Φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στο iOS 10

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στο iOS 10

Φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στο iOS 10

Μέσω του iMessage της Apple.

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η Apple, μετά τις αναφορές για παρουσία gif πορνογραφικού περιεχομένου στην ενσωματωμένη εφαρμογή μηνυμάτων των iPhone, το iMessage.

Σύμφωνα με το Gizmodo, μέσω του iMessage του iOS 10 -της νεότερης έκδοσης του λειτουργικού της Apple- οι χρήστες των iPhone μπορείτε να βρείτε… πιπεράτα gif (κινούμενες εικόνες). Συγκεκριμένα, έχετε την δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση εικόνων gif μέσω της εφαρμογής για να στείλετε στους συνομιλητές σας, γράφοντας λέξεις κλειδιά στο πεδίο αναζήτησης. Μετά από αναφορές πολλών χρηστών για το συμβάν, η Apple προχώρησε στην απαγόρευση αρκετών ορισμών αναζήτησης όπως τα nipslip, huge και… sideboob και παράλληλα, ενώ γράφονται αυτές οι γραμμές η Apple συνεχίζει την αναζήτηση σχετικών λέξεων για να προχωρήσει στην απαγόρευσή τους. Ταυτόχρονα, απαγορεύτηκαν φράσεις όπως οι “bomb instructions” (οδηγίες δημιουργίας βόμβας) και “terrorist how-to”.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 ashbringer (Level 25) 17/09/2016 08:34
Ιός Λόλας λέγεται παιδία μην φοβάστε.
#2 geololj (Level 28) 17/09/2016 15:09
Quoting ashbringer:
Ιός Λόλας λέγεται παιδία μην φοβάστε.

Χαχαχαχαχαχα μπορεί :P