Jason Argent: NBA 2K14 με Euroleague και η 2K Games στην Gamescom

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Jason Argent: NBA 2K14 με Euroleague και η 2K Games στην Gamescom

Jason Argent: NBA 2K14 με Euroleague και η 2K Games στην Gamescom

Αποκλειστική συνέντευξη της 2K Games για το NBA 2K14. Αποκάλυψη του GameWorld για παρουσία της 2K στην Gamescom!

Το GameWorld εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη του Jason Argent, αντιπροέδρου του Operations department της 2K Sports, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά στο GameWorld.gr και τους Users για τις ομάδες της Euroleague στο NBA 2K14.

Όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι την Δευτέρα 1/7, η 2K Games θα εισάγει για πρώτη φορά (14) ευρωπαϊκές ομάδες στο NBA 2K14. Πέραν αυτού όμως, η σημαντικότερη είδηση που αποκάλυψε το GameWorld σε παγκόσμια αποκλειστικότητα είναι ότι η 2K Games θα δώσει παρόν στην Gamescom! Η Take-Two απουσίαζε στο σύνολό της από την έκθεση E3 (δεν είδαμε δηλαδή games της Rockstar όπως το Grand Theft Auto 5 ή αντίστοιχα της 2K Games) όμως απ' ότι φαίνεται ετοιμάζεται η επιστροφή της 2K. Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη!

Jason Argent: Το μπάσκετ έχει εξελιχθεί σημαντικά στην Ευρώπη και η ποιότητα του αθλήματος βελτιώνεται κατά πολύ διαρκώς, όπως άλλωστε και το NBA 2K. Το NBA 2K είναι πρώτο σε πωλήσεις εδώ και 12 χρόνια. Προσπαθούμε διαρκώς να επεκτείνουμε την fanbase μας. Εδώ και τρία χρόνια το NBA 2K πουλάει γύρω στα 5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, αριθμός που αυξάνεται. Το NBA 2K13 πέτυχε 49% περισσότερα αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του από το NBA 2K11 (η δεύτερη σε πωλήσεις έκδοση) ενώ συνολικά υπήρξε αύξηση πωλήσεων 66%, κάτι στο οποίο συνέβαλε σημαντικά η Ευρώπη.

Το NBA 2K14 περιμένουμε να είναι το καλύτερο της σειράς. Ο Lebron James, MVP του NBA, θα φιγουράρει στο εξώφυλλο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, PS3, Xbox 360 και τις κονσόλες επόμενης γενιάς (σ.σ. PS4 και Xbox One). Η ανακοίνωση που έχουμε να σας κάνουμε είναι ότι έχουμε μια συνεργασία πολλών ετών με την Ευρωλίγκα. 14 ομάδες θα συμπεριλαμβάνονται στο παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούμε κάτι τέτοιο και θα θέλαμε να δούμε πως θα αντιδράσετε οι ευρωπαίοι gamers. Θέλουμε να επεκτείνουμε τη βάση χρηστών μας στην Ευρώπη και να σας βοηθήσουμε να παίξετε με τις αγαπημένες σας ομάδες.

jason argent

GameWorld: Πόσες από τις ομάδες αυτές θα είναι από την Ελλάδα και από την Ιταλία;
JA: 
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός από την Ελλάδα, Armani Milano και Siena από την Ιταλία. Οι υπόλοιπες 10 είναι οι Alba Berlin, FC Barcelona, Real Madrid, CSKA Moscow, Montepaschi Siena, Fenerbahçe Ülker Istanbul, Anadolu Efes Istanbul, Maccabi Electra Tel Aviv, Zalgiris Kaunas, Unicaja Málaga, Laboral Kutxa Vitoria.

GW: Πόσα χρόνια έχετε συνεργασία με την Ευρωλίγκα;
JA: Είναι για αρκετά χρόνια. Δεν μιλάμε δημόσια για τις εμπορικές συμφωνίες μας αλλά θα έχετε την Ευρωλίγκα για αρκετά χρόνια από τώρα.

GW: Όλα αυτά τα χρόνια πως και δεν είχατε συνεργασία με την Ευρωλίγκα; Ξέρουμε ότι παίζουν μόνο οι μεσογειακές χώρες μπάσκετ (σ.σ. κυρίως) αλλά θα θέλαμε να έχουμε μια τέτοια δυνατότητα.
JA: Συμφωνώ. Θέλαμε να το κάνουμε εδώ και αρκετά χρόνια. Απλά ήμασταν αφοσιωμένοι με το development και θέλαμε να εστιάσουμε στο να δημιουργήσουμε το καλύτερο παιχνίδι μπάσκετ. Ξέρουμε ότι είχαμε παθιασμένους φίλους του μπάσκετ από την Ευρώπη οπότε ήταν προφανές ότι έπρεπε επιτέλους να το κάνουμε κι έτσι το πράξαμε.

GW: Θα υπάρξουν γήπεδα της Ευρωλίγκα;
JA: Δεν έχουμε τις επίσημες άδειες των γηπέδων. Αλλά θα δημιουργήσουμε τα γήπεδα ώστε να απεικονίζουν επακριβώς τα λογότυπα των ομάδων, τα χαρακτηριστικά των γηπέδων κτλ.

GW: Πως βλέπετε τον ανταγωνισμό με το NBA Live το οποίο έχει να εμφανιστεί για τρεις εκδόσεις και από φέτος επανέρχεται;
JA: Καλή ερώτηση. Όπως κι οι αθλητές θέλουν τον ανταγωνισμό, έτσι κι εμείς πιστεύουμε ότι ο ανταγωνισμός βοηθάει. Αλλά πάντοτε εστιάζαμε στο NBA 2K ώστε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους fans μας. Το παιχνίδι μας. Εκεί εστιάζουμε πάνω απ' όλα και όχι στον ανταγωνισμό. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και φέτος.

GW: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του NBA 2K14;
JA: Θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου στην Αμερική και στις 4 Οκτωβρίου στην Ευρώπη, αρχικά για PC, PS3 και Xbox 360 κι αργότερα για PS4 και Xbox One όταν οι κονσόλες αυτές θα είναι διαθέσιμες.

GW: Θα σας δούμε στην Gamescom;
JA: Δεν έχουμε κάνει ανακοίνωση ακόμη αλλά...πιθανότατα θα μας δείτε (γέλια)!

GW: Σας τσακώσαμε! (γέλια) Λείπατε από την E3 στο Λος Άντζελες αλλά τώρα θα επιστρέψετε! Πως κι αποφασίσατε να λείψετε από την E3;
JA: Δεν είχε να κάνει με κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι. Απλά ήταν η κατάλληλη χρονιά για να εστιάσουμε σε games για τις next-gen κονσόλες, οπότε δεν είχαμε λόγο να είμαστε παρόντες. Αυτό που κάνουμε δηλαδή αυτό το διάστημα είναι κυρίως meetings και ομιλίες με δημοσιογράφους όπως αυτή.

GW: Ευχαριστούμε πολύ!

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης όπως το ακούσατε στην εκπομπή Users:

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Tas13 (Level 14) 03/07/2013 23:18
Μπραβο ρε παιδια για το αποκλειστικο! Ακουσα και την εκπομπη live σημερα.
Τον στριμωξες καλα Μανο στο τελος, ετσι? :lol:
#2 Mouse (Level 13) 03/07/2013 23:28
Πολυ καλη δουλεια μπραβο στους Users για αλλο ενα exclusive. Μακαρι να παει ολη η Taketwo στην Gamescom μηπως δειξουν επιτελους κανενα gameplay video του GTA 5 γιατι δεν εχουν το Θεο τους κοντευει να βγει το game.
Καλα ο Ιταλος μιλαμε εμεινε παγωτο ολες τις ερωτησεις του πηρες! 8)
#3 SirLvr (Level 27) 03/07/2013 23:35
Εκεί που το GameWorld βλέπει, οι άλλοι κοιτάζουν! :P Μπράβο για την αποκλειστική συνέντευξη! :)
#4 +4 Akis 7 (Level 20) 03/07/2013 23:41
ΝΒΑ2K!!!! οτι καλυτερο εχει βγει σε sports game.Ειναι καλο και σε ρεαλισμο και σε gameplay.Ξεπερν αει ανετα ολα τα αθλητικα παιχνιδια.
#5 +1 Geonick (Level 30) 04/07/2013 02:01
Συγχαρητήρια πραγματικά για τις ειδήσεις αυτές. Το καλύτερο game site και με διαφορά!
Προσωπικά χαίρομαι που θα μπει η Euroleague αλλα οτι πηραν 14 ομαδες και δεν εχουν ονοματα γηπεδου ειναι τραγικο. Κανεις που κανεις κατι καντο καλα. Μην πετας ενα ξεροκοματο. Γιατι καραδοκει η EA που να δειτε που θα τσιτωσει και του χρονου θα αρχισει να αγοραζει ολοκληρα πρωταθληματα οπως στο Fifa και η 2K θα ψαχνεται.
#6 +1 geololj (Level 28) 04/07/2013 02:13
Μπράβο ρε παιδιά για ακόμα μια φορά! Οι 14 ομάδες (δύο ελληνικές μάλιστα, αφού έχουμε ομαδάρες στο μπάσκετ) είναι μια καλή αρχή. Πιστεύω ότι τις έβαλαν για να δουν πώς θα αντιδράσουν οι ευρωπαίοι (το είπαν κιόλας) και να δουν πώς θα πάει αυτό το πρόσθετο στοιχείο. Σιγά σιγά θα εμπλουτίζεται πιστεύω. Λέτε να δούμε κανένα Euroleauge 2K15? :P
#7 Glamorous (Level 27) 04/07/2013 09:55
Συγχαρητήρια στον Μάνο για τις ερωτήσεις που έκανε, ήταν απλές και ουσιαστικές.
#8 -1 Dario3 (Level 2) 04/07/2013 14:13
Είμαι περιέργος να δω τι ποσοστά θα χουν οι Ευρωπαίοι σε σύγκριση με του nba.Άμα ο Λεμπρόν έχει overall 93 ο Χάινς θα πρέπει να χει 60 κ άμα ο Κρις Πόλ έχει 90 ο Διαμαντίδης πρέπει να χει 50.
#9 +1 jester (Level 19) 04/07/2013 20:18
Συγχαρητήρια για την αποκλειστικότητ α! Εξαιρετική δουλειά!
#10 nba 2k14 (Level 1) 12/07/2013 17:37
περιμενουμε με αγωνια να μαθουμε καποιο νεο σχετικα με της ομαδες και τα γηπεδα κτλπ.. αλλα και αυτοι γιατι δεν πηραν τα δικαιωματα των γηπεδων αμα ειναι να κανουν κατι πρεπει να το ολοκληρωσουν χωρις απωλειες ... ας ελπισουμε να ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι και να εχει τα γηπεδα των ομαδων της ευρωλιγκας οπως των ομαδων του nba ειδωμεν !!!
#11 johnka13 (Level 5) 27/08/2013 12:40
ella nba
#12 johnka13 (Level 5) 27/08/2013 12:41
nice
Notification