Τέλος κυκλοφορίας του αρχικού Xbox One

Hot
GameWorld
GameWorld

GameWorld  

PRWorld: Το Social Media Agency του GameWorld. Κάνε Level Up την επιχείρησή σου στο -> PRWorld.gr .
 
0.0 ()
1
Τέλος κυκλοφορίας του αρχικού Xbox One

Τέλος κυκλοφορίας του αρχικού Xbox One

Παραμένουν μόνο τα Xbox One S και X.

Η Microsoft διέκοψε επίσημα πλέον την παραγωγή της αρχικής κονσόλας Xbox One. Το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε στις 22 Νοεμβρίου του 2013 στην τιμή των 500 ευρώ αποτελεί παρελθόν καθώς την θέση του παίρνουν το Xbox One S και φυσικά το επερχόμενο Xbox One X. Η Microsoft δήλωσε ότι τα αρχικά μοντέλα είχαν σταματήσει να παράγονται από το καλοκαίρι του 2016, όταν και τα μοντέλα του Xbox One S βγήκαν στην αγορά. Απλά πλέον τα αποθέματα τελείωσαν.

Παρ’ ότι είναι αρκετά πιθανό να βρείτε κονσόλες Xbox One στα καταστήματα, το σίγουρο είναι πως δεν θα παραχθούν περισσότερες. Το Xbox One είχε αρχικά κυκλοφορήσει μαζί με μια Kinect κάμερα που ήταν και ο κύριος λόγος για τον οποίο η τιμή του ξεπερνούσε αυτή του PS4. Γι’ αυτό και στη συνέχεια η Microsoft έριξε την τιμή του Kinect έτσι ώστε να προσεγγίζει το πακέτο το PS4.

Ο πρόεδρος της Xbox Phil Spencer έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην δυσκολία της έναρξης μιας νέας γενιάς για τις κονσόλες, πράγμα που δεν φοβήθηκε να κάνει εφόσον πλησιάζει η κυκλοφορία του Xbox One X. Η εταιρεία ευελπιστεί πως το Xbox One X θα πετύχει εξαιρετικούς αριθμούς πωλήσεων, ιδίως κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το Xbox One θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου αποτελώντας όπως πολλοί υποστηρίζουν την ισχυρότερη κονσόλα που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα για το Xbox One X και συζητήστε για την επερχόμενη νέα κονσόλα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/08/2017 08:56
Μπορούσαν απλά να συνεχίσουν λίγα χρόνια ακόμα με το Xbox και να βγάλουν και ένα σωρό exclusives και να αφήσουν το Xbox One X για αργότερα.
Notification