My PlayStation

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
4
My PlayStation

My PlayStation

Πρόσβαση στο PSN προφίλ σας μέσω browser σε PC, tablet και κινητά.

Η Sony ξεκίνησε την λειτουργία του My PlayStation που σας δίνει πρόσβαση στο PSN προφίλ σας από όπου και αν βρίσκεστε.

Έτσι, μπαίνοντας σε οποιονδήποτε browser σε PC, tablet και κινητά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην λίστα των φίλων σας και στα Trophies, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε αλλαγές στο προφίλ σας ή να στείλετε μηνύματα. Ουσιαστικά, θα μπορείτε να κάνετε όλες τις λειτουργίες που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή PlayStation, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να κατεβάσετε την τελευταία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το My PlayStation στην διεύθυνση my.playstation.com.

Δείτε επίσης τα νέα games της υπηρεσίας PlayStation Now και συζητήστε εκτενώς για το My PlayStation στο σχετικό forum topic. Για να παίξετε παρέα με τους αναγνώστες και τους συντάκτες του GameWorld, γράψτε το PSN ID σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 asmilon (Level 26) 21/02/2018 23:28
Πολυ καλο χαρακτηριστικο, αν και προσωπικα απορω γιατι χρειαστηκε τοσος καιρος για να κανουν κατι που το Xbox εχει εδω και 15 χρονια...