O Έλληνας Kratos από το God of War: Ascension!

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
O Έλληνας Kratos από το God of War: Ascension!

O Έλληνας Kratos από το God of War: Ascension!

Ο Κωνσταντίνος Σεραφειμίδης, voice actor του Kratos, μιλάει στο GameWorld!

Η Sony Hellas έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τις διαδικασίες μετάφρασης και μεταγλώττισης των video games της, κάτι που έχει μέχρι στιγμής πολύ θετική ανταπόκριση, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα σχόλιά σας. Η αρχή έγινε με το Uncharted 3: Drake's Deception που είχε ελληνικά μενού και υπότιτλους, αλλά τώρα συνεχίζεται για πρώτη φορά και στο voice acting, με τα God of War: Ascension και Sly Cooper: Thieves in Time που κυκλοφορούν μέσα στον Μάρτιο!

Το God of War: Ascension κυκλοφορεί από τις 13 Μαρτίου και αν είστε κάτοχοι PS3 και δεν το έχετε παίξει ακόμη τότε σίγουρα θα έχετε δει το ελληνικό τρέιλερ καθώς και το gameplay βίντεο της ελληνικής έκδοσης σε HD. Σήμερα έχουμε την τιμή να σας αποκαλύψουμε τον έλληνα voice actor που υποδύθηκε τον Kratos στο παιχνίδι. Είναι ο Κωνσταντίνος Σεραφειμίδης, του οποίου τη φωνή θα έχετε σίγουρα ακούσει σε πολλά καρτούν, τρέλερ αλλά και διαφημίσεις μέχρι σήμερα. Φυσικά αν έχετε παίξει το God of War: Ascension τότε σίγουρα θα την αναγνωρίσετε!

Την Παρασκευή φιλοξενηθήκαμε στο Piranha Studio και συνομιλήσαμε μαζί του. Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης (την πρώτη η οποία δίνει για τη δουλειά του) μας μίλησε για την εμπειρία της μεταγλώττισης, την επαγγελματική του καριέρα αλλά και τη σχέση του με τα games και τους gamers. Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε το

σε HD. Όσοι έχετε το PlayStation 3 σας συνδεδεμένο στο Internet μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε το demo του παιχνιδιού από το PlayStation Store.

Ο Kratos...και στον SentraFM!
Αυτή την Παρασκευή, ο Κωνσταντίνος Σεραφειμίδης θα είναι καλεσμένος στους Users. Συντονιστείτε στον SentraFM 103.3 για να μιλήσετε ζωντανά μαζί του στον αέρα!

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld καθώς μέχρι το βράδυ θα μάθετε την ακριβή ώρα της εκπομπής.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification