Νέα ταινία Mortal Kombat

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
5
Νέα ταινία Mortal Kombat

Νέα ταινία Mortal Kombat

Δεύτερο τρέιλερ που μας δίνει μια γεύση από τους χαρακτήρες και τις δυνάμεις. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/11/16] Ο Simon McQuoid ενδέχεται να σκηνοθετήσει μια νέα ταινία Mortal Kombat, σύμφωνα με το Variety.

Ο McQuoid είχε σκηνοθετήσει την διαφήμιση της Sony το 2011 για το PS3 με τον γνωστό σε πολλούς από εμάς Michael, για την καμπάνια "Long Live Play". Επίσης, σκηνοθέτησε το διαφημιστικό της Duracell με το Star Wars και ένα σποτάκι για το Halo. Η ταινία Mortal Kombat κυκλοφόρησε το 1995 από την Paul W.S. Anderson και σημείωσε 70 εκατομμύρια δολάρια. Το 1997, το Mortal Kombat: Annihilation δεν τα πήγε και τόσο καλά. Η σειρά Mortal Kombat: Legacy ήταν ότι πιο πρόσφατο έχουμε όσον αφορά στη μεταφορά του ομώνυμου video game στις οθόνες μας με ηθοποιούς.

Ο παραγωγός της ταινίας James Wan, που σκηνοθέτησε τα Furious 7, Saw και The Conjuring, δήλωσε ότι η Warner Bros. δεν σκοπεύει να βιαστεί στην παραγωγή της ταινίας ταινίας, διότι θέλει να έχει ποιότητα.

[UPDATE: 14/5/19 - Ταινία Mortal Kombat στην Αυστραλία] Η ταινία Mortal Kombat θα γυριστεί στη Νότια Αυστραλία και θα αποτελέσει την μεγαλύτερη παραγωγή της συγκεκριμένης περιοχής της χώρας.

Η ταινία θα απασχολήσει 580 άτομα και θα κοστίσει 70 εκατομμύρια δολάρια. Το pre-production θα ξεκινήσει μέσα στο Μάιο και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αδελαϊδα. Αναμένεται να προσληφθούν κορυφαίοι ηθοποιοί και κασκαντέρ. Σκηνοθέτης θα είναι ο Simon McQuoid και παραγωγός ο James Wan του Aquaman.

Η πρώτη ταινία Mortal Kombat θυμίζουμε ότι είχε γυριστεί το 1995 με σκηνοθέτη τον Paul W.S. Anderson και σαφώς μικρότερο μπάτζετ. Υπήρξε επίσης και μια σειρά με τίτλο Mortal Kombat Legacy, η οποία προβλήθηκε από το 2011 έως το 2013. Στην παραγωγή θα συμμετάσχει και ο συγγραφέας Greg Russo, ο οποίος έχει συμβάλει στην αναδόμηση μιας νέας σειράς ταινιών Rasident Evil, ενώ αυτή την στιγμή εργάζεται πάνω στην ταινία Saint Row. Να σημειωθεί ότι περεταίρω πληροφορίες και λεπτομέρειες για το σενάριο της ταινίας Mortal Kombat δεν έχουν διαρρεύσει προς το παρόν. 

[UPDATE 2: 16/9/19 - Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν] Τα γυρίσματα της ταινίας Mortal Kombat ξεκίνησαν και ο σκηνοθέτης Greg Russo δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στο Twitter του.

 

Η νέα ταινία Mortal Kombat έλαβε αξιολόγηση "R" στην Αμερική και θα περιέχει αρκετή βία και για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη και fatalities! 

[UPDATE 3: 18/2/21 - Διέρρευσε η Ρωσική εκδοχή του τρέιλερ]  Η Ρωσική εκδοχή του τρέιλερ για τη νέα ταινία Mortal Kombat διέρρευσε και ένας χρήστης το ανέβασε στο Reddit. Το επίσημο τρέιλερ θα ανέβει σε λίγες ώρες από την Warner Bros.

Δείτε το τρέιλερ:

Red band trailer in russian from r/MortalKombat

Το τρέιλερ δείχνει πολλούς γνωστούς χαρακτήρες από το Mortal Kombat, όπως τον Liu Kang, τον Sub Zero, τον Scorpion και την Sonya Blade, να πλακώνονται μεταξύ τους. Βλέπουμε επίσης και τον Shang Tsung, τον Goro, την Mileena και τον Noob Saibot.

Από ότι βλέπουμε το τρέιλερ είναι αρκετά βίαιο και η ταινία θα έχει τον αιμοδιψή χαρακτήρα των Mortal Kombat games. Υπάρχουν μάλιστα και μερικά χαρακτηριστικά fatalities όπως η μεταμόρφωση του Liu Kang σε δράκο. Μέχρι και ο Scorpion λέει την εμβληματική του φράση "get over here!".

[UPDATE 4: 18/2/21 - Το επίσημο τρέιλερ] Η Warner Bros δημοσίευσε το επίσημο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας Mortal Kombat.

Στο τρέιλερ βλέπουμε αρκετούς γνωστούς χαρακτήρες της σειράς, όπως τους Liu Kang, Sub Zero, Scorpion, Sonja Blade, Jax, Shang Tsung, Goro, Mileena και Noob Saibot. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο τρέιλερ:

Το σενάριο θα αφηγείται την ιστορία του νεαρού μαχητή MMA Cole Young, ο οποίος έχει επιλεχθεί για να είναι ο πολεμιστής της Γης στο τουρνουά Mortal Kombat. Η ιστορία του reboot δεν έχει καμία σύνδεση με παλαιότερες Mortal Kombat ταινίες και ίσως είναι για το καλύτερο. Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, ωστόσο λόγω της πανδημίας έχει αναβληθεί επ’ αόριστόν.

Δείτε ακόμη το uncensored τρέιλερ που κυκλοφόρησε στο Facebook.

[UPDATE 5: 17/3/21 - Ο λόγος της απουσίας του Johnny Cage και teaser με τον Scorpion] O Todd Garner, παραγωγός της ταινίας, αποκάλυψε τον λόγο που στην επερχόμενη ταινία Mortal Kombat δεν θα εμφανίζεται ο Johnny Cage, ενώ ένα νέο teaser trailer αποκάλυψε το origin story του Scorpion.

O Johnny Cage εμφανίστηκε στο πρώτο Mortal Kombat το 1992 και κάθε παιχνίδι της σειράς έκτοτε, ενώ ο χαρακτήρας υπήρχε και στην πρώτη ταινία, όπου τον υποδυόταν ο Linden Ashby. Όπως όμως αποδεικνύεται, δεν θα κάνει κάποια εμφάνιση στην νέα ταινία και υπάρχει λόγος για αυτό.

Κατά την διάρκεια ενός press event για την ταινία, ο παραγωγός της Todd Garner εξήγησε ότι: “Ο λόγος που κρατήσαμε εκτός τον Johnny Cage είναι το ότι πρόκειται για έναν πολύ εγωιστικό τύπο. Είναι παλιοχαρακτήρας. Είναι αστείος. Είναι υπερβολικός… και το ίδιο είναι και ο Kano. Οπότε σκεφτήκαμε, εντάξει, θα έχουμε δύο χαρακτήρες να ανταγωνίζονται για το ποιός θα είναι πιο αστείος και πιο εγωιστής σε αυτήν την ταινία; Ή θα κρατήσουμε εκτός τον Johnny Cage;”

Τον Kano στην νέα ταινία υποδύεται ο Josh Lawson, γνωστός από το House of Lies, ενώ από αυτά που φαίνονται στο τρέιλερ, αποτελεί μάλλον το βασικό comic relief της ταινίας. Με δεδομένο το σκοτεινό και βίαιο ύφος της, η προσθήκη του Johnny Cage θα μπορούσε να διαταράξει αυτήν την ισορροπία.

Η απουσία ωστόσο του Cage δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σχέδια για αυτόν. Ο Garner δήλωσε ότι: “Αν θέλει ο Θεός, θα μπορέσουμε να γυρίσουμε άλλη μία. Όλοι το περιμένουν.” Με το πλήθος των χαρακτήρων στα διάφορα games της σειράς, ο Garner μάλιστα ελπίζει ότι αυτή θα είναι η αρχή για ένα σύμπαν ταινιών Mortal Kombat, αντίστοιχο με το Marvel Cinematic Universe.

Ο Garner δήλωσε επ’ αυτού: “Ο σκοπός και η ελπίδα μας είναι ότι αυτή η ταινία θα τα πάει αρκετά καλά κι ότι την έχουμε στήσει σωστά και θα ικανοποιήσει τόσο τους fans όσο και αυτούς που δεν γνωρίζουν τίποτα για το Mortal Kombat, σε τέτοιο βαθμό που θα μας επιτρέψει κάποια στιγμή να καθίσουμε με τον Ed (Boon),τον John (Tobias, οι δύο δημιουργοί του Mortal Kombat) και τους ανθρώπους της Warner Brothers με έναν μεγάλο πίνακα όπως έκανε ο Kevin Feige (επικεφαλής της Marvel Studios) για να χαρτογραφήσουμε το σύμπαν.”

Εκτός από τις δηλώσεις του Garner για τον Johnny Cage και τα σχέδια για ένα Mortal Kombat Cinematic Universe, παρουσιάστηκε επίσης ένα νέο τρέιλερ που συνοψίζει το origin story του Scorpion. Τόσο το βίντεο όσο και όσα γράφονται μετά από αυτό περιέχουν spoiler για την ταινία.

Το βίντεο επικεντρώνεται στον Hanzo Hasashi, προτού αυτός γίνει ο Scorpion. Ο Hanzo ζει με την σύζυγο και τα παιδιά του, θεωρητικά υπό την προστασία της Shirai Ryu, της ninja clan στην οποία ανήκει σύμφωνα με το σενάριο των Mortal Kombat games. Ωστόσο όταν επιστρέφει από το πηγάδι όπου είχε πάει για να φέρει νερό, ο Hanzo βρίσκει την σύζυγο και ένα από τα παιδιά του δολοφονημένους και παγιδευμένους μέσα σε πάγο, με όλους τους φρουρούς γύρω από το σπίτι του νεκρούς. Το νεότερο παιδί του αγνοείται, αν και νωρίτερα έχει φανεί η σύζυγός του να το κρύβει κάτω από τις σανίδες του πατώματος όταν καταλαβαίνει την επίθεση.

Ο οργισμένος Hanzo αρπάζει ένα εργαλείο κηπουρικής, το δένει με ένα σκοινί και πετσοκόβει μια στρατιά από αντίπαλους ninja. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του γνωστού spear που πετάει ο Scorpion στα games της σειράς. Στην συνέχεια εμφανίζεται ο Bi-Han, ο αυθεντικός Sub-Zero της σειράς Mortal Kombat. Οι δύο άντρες έρχονται σε σύγκρουση όπου ο Bi-Han επιδεικνύει ορισμένες από τις δυνάμεις του που έχουν να κάνουν με τον πάγο, ενώ ο Hanzo χρησιμοποιεί το spear του. Στο τέλος ο Bi-Han κερδίζει κι αφήνει τον Hanzo να πεθάνει. Πρωτού όμως συμβεί αυτό, ο μελλοντικός Scorpion ακούει το μωρό του να κλαίει κάτω από τις σανίδες του σπιτιού του και επιχειρεί να το φτάσει. Ωστόσο υποκύπτει στα τραύματά του πριν τα καταφέρει και αναφλέγεται. Η σκηνή ολοκληρώνεται με την εμφάνιση του Raiden, ο οποίος και παίρνει το παιδί.

Αν και η ταινία θα ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, φαίνεται μέχρι στιγμής ότι μεγάλα κομμάτια της είναι πιστά στο καθιερωμένο lore της σειράς Mortal Kombat, κάτι που οι προηγούμενες δύο ταινίες Mortal Kombat δεν είχαν κάνει.

[UPDATE 6: 22/3/21 - Θα έχει προσέγγιση τύπου Lord of the Rings] Ο παραγωγός της νέας ταινίας Mortal Kombat, Todd Garner, δήλωσε ότι η ταινία του είναι εμπνευσμένη από το Lord of the Rings. Στο σενάριό της, θα αναμειχθούν οι χαρακτήρες της, η μυθολογία του Mortal Kombat και ο κόσμος, ώστε να ικανοποιήσουν τους μακροχρόνιους fans της σειράς, με προσέγγιση παρόμοια με αυτή των ταινιών Lord of the Rings.

Ο Garner δήλωσε: "Όταν κάναμε την έρευνά μας για το lore, το fantasy στοιχείο και τους κανόνες της μυθολογίας του Mortal Kombat, εμπνευστήκαμε από την προσέγγιση του Lord of the Rings. Οι δημιουργοί John Tobias και Ed Boon δημιούργησαν αυτό τον τόνο στην ταινία, που είναι τόσο έντονος, περίπλοκος και εκπληκτικός σε βαθμό που έχουμε όλους αυτούς τους τρελούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Έχουμε νίντζα, στρατιώτες του μέλλοντος, κλόουν, εξωγήινους και πρώην αστυνομικούς διοικητές. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί χαρακτήρες και η πρόκληση είναι να τους ενώσουμε όλους μαζί. Ο παραγωγός James Wan και ο σκηνοθέτης Simon McQuoid είδαν πως λειτουργεί το Lord of the Rings σε αυτό, κάνοντας μικρά "κοψήματα" και αλλαγές ώστε να κρατήσουν το γενικό πνεύμα της σειράς ανέπαφο. Σε μία νουβέλα, όταν έχετε 1.000 σελίδες θα πρέπει να τις δομήσετε έτσι ώστε να βγάζουν μόλις δύο ώρες ταινία, άρα θα πρέπει να κάνεις επιλογές και να έχεις λογική στην ουσία του τι συμβαίνει. Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα της ταινίας και κατά την διαδικασία αυτών, με αυτό το σκεπτικό αρχίσαμε. Να έχουμε σεβασμό στους βασικούς χαρακτήρες, στους κανόνες και στη μυθολογία, όπως και με μία νουβέλα".

[UPDATE 7: 23/3/21 - Δεν θα διαφέρει πολύ από τα games] Η νέα ταινία Mortal Kombat δεν θα διαφέρει και πολύ από τα games. 

Ο σκηνοθέτης Simon McQuoid δήλωσε ότι "μαζί με τον συγγραφέα Greg Russo δεν θέλαμε να αλλάξουμε τα θεμελιώδη στοιχεία του Mortal Kombat. Ενισχύσαμε απλώς το lore και πράγματα τα οποία υπάρχουν ήδη στο σενάριο". Ο MvQuoid ήταν "πραγματικά επιφυλακτικός" στο να παρεκλήνει από το βασικό σενάριο.

[UPDATE 8: 25/3/21 - Δεύτερο τρέιλερ] Η New Line Cinema και η Warner Bros. παρουσίασαν το δεύτερο τρέιλερ της νέας ταινίας Mortal Kombat. Σε αυτό μπορείτε να δείτε μία γεύση από τους μαχητές και τις δυνάμεις τους.

Στο βίντεο θα δείτε τους Kano, Scorpion, Sonya Blade και Jax, ενώ θα πάρετε και μία γεύση από τις υπερδυνάμεις τους.

Η ταινία Mortal Kombat θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου στις αίθουσες (όσες είναι ανοιχτές ανά τον κόσμο) και στο HBO Max μόνο για την Αμερική. 

Διαβάστε τα reviews των Mortal Kombat. Συζητήστε για την νέα ταινία Mortal Kombat σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 19/11/2016 19:41
Το MK Legacy ήταν πολύ καλή προσπάθεια που όχι μόνο σεβάστηκε το lore των παιχνιδιών αλλά προσέθεσε πολλά κιόλας.Για να μη πω για τους ηθοποιούς και τις χορογραφίες που ήταν απίθανες.Ευχομα ι η νέα ταινία να τα πάει καλύτερα κι όχι απλά να γίνει άλλη μια άρπα-κόλλα που πατάει πάνω στο fanbase.
#2 drakul (Level 16) 20/11/2016 00:21
το πρωτο ηταν πολυ καλο.απο κει και περα ολα χαλια.μακαρι το καινουριο να λεει κατι.
#3 nikos-pc (Level 11) 20/11/2016 00:26
Οι μέχρι τώρα ταινίες, ήταν λίγο πολύ τρασιές, που είχαν ωστόσο τη χάρη τους. Τώρα πάμε πάλι από game να βγάλουμε σοβαρή ταινία, δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να πάει αυτό.
#4 ashbringer (Level 25) 20/11/2016 08:30
Μακάρι να δούμε κάτι αξιόλογο γιατί πέρα απο την πρώτη ταινία δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο ακόμα και το MK Legacy ήταν μέτριο.Μια προσπάθεια όπως το Street Fighter Assassin's Fist (διαδικτυακή σειρά που αφορούσε το Street Fighter προφανώς)θα ήταν κάτι επικό.Δυστυχώς δεν έχουμε δεί τίποτα ακόμα.Εύχομαι να χρησιμοποιήσουν τους σωστούς ηθοποιούς και να περάσουν σωστά την ιστορία των games στην κινηματογραφική οθόνη.
#5 Kalliniki (Level 18) 20/11/2016 20:39
Ωραία νέα. Η πρώτη ταινία Mortal Kombat μου άρεσε πολύ η δεύτερη έτσι και έτσι.
Καλύτερα να μη βιαστούν ώστε να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα και όχι απλά να είναι μια ταινία σαν όλες τις σημερινές που βγαίνουν.
#6 ashbringer (Level 25) 14/11/2020 08:45
Περιμένω να δώ κάτι επικό το λιγότερο. Οι μετριότητες δεν χωράνε πουθενά ειδικά όταν αφορά το νούμερο ένα fighting game.
#7 ashbringer (Level 25) 04/12/2020 15:56
Ανυπομονούμε για περισσότερα νέα σχετικά με την ταινία και ίσως κάποιο τρέιλερ στις αρχές του 2021.
#8 costasP (Level 11) 18/02/2021 23:07
πως και πως την περιμένω !!!!!!!!
#9 ashbringer (Level 25) 19/02/2021 19:47
Επικότατο τρέιλερ και ειδικά οι αιώνιοι εχθροί Sub Zero και Scorpion είναι τέλειοι.
#10 Kadaz (Level 24) 20/02/2021 23:02
Εγώ πάντως πορώθηκα που έδειξε κάποια στιγμή τον Goro. :lol:
#11 Nemesis11 (Level 9) 04/03/2021 17:50
Ρε χαμός θα γίνει λέμε........... ........την περιμένω πως και πως!! :eek:
#12 BigGreekGamer (Level 31) 10/03/2021 09:45
To hype έχει ανέβει στα ύψη και ο κόσμος θα απογοητευθεί πολύ εύκολα αν δεν είναι αυτό που μας λένε το συνολικό αποτέλεσμα.
#13 BigGreekGamer (Level 31) 27/03/2021 12:43
Πραγματικά εντυπωσιακό βιντεάκι με τον Goro. Πέραν ότι μου φαίνεται ίδιος με το παιχνίδι, είναι και πολύ τρομακτικός απέναντι σε ανθρώπους.
Notification