Ειδήσεις Κονσόλες Xbox One user interface: Σεπτέμβριος 2017

Xbox One user interface: Σεπτέμβριος 2017

Sunday, 03 Sep 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Γκίκας  
Γιώργος Γκίκας

Γιώργος Γκίκας  

Gaming χωρίς μπινελίκι, σουβλάκι χωρίς τζατζίκι
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fc/a3/93/XboxOne-update-81-1504444023.jpg
 

Xbox One user interface: Σεπτέμβριος 2017

Δηλώσεις στην έκθεση PAX East.

Ο Μike Ybarra, εμπορικός αντιπρόεδρος του τμήματος Program Management του Xbox, παρουσίασε αναλυτικά το τι θα περιέχει το επερχόμενο update στο Xbox user interface.

Πιο συγκεκριμένα, ξεχωρίζει η ανανέωση που δέχθηκε η αρχική οθόνη της κονσόλας. Ακόμη, θα δούμε πως προστέθηκε η δυνατότητα να βλέπετε τις ειδοποιήσεις που δέχεστε όταν βρίσκεστε σε ανενεργή κατάσταση. Επιπρόσθετα, αλλαγές υπήρξαν και στο game hub, το οποίο επιτρέπει στις εταιρείες ανάπτυξης να εμφανίζουν νέα σχετικά με επερχόμενους τίτλους. Διαφοροποιήσεις έγιναν και στην καρτέλα του multiplayer, στην οποία ενσωματώθηκε η λειτουργία Looking For Group.

Τέλος, ιδιαίτερη βάση δώθηκε στην ανάπτυξη των χρωματικών αντιθέσεων, με τις «κλασικές» σκούρες και φωτεινές αποχρώσεις να δέχονται μία ακόμη πιο έντονη “νότα”. Η Microsoft παρουσίασε μέσω βίντεο το πώς θα μπορεί ο κάθε χρήστης της κονσόλας να μεταφέρει παιχνίδια και 4Κ περιεχόμενο μεταξύ των Xbox One και Xbox One X, ακόμη κι αν τα αρχεία αυτά είναι “ογκώδη”.

Μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες δηλώσεις των εκπροσώπων της Microsoft στην ίδια εκδήλωση κάνοντας κλικ εδώ, καθώς και να συζητήσετε για την πολυαναμενόμενη κονσόλα στο παρακάτω forum topic.

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.