PlayStation Now: Τα νέα games

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
PlayStation Now: Τα νέα games

PlayStation Now: Τα νέα games

Mortal Kombat X μαζί με εννέα ακόμα games. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/1/14] Ανακοινώθηκαν τα πρώτα games του PlayStation Now, της συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony. Πρόκειται για τα The Last of Us, God of War: Ascension και Beyond: Two Souls.

[UPDATE: 1/2/14] Διέρρευσαν τα παρακάτω games, τα οποία θα υπάρξουν στην υπηρεσία PlayStation Now κατά το λανσάρισμά της. Πρόκειται για τα:
First Party: Killzone 3, Puppeteer και Shadow of the Colossus.
Third Party: Papo & Yo, Darksiders II, MX vs. ATV: Alive, Disgaea 4, Ninja Gaiden 3 και Shatter.

[UPDATE 2: 14/11/14] Η Sony ανακοίνωσε ότι τα games της EA: Mirror’s Edge, Mass Effect 2, Dead Space 3, NBA Jam On Fire Edition και Bejeweled 3 προστέθηκαν στην υπηρεσία PlayStation Now. Η τιμή τους για ενοικίαση θα κοστολογείται στο 1 δολάριο την ημέρα, αλλά θα υπάρξουν διάφορες μεικτές προσφορές.

[UPDATE 3: 5/1/16] Η Sony ανακοίνωσε ότι προστέθηκαν 40 επιπλέον PS3 exclusives στην υπηρεσία PlayStation Now. Ταυτόχρονα, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα νέο τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Δείτε την σχετική λίστα με όλες τις αποκλειστικότητες του PS3 στο PlayStation Now, όπως διαμορφώνεται με τις καινούριες προσθήκες.

[UPDATE 4: 9/6/16] 50 νέα games προστέθηκαν στην υπηρεσία PlayStation Now, η οποία δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην Ευρώπη.

Ανάμεσα στα 50 games συγκαταλέγονται και τα Borderlands: The Pre-Sequel, The Darkness II, Spec Ops: The Line, Duke Nukem Forever, Borderlands, Borderlands 2, BioShock, BioShock 2, BioShock Infinite, XCOM: Enemy Within και NBA 2K14. Μετά από όλα αυτά αντιλαμβάνεστε ότι αναμένουμε επιτέλους την συγκεκριμένη υπηρεσία και στη χώρα μας.

[UPDATE 5: 7/7/17] Η Sony μετέφερε τα PS4 games στην υπηρεσία PlayStation Now, με αποτέλεσμα ο αριθμός των διαθέσιμων τίτλων να ξεπεράσει τους 500. 

Η υπηρεσία streaming της Sony κοστίζει 20 δολάρια μηνιαίως και σας επιτρέπει να κάνετε stream games του PS4 τόσο στα PC όσο και στη νεότερη κονσόλα της Sony. Μεταξύ των PS4 games που προστέθηκαν στην υπηρεσία συναντάμε τα Killzone Shadow Fall, WWE 2K16, Darksiders II Deathinitive Edition, και God of War 3 Remastered. Κατά την διάρκεια του χρόνου θα προστεθούν και νέα PS4 games στην υπηρεσία από τις εταιρείες 2K, Capcom, Codemasters και Sony. Μένει να δούμε εάν θα γίνουν διαθέσιμα περισσότερα PS4 exclusives, τα οποία θα μπορείτε να παίξετε και στα PC και ποια θα είναι αυτά.

Δείτε τα PS4 games που προστέθηκαν στην υπηρεσία:
Killzone ShadowFall
God of War 3 Remastered
Saints Row IV: Re-Elected
WWE 2K16
Tropico 5
Ultra Street Fighter IV
F1 2015
Darksiders II Deathinitive Edition
Evolve
MX vs ATV Supercross
Encore
Resogun
Helldivers
Broken Age
Dead Nation: Apocalypse Edition
Grim Fandango Remastered
Akiba’s Beat
Castlestorm Definitive Edition
Exist Archive: The Other Side of the Sky
Nidhogg
Super Mega Baseball

[UPDATE 6: 7/2/18 - 12 νέα PS4 games] Η Sony προσθέτει 12 ακόμα games του PS4 στην υπηρεσία PlayStation Now, τα οποία μπορείτε να τα παίξετε και στα PC. Μεταξύ αυτών συναντάμε τα Yakuza 4 και 5, Disgaea 5 και Dirt Rally. Ταυτόχρονα, τέσσερα games του PS3 αναβαθμίστηκαν στην PS4 έκδοσή τους. Δείτε αναλυτικά την λίστα παρακάτω.

PS4
Anomaly 2
Backgammon Blitz
Bombing Busters
Dirt Rally
Disgaea 5: Alliance of Vengeance
Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek
Gal Gun: Double Peace
Grand Kingdom
NBA 2K16
Professional Farmer 2017
Yakuza 4
Yakuza 5

PS3 games που αναβαθμίστηκαν στην PS4 έκδοσή τους
Brothers: A Tale of Two Sons
Guilty Gear Xrd Sign
Motorcycle Club
Payday 2: Crimewave Edition

[UPDATE 7: 1/5/18 - 12 νέα PS4 games] Η υπηρεσία PlayStation Now πλέον θα προσφέρει και games του PS2.

H Sony ανακοίνωσε στο PlayStation Blog τις επόμενες κυκλοφορίες που έρχονται στο PlayStation Now αυτόν τον μήνα και σε αυτές περιλαμβάνονται τα πρώτα κλασικά games του PS2 τα οποία θα προστεθούν στο library της υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, τα PS2 games τα οποία έρχονται στην υπηρεσία είναι τα Ape Escape 2, Dark Cloud 2 και Hot Shots Tennis. Δείτε την πλήρη λίστα των νέων games παρακάτω:

PS4 games:
- Mystery Chronicle: One Way Heroics
- The Last Blade 2

PS3 games που αναβαθμίστηκαν στην PS4 έκδοσή τους
- Blazblue Chrono Phantasma Extend

PS3 games:
- Limbo
- Metal Slug 3
- Sine Mora EX
- Siren

PS2 games:
- Ape Escape 2
- Dark Cloud 2
- Hot Shots Tennis

[UPDATE 8: 6/6/18 - 12 νέα games] Όπως ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog, η Sony πρόσθεσε 12 νέα games στην cloud gaming υπηρεσία PlayStation Now, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 650 games. Μέσα σε αυτά συναντάμε τίτλους τόσο από τα PS2 και PS3, όσο και από το PS4. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκαν εκπτώσεις στην συνδρομητική υπηρεσία . Έτσι, θα μπορείτε έως τις 25 Σεπτεμβρίου να αποκτήσετε μηνιαία συνδρομή στα 10 ευρώ, τρίμηνη στα 30 ευρώ και ετήσια στα 100 ευρώ. Δείτε την πλήρη λίστα των νέων games παρακάτω.

- Adam’s Venture: Origins
- Aegis of Earth: Protonovus Assault
- Arc the Lad: Twilight of the Spirits
- Firefighters: The Simulation
- Kinetica
- Okage: Shadow King
- Seasons After Fall
- Sebastien Loeb Rally Evo
- Sniper Elite 3 Ultimate Edition
- Table Top Racing
- Wild Arms 3
- WRC 5 FIA World Rally Championship

[UPDATE 9: 4/9/18 - Προστίθενται το Bloodborne και 9 ακόμα games] Το Bloodborn, μαζί με εννέα ακόμα games προστίθενται αυτό το μήνα στην υπηρεσία PlayStation Now. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ανακοινωθεί εκπτώσεις στην συνδρομητική υπηρεσία. Έτσι, θα μπορείτε έως τις 25 Σεπτεμβρίου να αποκτήσετε μηνιαία συνδρομή στα 10 ευρώ, τρίμηνη στα 30 ευρώ και ετήσια στα 100 ευρώ. Δείτε την αναλυτική λίστα με τα 10 νέα games:

- Aces of the Luftwaffe
- Alchemic Jousts
- Bard’s Gold
- Bloodborne
- Exile’s End
- God Eater: Resurrection
- Moto Racer 4
- Project Cars
- Shiness: The Lightning Kingdom
- The Dwarves

[UPDATE 10: 9/2/19 - Mortal Kombat X μαζί με εννέα ακόμα games] 10 νέα games θα υποστηρίζονται πλέον από την υπηρεσία PlayStation Now.

Ακόμα δεν έχουμε νέα για την κυκλοφορία αυτού στην Ελλάδα, ωστόσο το ρόστερ των games που περιλαμβάνει συνεχίζει να ενισχύεται. Αυτή την φορά έχουμε επτά games από την γενιά του PS4 και τρία από αυτήν του PS4, με το Mortal Kombat X να ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες αυτές τις προσθήκες. Αναλυτικά η λίστα των games που θα προστεθούν αυτό τον μήνα:

- Battlefield Hardline (PS3)
- Earth Defense Force 4.1 (PS4)
- F1 2017 (PS4)
- Magicka 2 (PS4)
- Metal Gear Solid HD Collection (PS3)
- Metro Last Light Redux (PS4)
- Mortal Kombat X (PS4)
- Need for Speed Rivals (PS3)
- Pillars of Eternity (PS4)
- Rebel Galaxy (PS4)

Πείτε μας την άποψή σας για την υπηρεσία PlayStation Now και για τα games που προστίθενται σε αυτή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BoBKiD (Level 15) 07/07/2017 22:30
Βασικά, μένει πρώτα να δούμε πότε θα γίνει διαθέσιμη η υπηρεσία αυτή στην Ελλάδα...
#2 ashbringer (Level 25) 11/07/2017 11:04
Πολύ καλή και χρήσιμη υπηρεσία.
#3 akiszax (Level 21) 09/02/2019 18:34
Το εχω κατεβάσει αν βάλεις region την Ελλάδα δεν δουλευει. Πολυ καλη υπηρεσία άλλα δεν νομίζω να έρθει σύντομα εδώ
#4 Parou (Level 20) 10/02/2019 12:09
Πολύ καλή υπηρεσία κρίμα που δεν υπάρχει και στην Ελλάδα!
Notification