Η πρώτη 8K OLED οθόνη 88 ιντσών από την LG

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Η πρώτη 8K OLED οθόνη 88 ιντσών από την LG

Η πρώτη 8K OLED οθόνη 88 ιντσών από την LG

Με ανάλυση 7680x4320.

 

Συνήθως οι περισσότεροι έχουμε στο σαλόνι μας οθόνες πάνω κάτω γύρω στις 50 ίντσες (κάποιοι αρκετά πιο χαμηλά αν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα). Εδώ όμως η LG ξεκινάει την χρονιά με μια άκρως εντυπωσιακή πρόταση.

Η LG 8K 88 ιντσών (ανάλυσης 7680x4320) ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες. Θα παρουσιαστεί στο CES 2018 (Consumer Electronics Show), το διάστημα 8-12 Ιανουαρίου, στο Las Vegas.

Ο In-Byung Kang, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας της LG, δήλωσε: "Η ανάπτυξη της πρώτης 8K OLEG οθόνης με 8K ανάλυση δείχνει τι δυνατότητες έχουν οι OLED οθόνες. Η OLED θα ηγηθεί ξεκάθαρα στις τεχνολογίες της επόμενης γενιάς".

Η οθόνη θα παρουσιάζει 33 εκατομμύρια pixels, τέσσερις φορές περισσότερα από μία 4K Ultra HD οθόνη και 16 φορές περισσότερα από μια Full HD ανάλυσης 1080p. Η διαγώνιος των 88 ιντσών προβάλει 8K ανάλυση χωρίς να θυσιάζει τίποτα, ούτε καν την φωτεινότητα. Η υψηλότερη ανάλυση επιτυγχάνεται με την μείωση μεγέθους του κάθε pixel και αντίστοιχα το aperture ratio μειώνει την φωτεινότητα. Επίσης, οι OLED οθόνες επηρεάζονται λιγότερο από το aperture ratio και είναι ιδανικές για 8K ανάλυση.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν η οθόνη θα υποστηρίζει HDR. Οι πλήρεις προδιαγραφές και η τιμή της οθόνης θα ανακοινωθούν στο CES 2018. Όσο για τα μελλοντικά games, θυμίζουμε ότι η Square Enix έχει δηλώσει πως το Final Fantasy XV θα υποστηρίζει 8K ανάλυση όταν θα κυκλοφορήσει στα PC.

Διαβάστε ακόμη για την LG PR Ultra HD 4K SmartTV. Συζητήστε για την LG στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Tsolebas (Level 7) 02/01/2018 21:59
Άντε να δούμε...τι άλλο θα δούμε, χρησιμοποιώ ακόμα μια 32 ιντσών οθόνη 60Hz και πιστεύω πως θα πάθω πολιτισμικό σοκ αν πάω σε οθόνη 144Hz η 4Κ...Πόσο μάλλον σε κάτι τέτοιο.Φρικάρω μόνο και μόνο στην ιδέα.
#2 ashbringer (Level 25) 03/01/2018 08:07
Η τεχνολογία στις οθόνες έχει ξεφύγει .Η συγκεκριμένη οθόνη έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Κρίμα που είναι για λίγους απο άποψη χρημάτων.
Notification