Ειδήσεις Fighting Street Fighter V: Arcade Edition

Street Fighter V: Arcade Edition

Tuesday, 05 Dec 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Φρέσκο look στο community λοιπόν! :)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7c/c1/08/SFVAE-FOB-Keyart-1920x1280-png-jpgcopy-76-1507218735.jpg
 

Street Fighter V: Arcade Edition

Ημερομηνία κυκλοφορίας και ο αριθμός των φινάλε. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 20/9/2017] Σύμφωνα με καταχώρηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα ShopTo, η Capcom αναμένεται να κυκλοφορήσει την Arcade Edition του Street Fighter V. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία στις 16 Ιανουαρίου 2018 και κόστος 45 ευρώ στην έκδοση για PS4. Η καταχώρηση έχει αφαιρεθεί από το ShopTo και μένει να δούμε εάν η Capcom ανακοινώσει την Arcade Edition επίσημα στο Tokyo Game Show.

[UPDATE: 5/10/2017] Με νέα καταχώρηση στο Amazon, φαίνεται πως το Street Fighter V Arcade Edition θα γίνει πραγματικότητα. Ερχόμενο το 2018, χωρίς να έχουμε κάποιο cover art, το Arcade Edition προσθέτει νέα χαρακτηριστικά. Για αρχή θα προστεθεί Arcade mode που θα περιλαμβάνει έξι chapters με διαφορετικούς χαρακτήρες. Στην συνέχεια θα υπάρχει gallery με υλικό από την σειρά Street Fighter, ειδικές μάχες για να ξεκλειδώσετε ενδυμασίες που θα γίνουν διαθέσιμες εντός του 2018, νέο U.I και κυρίως δύο νέα V-Triggers για κάθε μαχητή. Ενδεχομένως να δούμε και cross-platform play για το Street Fighter V ανάμεσα σε παίκτες από PC αλλά και PS4 ή Xbox One.

[UPDATE 2: 5/10/2017] Ανακοινώθηκε επίσημα από την Capcom το Street Fighter V: Arcade Edition. Συγκεκριμένα θα έχουμε δύο νέα modes, τα Arcade και Extra Battle Mode. Με το Arcade mode θα έχουμε έξι διαφορετικά μονοπάτια μάχης με έξι διαφορετικά τέλη. Με το Extra Battle mode θα μπορούμε να παίξουμε μάχες οι οποίες θα ξεκλειδώσουν ενδυμασίες για τους αγαπημένους μας ήρωες. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, θα δούμε δύο νέα V-Triggers για κάθε μαχητή, gallery με υλικό από την σειρά και χαρακτήρες από τις Season 1 και 2. Σε περίπτωση που είστε κάτοχοι του απλού Street Fighter V, θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε στο Arcade Edition δωρεάν. Παρόλα αυτά δεν θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τους εξτρά μαχητές.

[UPDATE 3: 20/11/2017] To Arcade Edition του Street Fighter V γνωρίζουμε πως θα προσθέσει νέα V-Triggers. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε λίγα από τα νέα Abilities, Mix-ups αλλά και V-Triggers. Απολαύστε τα:

[UPDATE 4: 5/12/2017] H Capcom ανακοίνωσε μερικές ακόμη λεπτομέρειες για το Arcade Mode. Αφού διαλέξετε μονοπάτι που θα ακολουθήσετε (το κάθε ένα μονοπάτι θα είναι βασισμένο σε διαφορετικό μέρος της σειράς Street Fighter), θα μπορείτε να επιλέξετε πόσους γύρους θα διαρκεί η κάθε μάχη και το επίπεδο δυσκολίας. Έπειτα, θα ξεκινήσει το arcade ladder στο οποίο θα αντιμετωπίσετε αντιπάλους οι οποίοι θα δυσκολεύουν όσο προχωράτε. Ωστόσο, άξιο αναφοράς είναι το ότι θα μπορείτε να επιλέγετε τον επόμενό σας αντίπαλο, κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε το score σας πολεμώντας δυσκολότερες μάχες.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Capcom αναφέρει ότι το Street Fighter V: Arcade Edition θα περιέχει πάνω από 200 διαφορετικά φινάλε με εικονογραφήσεις από διάφορους καλλιτέχνες. Θα μπορείτε να δείτε το πως να τους ξεκλειδώσετε στο Gallery και οι προϋποθέσεις ποικίλλουν από το να ολοκληρώσετε απλά ένα μονοπάτι μέχρι να ολοκληρώσετε την bonus πίστα με “Perfect”.

Το Street Fighter V: Arcade Edition θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου 2018.

Διαβάστε επίσης για τον πρωταθλητή του Street Fighter V που δωρίζει τα κέρδη της νίκης του στους πληγέντες του τυφώνα Irma και δείτε το επετειακό SNES Street Fighter cartridge για τα 30 χρόνια της δημοφιλούς Fighting σειράς. Θυμηθείτε το review του Street Fighter V και συζητήστε για την Arcade Edition στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/12/2017 11:38
Πολλές και ενδιαφέρουσες οι λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά για το Street Fighter.Τον Ιανουάριο θα διαπιστώσουμε για το κάτα πόσο αξίζει η αγορά του.