Ειδήσεις Fighting Claws of Furry

Claws of Furry

Wednesday, 02 Aug 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/78/89/db/claws-of-furry-91-1501687887.jpg
 

Claws of Furry

Ελληνικό Roguelike Beat 'Em Up.

 Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Terahard Studios ανακοίνωσε το Claws of Furry, ένα Arcade Platform/Beat 'Em Up με Roguelike στοιχεία το οποίο έρχεται στο Steam.

Πρωταγωνιστής είναι μία γάτα νίντζα, η οποία θα περάσει από 16 levels με στόχο να σώσει τον δάσκαλό της από τις κακές συμμορίες που τον έχουν απαγάγει.

Το Claws of Furry θα διαθέτει σύστημα με levels, πάνω από 40 skills και δυνατότητα επιλογής νέων χαρακτήρων. Τα skills που ξεκλειδώνετε με κάθε χαρακτήρα θα μεταφέρονται και στους νέους, ούτως ώστε κάθε γάτα που επιλέγετε να είναι ολοένα και πιο ισχυρή. Πέρα από τα skills σας θα χρειαστείτε γρήγορα αντανακλαστικά. Επίσης, υποστηρίζεται και τοπικό Co-op 2-4 παικτών.

Δείτε το παρακάτω τρέιλερ. Όπως ανακοινώνει η Terahard, πολλά από τα μέλη της εταιρείας ανάπτυξης δεν είχαν εμπειρία στο παρελθόν στην ανάπτυξη ανάλογων games. Ωστόσο, όπως βλέπουμε, δείχνουν εκ πρώτης όψεως να έχουν επιτύχει κάτι καλό.

Το art style αποτελείται από γραφικά φτιαγμένα στο χέρι και ο καρτουνίστικος σχεδιασμός των χαρακτήρων είναι αξιολάτρευτος. Το Claws of Furry εγκρίθηκε στο Steam Greenlight, συνεπώς θα κυκλοφορήσει για PC.

Δείτε το προφίλ του Claws of Furry στο Steam. Συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.