Xbox Live με πραγματικά χρήματα

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
Αποσύρονται τα Microsoft Points απ' το Xbox Live.
[Αρχική δημοσίευση: 24/1/2012] Σύμφωνα με ρεπορτάζ του InsideMobileApps, η Microsoft σκοπεύει να αφαιρέσει τους MS Points που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Xbox 360 για αγορές μέσω Xbox Live. Οι πόντοι θα αντικατασταθούν με πραγματικά χρήματα, ανάλογα με την χώρα απ' την οποία συνδέεστε.

Η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει όσους developers αναπτύσσουν games για το Xbox Live, το Zune Marketplace και τα Windows Phones. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί και θα μπορούμε πλέον να κάνουμε συναλλαγές με πραγματικά χρήματα.

Η Microsoft αρνήθηκε προς το παρόν να σχολιάσει την παραπάνω είδηση, επομένως θα αναμένουμε για κάποια επίσημη ανακοίνωση.
 
[UPDATE: 9/10/2012] Η Microsoft ξεκίνησε την μετάβαση από τα Microsoft Points στα πραγματικά χρήματα.

Στην beta των Windows 8 μπορείτε να πληρώσετε στο Xbox video store με Microsoft Points αλλά την ίδια στιγμή γίνεται μετατροπή σε ακριβή χρηματικά ποσά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να δούμε την αλλαγή αυτή να ολοκληρώνεται με το νέο dashboard update που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτώβρη. Στις 26 Οκτώβρη θα έχουμε ως γνωστόν και την έλευση των Windows 8.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification