Bluboo Picasso

Hot
Bluboo Picasso

Bluboo Picasso

Με 8 MP selfie κάμερα, τετραπύρηνο επεξεργαστή και τιμή 120 ευρώ.

Η Bluboo διαθέτει στην χώρα μας άλλο ένα πανέμορφο smartphone που θα βρείτε αποκλειστικά στο mygad.gr.

Όσοι θέλετε ένα κινητό με κομψό, μοντέρνο design ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή, τότε το Bluboo Picasso είναι η πιο δελεαστική πρόταση. Το νέο smartphone είναι ένα εκ των καλύτερων στο έυρος τιμών κάτω από 120 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε αποκλειστικά από το mygad.gr.

Η οθόνη του Picasso έχει μέγεθος 5 ίντσες και ανάλυση 1280x720 pixels. Στο εσωτερικό του συναντάμε το τετραπύρηνο chipset MediaTek MTK6580, χρονισμένο στο 1.3 GHz. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από την Mali-400 MP2 GPU, μαζί με 2 GB μνήμη RAM. Έχετε στην διάθεση σας 16 GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω MicroSD. Όσον αφορά την μπαταρία, εκείνη είναι της τάξης των 2500 mAh.

 

Οι δύο κάμερες που ενσωματώνει το Picasso (μια στο πίσω κομμάτι και ένας εμπρόσθιος φακός) είναι αμφότερες 8 Megapixel. Και οι δύο έχουν LED flash (στο πίσω μέρος υπάρχει dual-LED flash), ενώ είναι και σε θέση να κάνουν λήψη βίντεο 1080p. Αξιοσημείωτη είναι η υποδοχή για δύο κάρτες SIM, ώστε να είστε επαρκείς με μια συσκευή σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε δύο αριθμούς.

Όπως προαναφέρθηκε, το Bluboo Picasso διατίθεται αποκλειστικά μέσω του mygad.gr και μπορείτε να το κάνετε δικό σας με 120 ευρώ. Να σημειωθεί πως η εγγύηση κρατάει έναν χρόνο, ενώ έχετε την δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης.

Διαβάστε για το Bluboo Xfire 2. Συζητήστε σχετικά με το Bluboo Picasso και γενικά για τα νέα smartphones / gadgets σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification