Dragon Ball FighterZ

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
19
Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ

Στη δημοσιότητα το launch τρέιλερ και παρουσίαση της Android 21. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/6/17] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι μάχης με βάση την σειρά Dragon Ball, με τίτλο Dragon Ball Fighters. Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 για PC, PS4 και Xbox One. Αναπτύσσεται από την Arc System Works, η οποία δημιούργησε το Guilty Gear Xrd.

Δεν υπάρχουν ακόμα πολλά στοιχεία, καθώς η Bandai Namco δεν αποκάλυψε πολλές πληροφορίες. Το Dragon Ball Fighters θα έχει μάχες ομάδων των τριών ατόμων, όπως τα King of Fighters και Marvel vs Capcom, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις ομάδες των ονείρων σας. Η Arc System Works στοχεύει στο να αναδημιουργήσει τις γεμάτες ένταση και δράση μάχες για τις οποίες είναι γνωστή η σειρά.

Επιπλέον, φαίνεται ότι το Dragon Ball Fighters θα ακολουθήσει την ίδια προσέγγιση στο στυλ του με το Guilty Gear Xrd, που σημαίνει 3D μοντέλα τα οποία μοιάζουν με 2D animation. Ο παραγωγός Tomoko Hiroki είπε πως η αιτία για αυτήν την επιλογή είναι να υπάρχει ένα πιο ευρύ φάσμα εκφράσεων, καθώς και άλλοι λόγοι όπως η αλλαγή της γωνίας της κάμερας, κάτι που δεν είναι δυνατό μόνο με 2D animation.

Η αποκάλυψη του Dragon Ball Fighters θα γίνει στις 12 Ιουνίου, την ίδια μέρα με την συνέντευξη τύπου της Sony στην Ε3. Δεδομένου πως στελέχη της Sony θα μιλήσουν για νέα Ιαπωνικά παιχνίδια, δεν είναι απίθανο το νέο παιχνίδι θα αναφερθεί εκεί.

[UPDATE: 12/6/17 - Επίσημη αποκάλυψη στην E3 2017] Το Dragon Ball Fighter Z παρουσιάστηκε στην E3 2017 κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft.

Πρόκειται για ένα Fighting, στο οποίο θα καλείστε να εκμεταλλευτείτε τις σούπερ δυνάμεις κάθε ήρωα, ενώ θα υποστηρίζονται μάχες για έως και 3v3 παίκτες. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

 

[UPDATE 2: 18/7/17 - Piccolo και Krillin οι νέες προσθήκες στο ρόστερ] Το ρόστερ του Dragon Ball Fighter Z μεγαλώνει διαρκώς.

Αυτή τη φορά οι νέοι χαρακτήρες είναι κλασικές φιγούρες της δημοφιλούς σειράς, ο Piccolo και ο Krillin. Η παρουσίασή τους έγινε στο τελευταίο τεύχος του Ιαπωνικού περιοδικού V-Jump, μαζί με κάποιες πληροφορίες για τον καθένα. Αν και οι δύο χαρακτήρες δεν συγκρίνονται με τους Saiyans σε δύναμη, έχουν ξεχωριστές ικανότητες που τους καθιστούν πολύ χρήσιμους στη μάχη. Ο Piccolo μπορεί να εκτείνει τα χέρια του, αρπάζοντας τους αντιπάλους του, καθώς και να εξαπολύει ταχύτατα beam attacks. O Krillin μπορεί να χρησιμοποιεί τις κλασικές επιθέσεις όπως Kamehameha και το Afterimage Technique. Η βασική του κίνηση "Destructo Disc" δεν μπλοκάρεται από τους αντιπάλους. Επιπλέον, αν τον επιλέξετε θα είστε σε θέση να ελέγχετε την πορεία των ki blasts.

[UPDATE 3: 20/8/17 - Προστίθενται τέσσερις χαρακτήρες στο ρόστερ] Στο ρόστερ του Dragon Ball FighterZ προστίθενται οι Super Saiyan Blue Goku, Super Saiyan Blue Vegeta, Android 16 και Android 18.

Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση που αφορά τους χαρακτήρες που θα δώσουν το παρών στο επερχόμενο Dragon Ball FighterZ έγινε από το περιοδικό της Shonen Jump και αναφέρει πως οι Super Saiyan Blue μορφές των Goku και Vegta θα βρίσκονται στο ρόστερ του παιχνιδιού παρέα με τους Android 16 και 18. 

Στο Dragon Ball FighterZ θα έχουμε και το What If story mode και το super high-end anime story mode με πρωταγωνιστή τον Android 16.

[UPDATE 4: 26/8/17 - Νέο τρέιλερ με τους Goku και Vegeta] Στο νέο τρέιλερ που δημοσίευσε η Bandai Namco για το Dragon Ball FighterZ, Goku και Vegeta κάνουν επίδειξη σούπερ δυνάμεων.

Το βίντεο παρουσιάστηκε στα πλαίσια της έκθεσης Gamescom 2017 στη Γερμανία, όπου είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε την beta του νέου Fighting της Ιαπωνικής εταιρείας.

[UPDATE 5: 28/8/17 - Νέο βίντεο με Android 16 και 18, Goku, Piccolo και άλλους] Στην GameStop Expo του Las Vegas η Bandai Namco μας έδωσε μια νέα γεύση του επερχόμενου Dragon Ball Fighterz, με τους Android 16 και 18, Goku, Piccolo, Κrillin και Trunks να δίνουν δυναμικά το παρόν.

[UPDATE 6: 5/9/17 - Νέο τρέιλερ με τον Goku] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Dragon Ball FighterZ με τον Goku.

Αν και το βίντεο είναι σύντομο, εκτός από κάποιες γνωστές κινήσεις του πρωταγωνιστή της σειράς θα δείτε και μερικές από τις μεταμορφώσεις του σε Super Saiyan. 

Δείτε το τρέιλερ:

[UPDATE 7: 6/9/17 - Τρέιλερ με τον Vegeta] Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Dragon Ball FighterZ, το οποίο αυτή την φορά έχει πρωταγωνιστή τον Vegeta.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 8: 12/9/17 - Τρέιλερ με τον Frieza] Δόθηκε στην κυκλοφορία νέο τρέιλερ για το Dragon Ball FighterZ από την Bandai Namco. Πρωταγωνιστεί ο Frieza.

[UPDATE 9: 15/9/17 - Τρέιλερ με τον Krillin] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ακόμα ένα τρέιλερ για το επερχόμενο Dragon Ball FighterZ αφιερωμένο στον Krillin.

Το σύντομο αυτό τρέιλερ όπως είπαμε εστιάζει στον Krillin, έναν αρκετά κωμικό χαρακτήρα της σειράς Dragon Ball και σε μερικές από τις κινήσεις του. Μπορεί να μην φαντάζει ως ο δυνατότερος χαρακτήρας, ωστόσο στο Dragon Ball FighterZ θα μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε στην καλύτερη του δυνατή κατάσταση!

 

[UPDATE 10: 17/9/17 - Αποκάλυψη νέων χαρακτήρων] Νέοι χαρακτήρες ετοιμάζονται για το Dragon Ball FighterZ, σύμφωνα με το Ιαπωνικό περιοδικό V-Jump.

Πρόκειται για τους Android 21, Tien, Yamcha και Chiaotzu. Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο ανακοινώθηκαν και οι Android 16, Android 18, Super Saiyan Blue Goku και Super Saiyan Blue Vegeta.Νέοι χαρακτήρες ετοιμάζονται για το Dragon Ball FighterZ, σύμφωνα με το Ιαπωνικό περιοδικό V-Jump. Πρόκειται για τους Android 21, Tien, Yamcha και Chiaotzu. Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο ανακοινώθηκαν και οι Android 16, Android 18, Super Saiyan Blue Goku και Super Saiyan Blue Vegeta.

[UPDATE 11: 21/9/17 - Story trailer] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε το story trailer για το Dragon Ball FighterZ. 

Περιλαμβάνει τους Yamcha, Tien και Android 21 που ανακοινώθηκαν ως playable χαρακτήρες. Επίσης, πριν από λίγες ώρες επιβεβαιώθηκαν και οι Buu (Gohan Absorbed) και Demon King Dabura.

[UPDATE 11: 25/9/17 - Yamcha & Tien reveal trailers] Η Bandai Namco παρουσίασε τους Yamcha και Tien στο Tokyo Game show το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 

Ο Yamcha και ο Tien είναι αρκετά διαφορετικοί μαχητές παρά την μακρόχρονη παρουσία τους στη σειρά. Ο Yamcha, ο οποίος ήταν κάποτε εχθρός του Goku, έχει ένα επιθετικό στυλ μάχης από κοντινή απόσταση. Ειδικεύεται στις απρόσμενες επιθέσεις και η χαρακτηριστική του κίνηση “Wolf Fang Fist” περιλαμβάνεται στο ρεπερτόριο κινήσεών του. Ο Tien ωστόσο είναι πολύ πιο ευέλικτος από τον Yamcha. Παίζει σε πιό μεσαίες αποστάσεις και μπορεί να χρησιμοποιήσει τις επιθέσεις “Tri-Beam” και “Dodon Ray”, καθώς και μπορεί να καλέσει τον γήινο φίλο του Chiaotzu, ο οποίος μπορεί να φυλακίζει τους αντιπάλους του με τηλεκινητικές δυνάμεις. O μυστηριώδης (και αποκλειστικός για το Dragon Ball FighterZ) χαρακτήρας Android-21 εμφανίζεται και στα δύο νέα τρέιλερ.

[UPDATE 12: 5/10/17 - Dabura και Buu σε DLC] Η Bandai Namco ανακοίνωσε τους χαρακτήρες Dabura και Buu οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι μέσω DLC.

Δείτε τους στο παρακάτω τρέιλερ:

[UPDATE 13: 17/10/17 - Τρέιλερ με τον Cell] Η Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Dragon Ball FighterZ.

Στο τρέιλερ θα δείτε έναν από τους πιο κλασσικούς κακούς της σειράς, τον πασίγνωστο Cell. Αν και το βίντεο διαρκεί λίγο μπορείτε να δείτε μερικά cutscenes, το gameplay και τις κινήσεις του.

Δείτε το τρέιλερ:

[UPDATE 14: 2/11/17 - Νέο τρέιλερ με το story mode] Στο καινούργιο τρέιλερ που παρουσίασε η Bandai Namco, γνωρίστε το story mode του Dragon Ball FighterZ.

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί το πρώτο από μια σειρά νέων βίντεο που θα αποκαλύψουν σταδιακά το story του παιχνιδιού.

 

[UPDATE 15: 9/11/17 – Android 16 gameplay trailer] Η Bandai Namco έδωσε ένα νέο gameplay τρέιλερ για το Dragon Ball FighterZ, το οποίο είναι αφιερωμένο στο Android 16. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είχε δημιουργηθεί από τον Dr. Gero για να σκοτώσει τον Goku, αλλά τελικά το ανδροειδές αποφάσισε να πάει στην πλευρά των “καλών”.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 16: 13/11/17 - Τα Android 17 και 18 στο νέο τρέιλερ] Η Bandai Namco δημοσίευσε ένα νεό τρέιλερ με τους χαρακτήρες Android 17 και 18. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 17: 17/11/17 - Προστίθενται οι Gohan, Gotenks Super Saiyan 3 και Kid Buu] Ο ενήλικος Gohan, ο Gotenks Super Saiyan 3 και ο Kid Buu θα είναι όλοι παρόντες στο νέο Fighting της Bandai Namco.

Το ρόστερ του DragonBall FighterZ συνεχίζει να επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο. Αυτή τη φορά η αποκάλυψη αφορά τρεις νέους παίκτες, οι οποίοι έγιναν γνωστοί μέσω του V-Jump περιοδικού. Πρόκειται για τους Gohan, Gotenks Super Saiyan 3 και Kid Buu. Το περιοδικό περιείχε ορισμένες φωτογραφίες των χαρακτήρων που μπορείτε να δείτε παρακάτω στην gallery του άρθρου, ενώ το τεύχος αναφέρει και επιθέσεις τις οποίες θα χρησιμοποιούν εντός του παιχνιδιού. Για παράδειγμα ο Gohan μπορεί να χρησιμοποιήσει Ultimate Kamehameha, ο Gotenks SSJ3 τις επιθέσεις Charging Ultra Buu Buu Volleybal και Super Ghost Kamizake ενώ ο Kid Buu χρησιμοποιεί το Planet Burst.

Το περιοδικό τέλος περιέχει πληροφορίες και για το in-game shop στο οποίο οι παίκτες μπορούν να αξιοποιήσουν τα Zeni που συγκεντρώνουν από τις μάχες για να αγοράσουν titles και αμφιέσεις για τους χαρακτήρες.

[UPDATE 18: 21/11/17 - Λεπτομέρειες για Gohan, Gotenks, Kid Buu και arcade mode, τρέιλερ για τον Gotenks] H Bandai Namco ανακοίνωσε ότι οι Gotenks, Gohan (ενήλικος) και Kid Buu θα περιέχονται στο Dragon Ball FighterZ από την αρχή της κυκλοφορίας του.

Επιπλέον πληροφορίες έγιναν διαθέσιμες για τους τρεις αυτούς χαρακτήρες:

-Ο Gotenks έχει μικρό βεληνεκές, αλλά πολύ γρήγορες κινήσεις όπως η “Super Ghost Kamikaze Attack”.

-Ο Gohan (ενήλικος) μπορεί να αλλάξει την πορεία μιας αναμέτρησης, ενεργοποιώντας την πιο δυνατή του ικανότητα στη μέση της μάχης ώστε να έχει την πραγματική του δύναμη.

-Ο Kid Buu, με την μεγάλη του ταχύτητα και δύναμη είναι ειδικός στις πονηρές επιθέσεις. Μπορεί να επιμηκύνει το χέρι του, οπότε η απόσταση δεν του είναι πρόβλημα.

Δείτε τον Gotenks σε δράση στο παρακάτω βίντεο:

Επίσης, η Bandai-Namco έδωσε πληροφορίες όσον αφορά το arcade mode. Σε αυτό θα είναι διαθέσιμα 3 courses. Όταν ολοκληρώσετε ένα από αυτά, θα ξεκλειδώσετε το hard mode. Παίζοντας μάχες θα μαζεύετε Zeni points, τα οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε εναλλακτικά χρώματα για τις φορεσιές των διαθέσιμων χαρακτήρων, καθώς και για να αγοράσετε items από το In-game shop.

[UPDATE 19: 1/12/17 - Τρέιλερ για τον Kid Buu] Η Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Dragon Ball FighterZ με πρωταγωνιστή τον Kid Buu.

Ένας από τους πιο σατανικούς villains της σειράς θα δώσει το παρών στο νέο Fighting της Ιαπωνικής εταιρείας και όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας παρέμεινε το ίδιο δυνατός και…τρελός.

[UPDATE 20: 7/12/17 - Τρέιλερ για τον Adult Gohan] 

Κυκλοφόρησε ένα νέο, σύντομο τρέιλερ το οποίο παρουσιάζει τον ενήλικο Gohan.

Αν και η έφηβη εκδοχή του ήταν από τους πρώτους επιβεβαιωμένους χαρακτήρες για το Dragon Ball FighterZ, o ενήλικος Gohan διαφέρει σημαντικά. Ανάλογα με την ποσότητα ki που έχει, ο adult Gohan μπορεί να φτάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και η special attack του είναι το Ultimate Kamehameha.

Δείτε τις ικανότητές του στο νέο τρέιλερ:

[UPDATE 21: 16/12/17 - Προστίθενται οι Goku Black, Beerus και Hit] Η Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο τρείλερ για το Dragon Ball FighterZ με έμφαση στα γραφικά του παιχνιδιού και αποκαλύπτει τους Goku Black, Beerus και Hit.

Το νέο αυτό τρέιλερ εστιάζει στο art style και γενικότερα στον οπτικό τομέα του παιχνιδιού με την παρουσίαση ορισμένων custscenes. Από άποψη χαρακτήρων προστίθενται οι Goku Black, Beerus και Hit. Επίσης εμφανίζεται και ο Zamashu ως υποστηρικτής του Goku Black.

[UPDATE 22: 22/12/17 - Προστίθεται ο SSGSS Goku] Η Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ του Dragon Ball FighterZ που προσθέτει τον SSGSS Goku στο ρόστερ των χαρακτήρων.

Ο Super Saiyan God Super Saiyan Goku (τι όνομα κι αυτό), θα δώσει το παρών στο επερχόμενο Fighting της Bandai Namco. Ο “Θεός” Goku έχει μαλλιά χρώματος ανοιχτό μπλε σε αυτή του την μορφή καθώς απορροφά την δύναμη των θεών. Η δύναμή του από την άλλη είναι ασύγκριτη.

[UPDATE 23: 24/12/17 - Αρχικό intro] Η Bandai Namco παρουσίασε το opening cinematic του Dragon Ball FighterZ. Το βίντεο αποτελεί την αντίστοιχη παρουσίαση που θα βλέπετε όταν ξεκινάει το παιχνίδι.

[UPDATE 24: 2/1/18 - Τρέιλερ με αθλητές ράγκμπι] Ο Mike Daniels και ο Chris Odom, αθλητές ράγκμπι των Green Day Packers, συμμετείχαν στο νέο τρέιλερ της Bandai Namco, παίζοντας Dragon Ball FighterZ.

Απολαύστε τους παρακάτω:

[UPDATE 25: 9/1/18 - Νέο τρέιλερ με Goku Black] Η Bandai Namco παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ με τον Goku Black.

Όπως οι Beerus και Hit που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, έτσι και ο Goku Black έρχεται από την σειρά Dragon Ball Super. Ο Goku Black αποτελεί μορφή του κακοποιού Zamasu. Εξαπολύει δέσμες ενέργειας και κάνει summon τον Zamasu ώστε να τον βοηθάει σε διάφορες επιθέσεις μέσα στη μάχη. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

 

[UPDATE 26: 10/1/17 - Νέο τρέιλερ με τον Hit] Η Bandai Namco παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ με τον Hit. Κατά την διάρκειά του θα πάρετε μια ιδέα από τις κινήσεις του.

Ο θρυλικός δολοφόνος Hit προέρχεται από τον πλανήτη Universe 6.

 

[UPDATE 27: 12/1/18 - Τρέιλερ με τον Beerus] Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα τρέιλερ για το Dragon Ball FighterZ, το οποίο αυτή την φορά είναι αφιερωμένο στον γατόμορφο θεό Beerus που έρχεται να προστεθεί στο ήδη μεγάλο ρόστερ χαρακτήρων. Θυμίζουμε ότι αυτές τις ημέρες τρέχει και η open beta του παιχνιδιού.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 28: 22/1/18 - Νέα τηλεοπτική διαφήμιση με τη Majin Android 21] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ για το Dragon Ball FighterZ με πρωταγωνίστρια τη Majin Android 21.

Στο σύντομη τηλεοπτική αυτή διαφήμιση βλέπουμε τον Goku και τη Majin Android 21 εν δράση, ελάχιστα cutscenes και φυσικά την υπενθύμιση στο κοινό της Ιαπωνίας πως το Dragon Ball FighterZ καταφθάνει αυτή την εβδομάδα.

[UPDATE 28: 22/1/18 - Launch trailer] Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το launch τρέιλερ του Dragon Ball FighterZ. Το βίντεο περιλαμβάνει άφθονη δράση από όλους τους χαρακτήρες. Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε το τρέιλερ της Android 21, ενός ολοκαίνουριου χαρακτήρα που σχεδιάστηκε από τον Akira Toriyama.

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Το Dragon Ball Fighter Z θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review μας για το Dragon Ball Xenoverse 2 και το preview του Dragon Ball FighterZ. Συζητήστε για το τελευταίο σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/06/2017 10:51
Το Dragon Ball έχει φοβερούς χαρακτήρες και αν είναι όπως το Guilty Gear θα είναι έπος.
#2 Kalliniki (Level 18) 12/06/2017 10:33
Ωραίο το τρέιλερ για τον νέο Dragon Ball, φοβερό animation και πορωτική μουσική όπως έχουν όλα τα Dragon Ball.
#3 ashbringer (Level 25) 29/08/2017 09:09
Πολύ ωραίο το τελευταίο βίντεο.
#4 ashbringer (Level 25) 25/12/2017 08:12
Πολύ εντυπωσιακό το intro βίντεο .Εντυπωσιακές μάχες.
Notification