Η Nintendo θα εισάγει games για μεγαλύτερες ηλικίες στο Switch

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Nintendo θα εισάγει games για μεγαλύτερες ηλικίες στο Switch

Η Nintendo θα εισάγει games για μεγαλύτερες ηλικίες στο Switch

Θα περιέχουν βία και σεξουαλικές σκηνές.

Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, η Nintendo στοχεύει να φέρει στο Switch games που απευθύνονται σε πιο ώριμο ηλικιακά κοινό.

Τα games με την ένδειξη "Mature" δεν είχαν ποτέ την τιμητική τους στις κονσόλες της Nintendo, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως το ZombiU στο Wii U, αλλά και τα Resident Evil και Senran Kagura. Οι κυκλοφορίες των Wolfenstein II και DOOM από την Bethesda στο Switch επανέρχονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Πηγές της Wall Street Journal αναφέρουν ότι μετά από συνομιλία με developers, το target group της Nintendo διευρύνεται. Η Ιαπωνική εταιρεία θέλει να πλησιάσει τους κατόχους PC, PS4 και Xbox One. Ένα ακόμη ώριμο video game που θα βγει στο Switch είναι το Gal*Gun 2. Το τελευταίο διάστημα η Nintendo είναι πιο ανοιχτή προς τους developers ως προς το περιεχόμενο των games τους που μπορεί να περιλαμβάνει βία ή σεξουαλικές σκηνές.

Το ερώτημα βέβαια που παραμένει είναι το κατά πόσο το Switch θα αντέξει να "την βγάλει" για τα επόμενα χρόνια στο θέμα των multiplatform games, με αυτές τις τεχνικές προδιαγραφές. Ήδη τα μεγάλα εμπορικά games, όπως τα Red Dead Redemption 2, Call of Duty: World War II, Shadow of War και Assassin's Creed Origins δεν θα έρθουν στο Switch λόγω των υψηλών απαιτήσεών τους.

Διαβάστε ακόμη περισσότερα για την απαγόρευση της Nintendo προς τους YouTubers στο να κάνουν livestream στα games της. Συζητήστε για το Switch στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification