVR2. Κυκλοφορεί από σήμερα στην Ιαπωνία και αργότερα και στην Ευρώπη.

Στα παρακάτω βίντεο βλέπετε ουσιαστικά ένα tutorial του headset, ενώ στο τέταρτο θα παρατηρήσετε ορισμένα games για το PlayStation VR που έχουν κυκλοφορήσει τόσο διεθνώς, όσο και συγκεκριμένα στην Ιαπωνία.

 

 

Στο τέταρτο βίντεο παρουσιάζονται τα The Elder Scrolls V: Skyrim VR, Bravo Team, Gran Turismo Sport, Summer Lesson: Chisato Shinjo Seven Days Etude, Monster of the Deep: Final Fantasy XV, No Heroes Allowed! VR, Resident Evil VII Biohazard‘s Not a Hero DLC, Zone of the Enders: The 2nd Runner M∀RS, Ace Combat 7: Skies Unknown, Dark Eclipse, The Inpatient, Gungrave VR, Doom VFR κ.α.

[UPDATE: 10/10/19 - Θα είναι ασύρματο και θα έχει δυο εμπρόσθιες κάμερες] H Sony υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει την τρέχουσα έκδοση του PlayStation VR headset, όμως αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στην κυκλοφορία ενός αναβαθμισμένου μοντέλου.

Η πατέντα για το καινούργιο μοντέλο του PlayStation VR headset είχε κατοχυρωθεί τον Φεβρουάριο. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του καινούργιου μοντέλου είναι ότι θα είναι ασύρματο, χρησιμοποιώντας τα Bluetooth. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι θα είναι διάφανο στα πλάγια, έτσι θα μπορείτε να δείτε γύρω σας αντί να είστε εντελώς στο σκοτάδι.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είναι διάφανο όταν ξεκινάει το game προφανώς, όμως αυτό το στοιχείο ανοίγει την πόρτα σε εφαρμογές και games που χρησιμοποιούν AR. Οι εικόνες στην πατέντα δείχνουν επίσης δύο εμπρόσθιες κάμερες, μία στο πίσω μέρος της συσκευής και μια στο χειριστήριο. Σαν επιλογή δίνεται και η προσθήκη μιας έξτρα κάμερας, όπως η PS κάμερα (ή το Kinect), που θα παρακολουθεί την κίνηση του headset.

sony psvr new

Ακόμα υπάρχει μια σημείωση στην πατέντα για επιλογή με δύο διαφορετικές οθόνες, μια για κάθε μάτι. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πατέντα εδώ.

Διαβάστε το review του PlayStation VR και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification