Ειδήσεις Κονσόλες PS4 Firmware update v5.0

PS4 Firmware update v5.0

Thursday, 10 Aug 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Παπαδόπουλος   | (2 σχόλια)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3c/1c/70/ps4-firware-update-5-greek-9-1502372261.jpg
 

PS4 Firmware update v5.0

Με ελληνικό μενού και βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/7/17] Η Sony ανακοίνωσε το νέο firmware update (έκδοση 5.0) για το PS4.

Πριν από την κυκλοφορία του update, οι κάτοχοι PS4 θα μπορείτε να κάνετε το απαραίτητο beta testing. Οι εγγραφές στη beta ξεκινούν από σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι την έναρξή της στις αρχές του Αυγούστου. Θα πρέπει να είστε πάνω από 18 ετών και να έχετε πρόσβαση σε ένα Master account στο PS4. Υπάρχει μία ακόμη ασυνήθιστη προϋπόθεση. Θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία Playstation Now, άρα προς το παρόν η beta δεν φαίνεται να αφορά τους Έλληνες κατόχους της κονσόλας, εκτός κι αν έχετε φτιάξει λογαριασμό στο εξωτερικό και έχετε αποκτήσει συνδρομή PlayStation Now.

Δείτε το link εγγραφής για την beta.

Δεν υπάρχει ακόμη πληροφόρηση για το ακριβές περιεχόμενο του νέου update. H πιο πρόσφατη αξιοσημείωτη ενημέρωση (έκδοση 4.50) πρόσθεσε το Boost mode για τους κατόχους PS4 Pro, καθώς και υποστήριξη εξωτερικού σκληρού δίσκου.

[UPDATE: 10/8/17 - Ελληνικό μενού] Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το επόμενο μεγάλο update του PS4 θα φέρει στην κονσόλα την ελληνική γλώσσα στα μενού.

Το update 5.0 του firmware του PS4 θα έχει... ελληνικό χρώμα, αφού θα υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα για όλα τα μενού του λειτουργικού. Ταυτόχρονα, όπως σας ενημερώσαμε μέσω του σχετικού άρθρου, θα μπορείτε να κάνετε livestreaming στο PS4 Pro μέσω του Twitch σε ανάλυση 1080p στα 60fps. Επιπλέον, βελτιώσεις συναντάμε στις ειδοποιήσεις και τα status κάθε μέλους, τα οποία θα εμφανίζονται στο Quick Menu πατώντας το PS button. Επιπλέον, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε follow οποιοδήποτε μέλος του PlayStation Network, στοιχείο που συναντάμε και στο Xbox One.

Το firmware update 5.0 του PS4 βρίσκεται αυτή την στιγμή σε beta. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε σε αυτήν.

Διαβάστε περισσότερα για το προηγόυμενο μεγάλο PS4 update και συζητήστε για το PSN σε αυτό το forum topic.

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 ashbringer (Level 25) 11/08/2017 10:41
Επιτέλους καιρός ήταν.Τώρα το ελληνικό κοινό θα αγοράζει ακόμα περισσότερο ps4.
#2 Nemesis11 (Level 8) 12/08/2017 18:50
Όντως καιρός ήταν να προστεθούν τα ελληνικά σε σύστημα PlayStation ;-)

Υ.Γ Περίμενα το εν λόγω firmware update από εποχής PS3............ ............... ........αμάν δηλαδή :eek: