iPhone 7 και iPhone 7 Plus

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
iPhone 7 και iPhone 7 Plus

iPhone 7 και iPhone 7 Plus

Δείτε τις τιμές στην ελληνική αγορά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/8/16] Η 7η Σεπτεμβρίου ίσως να είναι η ημέρα των μεγάλων αποκαλύψεων, καθώς την συγκεκριμένη ημέρα, η αποκάλυψη των PS4 Slim και PS4 Neo δεν είναι οι μόνες που φημολογούνται.

Σύμφωνα με το CNET, η Apple θα αποκαλύψει το iPhone 7 επίσης στις 7 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν από την συνέντευξη τύπου της Sony στη Νέα Υόρκη, όπου περιμένουμε τουλάχιστον το PS4 Slim. Η παρουσίαση της Apple θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ενώ η αντίστοιχη της Sony δύο ώρες αργότερα, στις 22:00.

Η πηγή πληροφοριών του CNET αναφέρει ότι το iPhone 7 θα έχει το ίδιο ακριβώς design με το iPhone 6S, απλά θα παρέχει μία κατά πολύ καλύτερη κάμερα. Υπάρχουν επίσης φήμες ότι δεν θα υπάρχει υποδοχή audiojack αλλά και ότι θα δούμε αλλαγή μεγέθους της μπαταρίας του iPhone 7 η οποία λέγεται ότι θα ανέβει από τα 1.715 μιλιαμπέρ στα 1.960, δηλαδή 14% μεγαλύτερη χωρητικότητα, άρα στην πράξη περίπου 90 λεπτά μεγαλύτερη προβολή βίντεο, δηλαδή 12,5 ώρες από 11 ώρες που είναι σήμερα.

[UPDATE: 30/8/16 - Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία] Με μια λιτή ανακοίνωση, η Apple επιβεβαίωσε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου θα αποκαλύψει το νέο iPhone 7.

Η Αμερικάνικη εταιρεία δεν προχώρησε σε κάποια άλλη διευκρινιστική δήλωση.

[UPDATE 2: 7/9/16 - iPhone 7 και iPhone 7 Plus] Η Apple ανακοίνωσε στο επίσημο event της τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

To σασί τους παραμένει στο γνώριμο κράμα αλουμινίου με στρογγυλοποιημένες άκρες. Πέρα από μερικές προσθήκες όπως οι νέες κάμερες και την αδιάβροχη δυνατότητα τα δύο κινητά μοιάζουν πανομοιότυπα με τα iPhone 6 και 6S. Σχετικά με τα χρώματα, μετά τα silver, rose gold και gold προστέθηκαν και τα Black και Jet Black. Υπάρχει και η έκδοση Gloss Black με glossy φινίρισμα που θυμίζει το Space Black Apple Watch.

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι ανθεκτικά σε νερό και σκόνη, ενώ διαθέτουν οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα. Το home button με τον σένσορα Touch-ID συνεχίζει να δίνει το παρόν ώστε το κινητό να ανοίγει με το δαχτυλικό σας αποτύπωμα, ενώ το home button δεν είναι ακριβώς clickable αλλά βασίζεται στην πίεση του δαχτύλου σας, όπως και το Force Touch trackpad στα νέα MacBook.

Η κάμερα του iPhone 7 ανέρχεται στα 12 megapixels με OIS (Optical Image Stabilisation) και True-Tone flash φτιαγμένο από τέσσερα διαφορετικά LEDs. Τραβάει φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού. Η μπροστινή κάμερα ανέρχεται στα 7 megapixels.

To iPhone 7 Plus διαθέτει dual camera που προσφέρει διπλό optical zoom για καθαρότερες εικόνες, ακόμα κι αν ζουμάρετε. Διαθέτει δύο σένσορες των 12 megapixels έκαστος. Ο δεύτερος φακός είναι τεχνολογίας telephoto, που επιτρέπει το διπλό optical zoom. Στο κάτω μέρος των smartphones έχει αφαιρεθεί η θύρα audiojack 3,5 χιλιοστών κι έτσι η Apple χώρεσε ένα ακόμη ηχείο, δίνοντας για πρώτη φορά στο iPhone της στερεοφωνικό ήχο. Τα ακουστικά πλέον θα συνδέονται μέσω της θύρας Lightning. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η μπαταρία των νέων iPhone 7 θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Τέλος, τα δύο νέα smartphones θα κυκλοφορήσουν με το iOS 10 προεγκατεστημένο και τα νέα apps Home, Maps, καθώς επίσης και την δυνατότητα που έχει η Siri να αλληλεπιδρά με άλλες εφαρμογές, όπως τα HomeKit apps.

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της Αμερικής στις 16 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα στη χώρα μας. Οι τιμές τους σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα είναι παρόμοιες με αυτές των iPhone 6 και iPhone 6 Plus όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει.

[UPDATE 3: 10/9/16 - Οι τιμές του iPhone 7] Οι τιμές του iPhone 7 στην Ελλάδα θα είναι οι εξής:
- iPhone 7 32GB: 829 ευρώ
- iPhone 7 128GB: 949 ευρώ
- iPhone 7 Plus 32GB: 979 ευρώ
- iPhone 7 Plus 128GB: 1.099 ευρώ
- iPhone 7 Plus 256GB: 1.199 ευρώ

Διαβάστε το review του iPhone 6S και συζητήστε περισσότερα για το iPhone 7 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 29/08/2016 22:02
Σχετικά με την κάμερα πάντως έχω παρατηρήσει όσον αφορά τα pixels πως περισσότερα pixels δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας.Ενδ ιαφέρουσα η είδηση.
#2 CutieKiller (Level 10) 30/08/2016 17:30
ποσο καταπληκτικο κινητο!!!
#3 FearMyGaze (Level 5) 07/09/2016 22:02
Για έμενα είναι ένα κινητό το οποίο θα μπορεί να το πάρει ένας επιχειρηματίας ή ένα άτομο το οποίο το θέλει για την δουλειά του ( ιατρός ) .
- Αρνητικά
Για ένα άτομο το οποίο το θέλει μόνο και μόνο για να το αναδεικνύει του είναι παντελώς άχρηστο.
Ωστόσο για ένα άτομο που είναι κάγκουρας τότε θα είναι εκπληκτικό διότι δεν θα έχει το κινητό ακουστικά και θα ακούει όλη η γειτονιά τι μουσική ακούει αλλά από ότι φαντάζομαι φαντάζομαι να δημιουργήσει ασύρματα ακουστικά με δικό της Brand για να έχει μεγαλύτερα έσοδα .
Σπάνε εύκολα λόγο της λεπτότητας τους .
Η λειτουργία με την διπλή κάμερα δεν είναι ακόμα εφικτή διότι δεν υπάρχει ακόμα το λογισμικό για αυτήν την λειτουργιά .
- Θετικά
Έχει ωραίο στυλ
Καλή κάμερα
Βγαίνει σε πολλά χρώματα
Καλή κάρτα γραφικών και επεξεργαστή
Εκπληκτικά χρώματα και στοιχειά λόγο του IOS
#4 dimzaf (Level 2) 10/09/2016 21:03
ti na po..kai afto prepei na einai ..to kati allo
#5 ashbringer (Level 25) 11/09/2016 08:15
Ποιός ο λόγος να αγοράσει κανείς iphone ; Υπάρχουν τόσα μοντέλα στην αγορά με πολύ καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής.
Notification