Συνέντευξη για τα MotoGP 15 και Sebastien Loeb Rally Evo

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Συνέντευξη για τα MotoGP 15 και Sebastien Loeb Rally Evo

Συνέντευξη για τα MotoGP 15 και Sebastien Loeb Rally Evo

Η Milestone μιλάει στο GameWorld για τα δύο νέα της racing!

Η Milestone ετοιμάζει δύο σημαντικά racing την φετινή χρονιά. Το MotoGP 15 και το Sebastien Rally Evo. Στο GameWorld είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Sebastien Pellicano, Sales Account Manager της Ιταλικής εταιρείας ανάπτυξης για αμφότερα τα δύο games. Η συνέντευξη διεξήχθη στα πλαίσια πρόσκλησης της Bandai Namco μέσω της ελληνικής αντιπροσωπείας.

GameWorld: Ας ξεκινήσουμε με το Sebastien Rally Evo. Η ανταπόκριση των controls ήταν κάπως πιο αργή απ 'ότι περιμέναμε στο demo. Σκοπεύετε να την βελτιώσετε στην τελική έκδοση;
Sebastien Pellicano: Αυτό που μόλις δοκιμάσατε ήταν μία έκδοση υπό ανάπτυξη. Σκοπεύουμε να βελτιώσουμε τα physics, τα levels, το damage model κτλ. Συνεργαζόμαστε με τον 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastien Loeb, ο οποίος μας βοηθάει να εφαρμόσουμε τα καλύτερα physics σε racing game, είτε παίζετε με controller, είτε με τιμονιέρα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άριστο. Η έκδοση που θα δείτε στην E3 θα έχει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια.

GW: Δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με WRC Racing, αλλά περισσότερο με τα κλασικά Arcade και Simulation racing. Θα είναι εύκολο για κάποιον να παίξει το παιχνίδι αν δεν είναι μεγάλος racing fan; Επίσης θα εφαρμόσετε διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας; Ακόμη, είδαμε ότι οι κούρσες ήταν κάπως στενές κάτι που μας δυσκόλευε στην οδήγηση.
SP: Όλες οι κούρσες είναι βασισμένες στην πραγματικότητα. Συγκεντρώσαμε όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σε GPS και τα απεικονίσαμε στο δρόμο. Αν ένα σημείο του δρόμου είναι στενό αυτό συμβαίνει επειδή είναι στενό και στην πραγματικότητα. Όσο για τα physics των οχημάτων, συνομιλούμε με κατασκευαστές και μηχανικούς εταιρειών για να υπάρχει η αίσθηση της ακρίβειας συμπεριφοράς κάθε οχήματος στο δρόμο.

Manos-Sebastien

Κρατήστε δύο ακόμη στοιχεία. Πρώτον ότι θα έχετε το Sebastien Loeb μέσα στο παιχνίδι, ο οποίος θα σας βοηθάει να εξοικειωθείτε και θα σας μαθαίνει τεχνικές. Δεύτερον, θα υπάρχουν βοήθειες που θα επιτρέψουν στους νέους παίκτες να εξοικειωθούν πιο εύκολα.

GW: Θα έχετε split-screen και στα δύο games;
SP: Ναι.

GW: Μπορείτε να μας πείτε τον συνολικό αριθμό αυτοκινήτων για το Sebastien Rally Evo και μηχανών για το MotoGP 15;
SP: Το MotoGP 15 θα είναι το πιο πλήρες από όλες τις εκδόσεις. Έχουμε το πλήρες ρόστερ οδηγών από τα MotoGP 14 και 15, δηλαδή συνολικά 122 ομάδες και 200 οδηγοί, δηλαδή αντίστοιχα 200 μηχανές. Είναι μεγάλη η γκάμα ενώ συν τις άλλοις θα προστεθούν και παλιές ιστορικές μηχανές μέσω DLC.

Στο Sebastien Rally Evo έχουμε 60 διαφορετικά μοντέλα οχημάτων, από την δεκαετία του '60 μέχρι και αυτοκίνητα του αύριο, δηλαδή του 2016.

GW: Πείτε μας μερικές διαφορές απ' το MotoGP 14 που κάνουν την διαφορά στη φετινή έκδοση και θα αναγκάσουν τους fans της σειράς να την αποκτήσουν.
SP: Έχουμε βελτιώσει όλες τις πτυχές του παιχνιδιού, από τα γραφικά και συγκεκριμένα τον φωτισμό, την βλάστηση (δέντρα-γρασίδι), τις μηχανές, την σκίαση, γενικώς τα πάντα. Ο ρεαλισμός είναι μεγαλύτερος φτάνει σε Simulation επίπεδα βάση της A.I συμπεριφοράς. Επίσης για πρώτη φορά στη σειρά θα μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα, τον δικό σας αναβάτη και αντίστοιχα να έχετε πλήρες customization αγοράζοντάς του νέα μηχανή, κράνος, ρούχα κτλ.

GW: Θα υπάρχει κάποιου είδους Online Career Mode;
SP: Το MotoGP 15 θα σας δώσει μια πλήρη εμπειρία. Σταθερό όπως μας το έχει ζητήσει το Community, χωρίς bugs, κάτι για το οποίο στοχεύουμε καθόλη την διάρκεια του development και γενικά εκτενές με στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Όσο για τον Sebastien Loeb Rally Evo, το παιχνίδι θα είναι always online. Όποτε θα αγωνίζεστε θα μπορείτε να συγκρίνετε τους χρόνους σας με τους άλλους παίκτες στα leaderboards.

GW: Επομένως δεν παίζετε ταυτόχρονα ώστε να συγκρούεστε με άλλους αντιπάλους;
SP: Στα rally ναι, θα συγκρούεστε, καθώς αυτό ήταν και το αίτημα του Sebastien Loeb εξ αρχής. Θα μπορείτε επίσης να αγωνιστείτε με το ghost car των αντιπάλων σας, με time attack και σύγκριση χρόνων. Άλλωστε η συγκεκριμένη αγωνιστική εμπειρία έχει να κάνει με σύγκριση χρόνων. Αλλά στο rally μέχρι έξι αυτοκίνητα θα έρχονται αντιμέτωπα, θα συγκρούονται κι εκεί θα υπάρχει collision που θα κάνει το online gameplay διασκεδαστικό.

GW: Στο MotoGP 15 ποιος θα είναι ο μέγιστος αριθμός παικτών που θα παίζουν online;
SP: 16 παίκτες.

GW: Κάποιες ζουμερές πληροφορίες που μπορείτε να μας δώσετε για το career mode του MotoGP 15; Θα υπάρξει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο για τους παίκτες;
SP: Ναι, σίγουρα. Με το Custom Team που ανέφερα πιο πριν (σ.σ. τα customizations) θα μπορείτε να αποκτήσετε νέες μηχανές, να τους βάλετε χρώμα, να έχετε την ομάδα και τους μηχανικούς σας με τα χρώματα που θέλετε και τα λογότυπα από τους σπόνσορες, θα μπορείτε να αποκτήσετε νέα γάντια, κράνη και γενικά αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε καλύτερη εμπειρία.

Sebastien2

Εναλλακτικά θα μπορείτε πάντοτε να επιλέξετε στην καριέρα πραγματικές ομάδες και μετά να στραφείτε προς τις custom teams. Θα μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα μέρη των μηχανών σας και να τα βελτιώσετε, να κάνετε δοκιμαστικούς γύρους μαζί με τον μηχανικό σας για να δείτε πως αποδίδουν μέχρι να βρείτε τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την μέγιστη δυνατή απόδοση.

GW: Σχετικά με το career mode στο Sebastien Rally Evo; Εκεί θα είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Θα μπορείτε για παράδειγμα να αλλάξετε τα Parts του οχήματος;
SP: To MotoGP είναι μια πλήρης εμπειρία του επίσημου πρωταθλήματος. Στο Sebastien Rally Evo τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχουμε δύο modes. Το Sebastien Loeb experience, όπου θα μπορείτε να ζήσετε την ζωή του Sebastien Loeb. Το mode θα χωρίζεται σε εποχές και ο Sebastien Loeb θα εξηγεί την ζωή του, το πως ένιωθε στους αγώνες -όταν κέρδιζε ή έχανε για παράδειγμα- και θα οδηγείτε τα αυτοκίνητα του Sebastien Loeb.

Στο άλλο mode είστε ένας οδηγός που έχει προσληφθεί απ' την ομάδα του Sebastien Loeb, ο οποίος θα σας μάθει να οδηγάτε και θα σας βοηθήσει να αγοράσετε αυτοκίνητο και να το κάνετε customize, να το βελτιώσετε έως έναν βαθμό (σ.σ. αλλάζοντας το setup του)

GW: Ημερομηνίες κυκλοφορίας και format για τα δύο αυτά games;
SP: Το MotoGP θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου για PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One και PC. Το Sebastien Loeb Rally θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015 για PS4, Xbox One και PC.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ThanosZax (Level 10) 08/06/2015 19:02
ωραίο φαίνεται και περιμένουμε εν αγονία
#2 BillyB (Level 12) 08/06/2015 19:13
Αναμένω περισσότερο το Sébastien Loeb για να ζήσω την ζωή του γάλλου οδηγάρα παρά το Motogp που εδώ που τα λέμε έχει κορεστεί τελευταία είναι η αλήθεια.Σε κάθε περίπτωση πολύ καλή συνέντευξη Μάνο.
#3 swagiou (Level 8) 08/06/2015 19:53
Έχουν τελειώσει τα προκριματικά και πάμε για τον μεγάλο αγώνα, παρακαλώ να ζεστάνετε τις μηχανές σας !
#4 pro-patzis (Level 20) 09/06/2015 09:38
Πολλα μπραβο για την συνεντευξη...Ας βγει να τα δουμε κιολας...
#5 supermario644ever (Level 20) 09/06/2015 14:09
καλό game.Εμένε μου αρέσει αρκετά
#6 ashbringer (Level 25) 09/06/2015 14:10
Για τους οπαδούς των racing games τα καλύτερα έρχονται.Τέλη Ιουνίου moto gp και φθινόπωρο για sebastian loeb rally.Γκάζια στο τέρμα.
#7 LimeBone (Level 16) 11/06/2015 00:33
Πολλά συγχαρητήρια για τη συνέντευξη!!
#8 valadinio (Level 8) 12/06/2015 00:58
πολύ ωραίο φαίνεται περιμένουμε και την κυκλοφορία. πολύ καλή και η συνέντευξη!
Notification