Razer Phone 2018 Gold Edition

Hot
Razer Phone 2018 Gold Edition

Razer Phone 2018 Gold Edition

Συλλεκτική έκδοση για τον εορτασμό της πρωτοχρονιάς στην Κίνα.

 

Η Razer ανακοίνωσε την κυκλοφορία του συλλεκτικού Razer Phone 2018 Gold Edition με αφορμή τον εορτασμό της κινέζικης πρωτοχρονιάς.

Η Gold έκδοση του πρώτου smartphone της Razer είναι ανανεωμένη σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, διαθέτοντας ορισμένες χρυσές λεπτομέρειες, ενώ έρχεται και σε συλλεκτική θήκη. Η μεγάλη κόκκινη θήκη, με χρυσό έμβλημα και ζωγραφική εμπνευσμένη από την Ανατολή δείχνει εντυπωσιακή, ενώ το λογότυπο στην πίσω μεριά του κινητού είναι χρυσό αντί για ασημένιο.

Το άκρως κομψό πακέτο δεν θα μπορούσε φυσικά να μη περιέχει τα καθιερωμένα αυτοκόλλητα της εταιρείας, καθώς και ορισμένα χρυσά φύλλα, δείγματα της μοναδικότητας αυτού του πακέτου, που αναγράφουν λεπτομέρειες του κινητού.

Το Razer Phone 2018 Gold Edition κοστίζει 700 δολάρια (περίπου 560 ευρώ) μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Razer, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο σε καταστήματα του Hong Kong.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το Razer Phone και συζητήστε περισσότερα για τα προϊόντα της εταιρείας στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/02/2018 17:34
Υψηλή η τιμή.Για να δούμε πως θα τα πάει.
Notification