Dead Rising Watchtower

Hot
Dead Rising Watchtower

Dead Rising Watchtower

Ταινία με θέμα το δημοφιλές franchise της Capcom.

Εδώ και μερικές μέρες, έχει ξεκινήσει η προβολή της ταινίας Dead Rising μέσω του Crackle.

Η μόδα των ταινιών με θέμα τα zombies δε πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Όπως είναι φυσικό, από την λίστα δε θα μπορούσε να λείπει το Dead Rising της Capcom, το οποίο έχει μεγάλη απήχηση στην αγορά της gaming βιομηχανίας. Η ταινία ονομάζεται Dead Rising Watchtower και την διάθεσή της ανέλαβε το Crackle. Η Legendary Digital Media (θυγατρική της γνωστής Legendar) ανέλαβε την παραγωγή, ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Zach Lipovsky. Στο cast συναντάμε τους Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Keegan Connor Tracy, Virginia Madsen και Dennis Heybert.

Όσον αφορά το σενάριο, έχουμε να κάνουμε με ένα κλασσικό zombie outbreak με τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να ξεφύγουν από το χάος. Όπως θα περίμενε κανείς, βλέπουμε δράση, αίμα και φυσικά zombies με το... τσουβάλι! Αξίζει να σημειώσουμε πως το Crackle είναι μία πλατφόρμα streaming, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής της ταινίας για όλο το 2015. Δυστυχώς, δε γνωρίζουμε αν η ταινία θα κάνει την εμφάνιση της και στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Διαβάστε το review του Dead Rising 3 από τον Παντελή Δασκαλέλο. Περιμένουμε την γνώμη σας στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Adam_Pap (Level 18) 04/04/2015 11:36
Πιστευω οτι θα ξεφευγει καπως απο αλλες ταινιες με zombie!Οσοι fan του ειδους...βουρ!! !!