Splinter Cell: Ερασιτεχνική ταινία μικρού μήκους

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
6
Splinter Cell: Ερασιτεχνική ταινία μικρού μήκους

Splinter Cell: Ερασιτεχνική ταινία μικρού μήκους

Ο Sam Fisher στα πρώτα του βήματα.

Η Atomic Productions έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser τρέιλερ για μια ταινία μικρού μήκους που θα βασίζεται στο σύμπαν του Tom Clancy's Splinter Cell. Θα ακολουθεί τη ζωή του Sam Fisher κατά τα πρώτα του χρόνια ως πράκτορα και θα παρουσιάζει την μεταμόρφωση του πρωταγωνιστή σε αυτό που γνωρίζουμε από τα ομώνυμα games της Ubisoft. Τον ρόλο του Sam Fisher έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο John Redlinger, που έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες ταινίες μικρού μήκους, ενώ έχει παίξει και στην τηλεοπτική σειρά The Originals. Ταυτόχρονα, έχει σκηνοθετήσει και έχει γράψει το σενάριο αρκετών ταινιών μικρού μήκους.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ παρακάτω, φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την ποιότητα επαγγελματικών παραγωγών.

Θυμίζουμε ότι ετοιμάζεται για το 2015 και η ταινία Splinter Cell για την μεγάλη οθόνη από την Ubisoft σε συνεργασία με την παγκοσμίως γνωστή εταιρεία παραγωγής New Regency. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises), ενώ όπως φαίνεται την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Doug Liman που έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τις ταινίες The Bourne Identity και Edge of Tomorrow.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία μικρού μήκους Splinter Cell, καθώς και τι διάρκεια θα έχει. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στην σελίδα της στο Facebook, καθώς και στην αντίστοιχη της Atomic Productions.

Το νεότερο game της σειράς είναι το Splinter Cell: Blacklist. Διαβάστε το σχετικό review στο οποίο η Χριστιάνα Θάνου το χαρακτήρισε ως το πιο άρτιο Splinter Cell των τελευταίων ετών.

Πως σας φάνηκε το τρέιλερ;

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Andrew1991 (Level 2) 04/07/2014 13:13
Απ'τα καλύτερα games.Ελπίζω να βγεί και η ταινία καλή :-)
#2 +2 deratop (Level 25) 04/07/2014 16:08
Splinter cell,assassins, η ubi έχει πάρει τον κινηματογράφο στα σοβαρά, ελπίζω αυτή τη φορά οι ταινίες να ξεφύγουνε απο την κατάρα των κακών μεταφορών απο video games.
#3 +2 Misfit (Level 20) 06/07/2014 13:14
Δεν έχω πολλές προσδοκίες (ΜΑΚΑΡΙ να βγω λάθος όμως!!). Ας έχει τουλάχιστον καλό σενάριο που να δώσει βάθος στο lore του Sam Fisher...
#4 +1 euris13 (Level 22) 06/07/2014 17:45
ΜΙα χαρα θα ειναι πολυ ωραια (οπως και ολα τα παιχνιδια)!!!
Notification