Corsair Carbide Spec-04

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
12
Corsair Carbide Spec-04

Corsair Carbide Spec-04

Με αρκετό εσωτερικό χώρο, cable management και “άγρια” αισθητική το νέο mid-tower της εταιρείας.

Η Corsair ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου mid-tower της σειράς Carbide Spec.

Το Carbide Spec-04 παρουσιάζει ασύμμετρο εξωτερικό σχεδιασμό, ακολουθώντας “επιθετικές” και μοντέρνες γραμμές και συνοδεύεται από τρία χρώματα στο εμπρόσθιο μέρος. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε μαύρο-κίτρινο, μαύρο-κόκκινο και μαύρο-γκρι, ενώ θα διαθέτει πλαϊνό παράθυρο. Στο πλάι ενσωματώνεται ένα front panel που διαθέτει θύρες USB 3.0 και USB 2.0, καθώς και θύρες ακουστικών και μικροφώνου. Στο ίδιο σημείο θα βρείτε επίσης τα Power και Reset buttons.

Στο εσωτερικό του συναντάμε έναν προεγκατεστημένο μπροστινό ανεμιστήρα των 120mm που φωτίζεται από LED, ενώ διαθέτει χώρο για έως πέντε ακόμα ανεμιστηράκια: Δύο των 120mm/140mm μπροστά, δύο των 120mm στην οροφή και έναν ακόμα στο πίσω μέρος. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης υδρόψυξης. Περιλαμβάνει δύο φίλτρα σκόνης ώστε να διατηρείται καθαρό το εσωτερικό του case.

Όσον αφορά τον εσωτερικό του χώρο, υποστηρίζει μητρικές ATX, mATX και mini-ITX, καθώς και κάρτες γραφικών με μέγιστο μήκος τα 37 εκατοστά και CPU coolers με μέγιστο ύψος τα 15 εκατοστά. Στα του αποθηκευτικού χώρου, μπορείτε να προσθέσετε τρεις σκληρούς δίσκους των 3.5 ιντσών και δύο των 2.5 ιντσών SSDs στα εύκολα στη χρήση mounts, ενώ διαθέτει χώρο για άνετο cable management. Οι διαστάσεις του Spec-04 φτάνουν τα 49.2x20.1x43.3 εκατοστά σε μήκος, πλάτος και ύψος αντίστοιχα.

Το Corsair Carbide Spec-04 θα διατεθεί σύντομα στην αγορά και η τιμή του θα κυμαίνεται στα 50 ευρώ.

Δείτε την παρουσίαση του Corsair K95 Platinum keyboard από την Χριστιάνα Θάνου και το Corsair One gaming PC. Συζητήστε για όλα τα προϊόντα της Corsair στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Miatakias (Level 16) 05/05/2017 16:28
Για τα λρφτα του φαινεται φανταστικο και ειναι πανεμορφο..
#2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 05/05/2017 23:30
Πολύ ωραίο το κουτί, σε μελλοντική αναβάθμιση θα το έχω σίγουρα υπ' όψιν.
#3 ashbringer (Level 25) 06/05/2017 10:48
Σίγουρη αγορά μόλις έχω τα χρήματα.Υπέροχο Case.
Notification