Ταινία We Happy Few

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ταινία We Happy Few

Ταινία We Happy Few

Σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης.

Σύμφωνα με το Variety, ετοιμάζεται ταινία βασισμένη στο We Happy Few από την Gold Circle Entertainment, σε παραγωγή της Pitch Perfect films.

Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού Compulsion Games εργάζεται για την υλοποίηση της ταινίας με την dj2 Entertainment, ενώ λέγεται ότι ετοιμάζονται και ταινίες για τα Life Is Strange, Sonic The Hedgehog και Sleeping Dogs. Προς το παρόν, η ταινία We Happy Few χρειάζεται σεναριογράφο, ενώ το cast δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η παραγωγή ταινίας βασισμένη σε παιχνίδι πριν καν την ολοκλήρωση της τελικής έκδοσης του παιχνιδιού δεν συμβαίνει συχνά, επομένως αν μη τι άλλο το σενάριο του We Happy Few παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Διαβάστε το preview του We Happy Few από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 02/04/2017 15:58
Πολύ ευχάριστα νέα αυτά. Η δημιουργία ταινίας και για το Life Is Strange παρουσιάζει επίσης ενδιαφέρον. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει πολύ όμορφο υλικό για την υλοποίηση ταινίας, αρκεί να αποδοθεί πιστά. Περιμένουμε νεότερα.
#2 KConstantine (Level 12) 02/04/2017 17:20
-Η ταινία Life is Strange μου θυμίζει το μοτίβο του Mr Nobody, για όποιον το έχει δει. Θα χρειαστεί πολύ καλό σεναριογράφο, αλλά επίσης και σκηνοθέτη για να μπορέσει να το αποδώσει. Μετά είναι η κινηματογραφική επιμέλεια, οι ηθοποιοί, ο οπτικοακουστικό ς τομέας, η σκηνογραφία. Θα χρειαστεί "πολύ καλό" από όλα γενικότερα. Good luck.
-Real life action Movie for Sonic the Hedgehog; Take my money.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 02/04/2017 19:42
Το παιχνίδι το έχω στα υπόψιν εδώ και καιρό γιατί μου αρέσει αρκετά το setup του. Θεωρητικά θα μπορούσε να βγάλει και καλό σενάριο για ταινία.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 02/04/2017 23:10
Εμένα μου άρεσε η ιδέα στον πρόλογο του We Happy Few και θα με ενδιέφερε να δω μια ταινία επάνω σ' αυτό το concept. Τώρα το survival στοιχείο του παιχνιδιού δεν ξέρω πόσους θα μπορούσε να τραβήξει σε ένα film. Εξαρτάται προφανώς από τον τρόπο υλοποίησης.
#5 geoapostolou (Level 1) 02/04/2017 23:48
Μου φενεται καλο σαν θεμα.Η υλοποιηση με φοβιζει.
#6 ashbringer (Level 25) 03/04/2017 08:38
Το παιχνίδι έχει αρκετά καλό σενάριο αλλά για το πόσο καλή θα είναι η ταινία θα εξαρτηθεί απο σεναριογράφο και ηθοποιούς.