Razer Thresher Ultimate Gaming headset

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
Razer Thresher Ultimate Gaming headset

Razer Thresher Ultimate Gaming headset

Το καλύτερο headset της Razer για PS4 και Xbox One με συμβατότητα για PC.

Η Razer ανακοίνωσε το Thresher Ultimate Gaming headset για PS4 και Xbox One.

Πρόκειται για ένα ασύρματο σετ ακουστικών με κορυφαία ποιότητα ήχου και άνεση. Υπάρχει μία έκδοση για κάθε κονσόλα και κάθε έκδοση είναι συμβατή και με PC. Το σετ ακουστικών διαθέτει Dolby 7.1 surround ήχο δημιουργώντας την καλύτερη εμπειρία που είχατε ποτέ σε κονσόλα. Παράγει υψηλό audio bandwidth, στέλνοντας επιτυχώς τόσο τα υψηλά όσο και τα χαμηλά στρώματα ήχου.

Με μαγνήτες νεοδημίου 50 χιλιοστών, memory foam (μαξιλαράκια για άνετη χρήση στο αυτί) και ηχοαπομόνωση, υπόσχεται την καλύτερη εμπειρία. Υπάρχει επίσης ενίσχυση gel στα μαξιλαράκια για να τα φοράτε ακόμη πιο άνετα, ώστε να παίζετε για πολλές ώρες. Το headset έχει ασύρματη εμβέλεια 12 μέτρα και μαζί του παρέχεται αποσπώμενο unidirectional μικρόφωνο. Πάνω στο headset υπάρχουν διακόπτες για το volume του μικροφώνου. Το βάρος του ανέρχεται στα 408 γραμμάρια.

Το Razer Thresher Ultimate θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα μέσα στον Ιούλιο στην τιμή των 279,99 ευρώ κι έτσι θα γίνει το ακριβότερο περιφερειακό της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις τεχνικές προδιαγραφές του.

Διαβάστε για τα περιφερειακά Destiny 2 από την Razer, δείτε την παρουσίασή μας για το Razer Lancehead Tournament Edition και συζητήστε περισσότερα για την Razer σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification