Ειδήσεις Fighting Dissidia Final Fantasy NT

Dissidia Final Fantasy NT

Friday, 06 Oct 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Μαρίνος   | (1 σχόλιο)
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: LawBreakers (PS4)
Νεο
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/02/82/80/dissidia-cloud-of-darkness-72-1507296877.jpg
 

Dissidia Final Fantasy NT

Προστίθεται η Cloud of Darkness στους χαρακτήρες. [UPDATE]

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα νέο Dissidia Final Fantasy.

Το Dissidia Final Fantasy NT έχει κυκλοφορήσει σε arcades στην ιαπωνική αγορά, όμως για πρώτη φορά θα κάνει το άλμα σε κονσόλες, ενώ θα βγει και από την Ιαπωνία. Το πρώτο Dissidia Final Fantasy είχε κυκλοφορήσει για PSP το 2009 και η σειρά συνέχισε με το Dissidia 012 Final Fantasy που κυκλοφόρησε επίσης για PSP μέσα στο 2011. Δείτε το τρέιλερ του νέου Fighting της Square Enix.

Το νέο μέρος της σειράς δεν αποτελεί sequel των προηγούμενων, αλλά λειτουργεί περισσότερο ως reboot. Η ανάπτυξή του πραγματοποιείται από την Square Enix σε συνδυασμό με την Team Ninja, εταιρεία ανάπτυξης των Ninja Gaiden, Dead or Alive και Nioh. Στο νέο Dissidia θα πραγματοποιείτε μάχες 3v3 με επιλογές ανάμεσα σε πάνω από 20 καλούς και κακούς χαρακτήρες της σειράς. Η κάμερα θα είναι over-the-shoulder και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε μαγεία και κλασικά summons της σειράς, όπως ο Ifrit, η Shiva κι ο Odin. Οι developers ενημέρωσαν ότι το νέο Final Fantasy θα κάνει την εμφάνιση του στην E3.

[UPDATE: 6/10/17 - Προστίθεται η Cloud of Darkness] Η Square Enix αποκάλυψε την προσθήκη της Cloud of Darkness ως χαρακτήρα για την arcade version του Dissidia Final Fantasy.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Cloud of Darkness ήταν το τελικό boss στο Final Fantasy III. Ο χαρακτήρας θα προστεθεί αρχικά στην Ιαπωνία ως update ενώ παραμένει άγνωστο το αν θα εισαχθεί άμεσα με την κυκλοφορία του τίτλου στο PS4 τον Ιανουάριο το 2018.

Διαβάστε τα reviews των προηγούμενων Dissidia Final Fantasy και συζητήστε για το Dissidia Final Fantasy NT στο αντίστοιχο forum topic.

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 ashbringer (Level 25) 07/10/2017 11:39
Απο τα πιο ωραία Boss η συγκεκριμένη.Πο λύ καλή η προσθήκη αυτή.