Kingston HyperX Cloud headset

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Kingston HyperX Cloud headset

Kingston HyperX Cloud headset

Υψηλή ποιότητα κατασκευής και ακουστικής σε χαμηλή τιμή.

Το Kingston HyperX Cloud είναι ένα headset που απευθύνεται στους απαιτητικούς gamers και σε όσους από εσάς ασχολείστε με τα eSports, καθώς είναι ειδικά φτιαγμένο για gaming. Τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας για να αντέχει στις... κακουχίες και συναντάμε αλουμίνιο και πολύ μαλακά ear cups από δερματίνη.

Διαθέτει αποσπώμενο μικρόφωνο το οποίο αφαιρείται εύκολα. Επίσης, ο σχεδιασμός των ear cups απομονώνει την “διαρροή” του ήχου, ενώ βελτιώνει την ποιότητα του μπάσου. Πέρα από τα PC, είναι επίσης συμβατό με κινητά και tablets.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Απόκριση συχνότητας: 15-25KHz
Αντίσταση: 60 Ω
Ισχύς: 150mW
THD: < 2%
Απόκριση συχνότητας μικροφώνου: 100 - 12.000 Hz
Υλικό earpad: Δερματίνη με αφρολέξ
Μικρόφωνο: Αποσπώμενο, -39+/-3dB
Μήκος καλωδίου: 1.5 μέτρα

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε. Κατά την αγορά σας εισάγετε τον κωδικό κουπονιού AJKISH21. Το κόστος του με την χρήση του κωδικού ανέρχεται στα 45.89 ευρώ.

Διαβάστε επίσης τα reviews των Kingston HyperX Cloud Stinger και HyperX Cloud II. Συζητήστε για όλα τα προϊόντα της Kingston στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification