Kissenger: Φιληθείτε μέσω αξεσουάρ για iPhone

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Kissenger: Φιληθείτε μέσω αξεσουάρ για iPhone

Kissenger: Φιληθείτε μέσω αξεσουάρ για iPhone

Ρεαλιστική εμπειρία φιλιού μέσω αισθητήρων πίεσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να κυκλοφορεί κάποιο περίεργο αξεσουάρ για τις συσκευές της Apple. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το Kissenger έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις σχέσεις εξ αποστάσεως, αφού σας επιτρέπει να φιλήσετε το έτερόν σας ήμιση ακόμα και αν βρίσκεται μακριά σας.

Συνδέεται στα iPhone, iPod και iPad ως θήκη μέσω του audio jack και οι αισθητήρες πίεσης μεγάλης ακρίβειας που βρίσκονται κάτω από την επιφάνειά του, στέλνουν τα απαραίτητα δεδομένα στην αντίστοιχη συσκευή του... αποδέκτη του φιλιού σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Kissenger προσφέρει μια ρεαλιστική εμπειρία φιλιού (πλην του... σάλιου) και θα νιώθετε σαν να φιλάτε στην πραγματικότητα τον/την σύντροφό σας.

Η αποστολή των δεδομένων πραγματοποιείται μέσω του Kissenger app, το οποίο λειτουργεί και ως εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Ταυτόχρονα, το Kissenger απευθύνεται και σε οικογένειες, ενώ θα υπάρχει και λειτουργία που θα σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με celebrities που θα χρησιμοποιούν την εν λόγω συσκευή.

Η εταιρεία πίσω από το Kissenger έχει ήδη δημιουργήσει ένα prototype της συσκευής. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει και ποια θα είναι η τιμή του.

Διαβάστε επίσης για το Fleshlight LaunchPad που σας επιτρέπει να κάνετε σεξ με το iPad σας, το περιφερειακό που θα βελτιώσει την σεξουαλική σας ζωή και τα σεξουαλικά βοηθήματα του Overwatch. Συζητήστε εκτενώς για το Kissenger στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 28/12/2016 10:52
Έλεος δηλαδή τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε.
Notification