Android 7.0 Nougat

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου update.

Η Google ανακοίνωσε πως η νέα έκδοση του Android, 7.0 Nougat κυκλοφόρησε και η διάθεσή του θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι υποστηριζόμενες συσκευές είναι οι: Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player, Pixel C και General Mobile 4G. Το νέο update του λειτουργικού συστήματος, μπορεί να μην παρουσιάζει κάποια αισθητή αλλαγή στην εμφάνιση, αλλά φέρνει νέα χαρακτηριστικά τα οποία αφορούν τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους πιο casual χρήστες.

Μία εκ των αλλαγών που φέρνει το Android 7.0 Nougat είναι το multitasking σε δύο παράθυρα θα μας επιτρέπει την χρήση δύο διαφορετικών εφαρμογών την ίδια στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι το χαρακτηριστικό αυτό το έχουμε δει και στις νεότερες συσκευές της Samsung αλλά πολλές φορές δεν είναι δυνατόν να συνδυάσουμε όποια apps θέλουμε μεταξύ τους. Η Google υπόσχεται πως ο συνδυασμός θα είναι πλέον εφικτός για οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμούμε.

Βελτίωση παρατηρείται και στα notifications, αφού θα μπορούμε να απαντήσουμε πλέον στιγμιαία χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε την αντίστοιχη εφαρμογή, εάν δεν το επιθυμούμε. Η χρήση μπαταρίας πλέον βελτιώνεται κατά πολύ αφού όταν θα έχετε το κινητό στην τσέπη σας ή δεν θα το χρησιμοποιείτε για κάμποση ώρα, η συσκευή θα μπαίνει σε low power mode έτσι ώστε να μην καταναλώνεται μπαταρία από τις εφαρμογές που τρέχουν στο background. Αυτός είναι και ένας τρόπος για να περιοριστεί η υπερβολική χρήση των δεδομένων.

Μέσω του Vulkan API, η VR εμπειρία γίνεται πιο ζωντανή με έντονα 3D και καθαρά γραφικά. Φυσικά θα πρέπει η συσκευή σας να υποστηρίζει VR Play, προκειμένου να είναι διαθέσιμη η λειτουργία. Τέλος, προστίθενται περισσότερα emoji, encryption για ασφάλεια στα προσωπικά σας αρχεία και γρηγορότερο boot της συσκευής σας.

Συζητήστε μαζί μας για το Android λογισμικό και το νέο update του στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 24/08/2016 13:01
Αυτό που θα ήθελα να βελτιώσουν στο συγκεκριμένο λειτουργικό είναι να μην ενεργοποιούνται εφαρμογές χωρίς να έχει δώσει εντολή ο χρήστης.Συμβαίν ει σε αρκετά κινητά με αποτέλεσμα τις μειωμένες επιδόσεις και την γρήγορη αποφόρτιση της μπαταρίας.
Notification