Ειδήσεις Fighting Dragon Ball FighterZ beta

Dragon Ball FighterZ beta

Saturday, 16 Sep 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/91/40/c7/dragonball-fighterz-beta-97-1500287624.jpg
 

Dragon Ball FighterZ beta

Δηλώστε συμμετοχή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/7/17] Ανακοινώθηκε closed beta του Dragon Ball FighterZ από την Bandai Namco με διπλή ανακοίνωση.

Η πρώτη αφορά την επιβεβαιωμένη πλέον παρουσία του Trunks στο επερχόμενο Dragon Ball FighterZ. Ο γιος του Vegeta θα δώσει το παρών για ακόμη ένα game της σειράς και όπως φαίνεται στο παρακάτω τρέιλερ έρχεται με όλες τις χαρακτηριστικές κινήσεις και δυνάμεις του.

Πέραν από την αποκάλυψη του Trunks ωστόσο η Bandai Namco ανακοίνωσε και τον ερχομό της closed beta του παιχνιδιού. Θα περιέχει εννέα playable χαρακτήρες, ενώ οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουλίου. Το πώς θα λειτουργήσει το σύστημα των εγγραφών αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

[UPDATE: 26/7/17 - Ημερομηνία διεξαγωγής] Η beta του Dragon Ball FighterZ θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-17 Σεπτεμβρίου και θα μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτή από τις 22 Αυγούστου.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι εγγραφές για την closed beta του Dragon Ball FighterZ θα ξεκινούσαν από τις 26 Ιουλίου. Η τελική ημερομηνία όμως άλλαξε και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από 22 Αυγούστου. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών και να μπορέσει το σύστημα να αντέξει χωρίς κάποιο πρόβλημα τον αριθμό όσων εγγραφούν στην closed beta, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-17 Σεπτεμβρίου.

Δηλώστε συμμετοχή στο επίσημο site.

Στη beta του Dragon Ball FighterZ θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους εννέα χαρακτήρες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, ενώ η Bandai Namco θα προσπαθήσει να διευρύνει το ρόστερ με περισσότερους χαρακτήρες οι οποίοι όμως δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

[UPDATE 2: 16/9/17 - Έναρξη της closed beta] Η κλειστή beta του Dragon Ball FighterZ ξεκίνησε και θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο.

Δηλώστε συμμετοχή στο επίσημο site.

H beta θα είναι διαθέσιμη για PS4 και Xbox One, ενώ το Dragon Ball FighterZ αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC (μέσω Steam) , PS4 και Xbox One στις αρχές του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για το επερχόμενο Dragon Ball FighterZ και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 TonyBoy (Level 8) 17/07/2017 13:51
vamos dragonball να παρουμε μια γευση επιτελους!
#2 ashbringer (Level 25) 17/09/2017 11:20
Είναι καιρός να το δοκιμάσουμε και να το λιώσουμε.