Ειδήσεις Fighting Street Fighter V: Arcade Edition

Street Fighter V: Arcade Edition

Thursday, 05 Oct 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών. Κάθε Δευτέρα συζητάμε παρέα για διάφορα ενδιαφέροντα gaming θέματα.
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7c/c1/08/SFVAE-FOB-Keyart-1920x1280-png-jpgcopy-76-1507218735.jpg
 

Street Fighter V: Arcade Edition

Περισσότερες πληροφορίες στο Amazon. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 20/9/2017] Σύμφωνα με καταχώρηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα ShopTo, η Capcom αναμένεται να κυκλοφορήσει την Arcade Edition του Street Fighter V. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία στις 16 Ιανουαρίου 2018 και κόστος 45 ευρώ στην έκδοση για PS4. Η καταχώρηση έχει αφαιρεθεί από το ShopTo και μένει να δούμε εάν η Capcom ανακοινώσει την Arcade Edition επίσημα στο Tokyo Game Show.

[UPDATE: 5/10/2017] Με νέα καταχώρηση στο Amazon, φαίνεται πως το Street Fighter V Arcade Edition θα γίνει πραγματικότητα. Ερχόμενο το 2018, χωρίς να έχουμε κάποιο cover art, το Arcade Edition προσθέτει νέα χαρακτηριστικά. Για αρχή θα προστεθεί Arcade mode που θα περιλαμβάνει έξι chapters με διαφορετικούς χαρακτήρες. Στην συνέχεια θα υπάρχει gallery με υλικό από την σειρά Street Fighter, ειδικές μάχες για να ξεκλειδώσετε ενδυμασίες που θα γίνουν διαθέσιμες εντός του 2018, νέο U.I και κυρίως δύο νέα V-Triggers για κάθε μαχητή. Ενδεχομένως να δούμε και cross-platform play για το Street Fighter V ανάμεσα σε παίκτες από PC αλλά και PS4 ή Xbox One.

[UPDATE 2: 5/10/2017] Ανακοινώθηκε επίσημα από την Capcom το Street Fighter V: Arcade Edition. Συγκεκριμένα θα έχουμε δύο νέα modes, τα Arcade και Extra Battle Mode. Με το Arcade mode θα έχουμε έξι διαφορετικά μονοπάτια μάχης με έξι διαφορετικά τέλη. Με το Extra Battle mode θα μπορούμε να παίξουμε μάχες οι οποίες θα ξεκλειδώσουν ενδυμασίες για τους αγαπημένους μας ήρωες. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, θα δούμε δύο νέα V-Triggers για κάθε μαχητή, gallery με υλικό από την σειρά και χαρακτήρες από τις Season 1 και 2. Σε περίπτωση που είστε κάτοχοι του απλού Street Fighter V, θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε στο Arcade Edition δωρεάν. Παρόλα αυτά δεν θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τους εξτρά μαχητές.

Το Street Fighter V: Arcade Edition θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου 2018.

Διαβάστε επίσης για τον πρωταθλητή του Street Fighter V που δωρίζει τα κέρδη της νίκης του στους πληγέντες του τυφώνα Irma και δείτε το επετειακό SNES Street Fighter cartridge για τα 30 χρόνια της δημοφιλούς Fighting σειράς. Θυμηθείτε το review του Street Fighter V και συζητήστε για την Arcade Edition στο σχετικό forum topic.

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.