Mirror’s Edge: Τηλεοπτική σειρά

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Mirror’s Edge: Τηλεοπτική σειρά

Mirror’s Edge: Τηλεοπτική σειρά

Η Faith στη μικρή οθόνη.

Η Endemol Shine Studios ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο Mirror’s Edge.

Η εταιρεία παραγωγής πίσω από τα The Office, The MasterChef, American Gladiators, The Tudors και Big Brother θα συνεργαστεί με την EA για να δημιουργήσει μια τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο σύμπαν των Mirror’s Edge. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για το σενάριο και τους συντελεστές της σειράς, η Faith θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μένει να δούμε ποια ηθοποιός θα την ενσαρκώσει στην μικρή οθόνη. Φαινομενικά πάντως, οι Lucy Liu και Maggie Q θα μπορούσαν να πάρουν τον ρόλο, μιας και μοιάζουν με την Faith Connors. Προσωπικά, θα ήθελα να δω στο ρόλο της Faith είτε την Scarlet Johansson, είτε την Angelina Jolie ή ακόμα και την Jennifer Lawrence.

Ο Sharon Hall, πρόεδρος της Endemol Shine Studios, δήλωσε: “Θεωρούμε ότι το Mirror’s Edge απευθύνεται σε όλους τους τηλεθεατές παγκοσμίως. Διαθέτει μια δυναμική γυναίκα πρωταγωνίστρια, μια παθιασμένη βάση θαυμαστών και ένα παγκόσμιο brand για το οποίο η EA Dice έχει κάνει τρομερή δουλειά ώστε να το καθιερώσει”.

Διαβάστε το review του Mirror’s Edge και όλες τις πληροφορίες για το Mirror’s Edge Catalyst που αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 9 Ιουνίου 2016. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood Prince (Level 30) 26/05/2016 15:34
Ισως η καλύτερη είδηση που έχω διαβάσει εδώ και καιρό. Εχοντας τερματίσει το Mirror's Edge και ξετρελαθεί με το παιχνίδι μου αρέσει η ιδέα να μεταφερθεί στην Τ.V.Πιστεύω πως είναι καλύτερα που θα δημιουργηθεί τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο παιχνίδι από το να βλέπαμε μια ταινία στον κινηματογράφο.
Για πρωταγωνίστρια πάντως δεν θα ήθελα την Angelina Jolie καθώς όχι μόνο γιατί δεν μοιάζει με την Faith αλλά στην κατάσταση που είναι τώρα ούτε για Lara Croft θα την ήθελα.H Jennifer Lawrence θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τον ρόλο ή η Scarlett Johansson.
#2 +1 geololj (Level 28) 26/05/2016 15:53
Αν πάρει τον ρόλο η Johansson, θα χτυπήσει 80αρια σε τηλεθέαση, θα το δεις :lol:
#3 Omnibot (Level 22) 27/05/2016 14:12
H ταπεινή μου γνώμη είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες άλλα games που θα μπορούσαμε να δούμε στο cinema και στη TV αλλά στη τελική, αν η παραγωγή είναι καλή και έχει ενδιαφέρον, why not; ;-)
#4 +1 ashbringer (Level 25) 27/05/2016 15:49
Θα είναι πολύ ωραία σειρά αρκεί να την προσέξουν.Maggi e Q είναι πιο κοντά απο όλες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
#5 +1 Blood Prince (Level 30) 27/05/2016 15:55
Εγώ πάντως δεν θα ήθελα πρωταγωνίστρια με ασιατικά χαρακτηριστικά. H Scarlett είναι μια χαρά.Επιπλέον είναι μια σειρά που ανυπομονώ να κάνει την πρεμιέρα.Δεν ξέρω πόσο καλά θα τα πάει από τηλεθέαση,σίγου ρα θα είναι από τις αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές.
Notification