NBA 2K17

Hot
Παραδίδει μαθήματα μπάσκετ.

Παραδίδει μαθήματα μπάσκετ.

Παραδίδει μαθήματα μπάσκετ.

H σειρά NBA 2K της Visual Concepts αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια συνώνυμο ποιότητας στον χώρο των basketball simulators. Το κυριότερο ενδεχομένως επίτευγμά της είναι ότι έχει καταφέρει να εκθρονίσει την σειρά NBA Live της Electronic Arts, η οποία μέχρι και τα μέσα της περασμένης δεκαετίας είχε ένα ιδιαίτερα φανατικό κοινό. Φέτος μάλιστα το NBA 2K17 παίζει... μπάλα μόνο του, καθώς η ΕΑ αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει ένα νέο NBA Live, όπως έγινε τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Ένα επίσης σημαντικό επίτευγμα του NBA 2K είναι ότι συνεχώς εξελίσσεται, καθώς η Visual Concepts κάθε χρόνο βρίσκει τον τρόπο να “εξευγενίσει” και να ραφινάρει την δημιουργία της ακόμη περισσότερο. Εκεί λοιπόν που νομίζουμε ότι η σειρά έχει πιάσει... ταβάνι η αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης καταφέρνει κατά παράδοξο τρόπο να μας χαρίσει ένα ακόμη καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο προϊόν. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπτωση του νέου κεφαλαίου της σειράς, καθώς το NBA 2K17 στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και είναι έτοιμο να μας προσφέρει για μια ακόμη φορά την απόλυτη μπασκετική εμπειρία. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικότερα σε ποιες αλλαγές/προσθήκες προέβη αυτή την φορά η Visual Concepts.


“Προεδρική” καριέρα
Πριν από λίγες μέρες η 2K Sports μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το MyCareer mode του NBA 2K17 με το NBA 2K17: The Prelude, ένα αρκετά χορταστικό demo (διέθετε και Achievements/Trophies), στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τον παίκτη της αρεσκείας μας. Φυσικά όσοι είχατε κατεβάσει και ολοκληρώσει το The Prelude μπορείτε να συνεχίσετε την πρόοδο σας στην ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού.

Αυτή την φορά το “σενάριο” δεν φέρει την υπογραφή του Spike Lee, όπως είχαμε δει στο προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι το αρνητικό. Αν μη τι άλλο είχαν εκφραστεί αρκετά παράπονα για το story του MyCareer στο NBA 2K16 και γενικώς το feedback δεν ήταν αυτό που θα περίμενε η Visual Concepts. Στην προκειμένη περίπτωση ο παίκτης που θα δημιουργήσετε, ανεξαρτήτως θέσης, όψης και attributes φέρει το παρατσούκλι “President” (αποκαλείται συχνά και ως Pres χάριν συντομίας). Ο Pres είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος έφηβος παίκτης που έχει χάσει από μικρός τον πατέρα του και ξεδίδει στο μπάσκετ ακολουθώντας πιστά στις εντολές του προπονητή του.


Τα πρώτα βήματα στην καριέρα σας είναι η επιλογή του κολεγίου σας, με το οποίο θα δώσετε μερικά ματς ίσα ίσα για να εγκλιματιστείτε και η κλήση σας στην Εθνική ομάδα των Η.Π.Α για έναν μόλις αγώνα. Μετά από αυτή την διαδικασία θα σας επιλέξει στο draft μια ομάδα του NBA. Στο δικό μας playthrough δημιουργήσαμε έναν sharpshooter shooting guard και επιλεχθήκαμε στο νούμερο 16 από τους Memphis Grizzlies. Από το σημείο αυτό και μετά καλείστε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας, δίνοντας το παρόν σε διάφορα events με στόχο να αποκτήσετε περισσότερους fans, μιλώντας με τους συμπαίκτες σας και κάνοντας παρέα μαζί τους κ.ο.κ. Υπάρχει η δυνατότητα να προπονηθείτε και μόνοι σας πηγαίνοντας στο γυμναστήριο. Γενικά το όλο presentation είναι εξαιρετικό, αν και υπήρχαν περιθώρια για κάποιες βελτιώσεις. Λόγου χάρη, ο παίκτης σας μιλά με την χαρακτηριστική αργκό των μαύρων, ακόμη κι αν είναι λευκός.


Χωρίς να χύσεις ιδρώτα στο παρκέ
Από πλευράς presentation η Visual Concepts παίρνει άριστα, αλλά τι γίνεται με το gameplay στο MyCareer; Εδώ για να είμαστε ειλικρινείς έχουμε κάποιες μικρές ενστάσεις. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι ότι η ανάπτυξη του παίκτη σας στηρίζεται σε υπέρ του δεόντως μεγάλο βαθμό στο διαθέσιμο Virtual Currency σας. Με άλλα λόγια αν έχετε αρκετά credits μπορείτε να φτιάξετε τον απόλυτο παιχταρά χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Στην δική μας περίπτωση ξοδέψαμε από πολύ νωρίς 100-120 χιλιάδες credits και ανεβάσαμε το συνολικό rating του παίκτη μας από το 55 στο 89! Η όλη διαδικασία μάλιστα έγινε από την μια μέρα στην άλλη, κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση ρεαλιστικό. Το ενοποιημένο VC σύστημα που υιοθετεί η Visual Concepts, καθώς τα credits σας είναι κοινά για όλα τα modes, είτε μιλάμε για το MyCareer, είτε για το MyTeam έχει κάποια πλεονεκτήματα, αλλά σε γενικές γραμμές μας δίνεται η αίσθηση ότι οι developers σας ωθούν εμμέσως πλην σαφώς στα microtransactions.

Φυσικά αυτό το φαινόμενο δεν είναι κάτι νέο στα Sports games, αλλά θεωρούμε ότι δεν έχει θέση στο MyCareer του NBA 2K17. Αν υπήρχε η ανάλογη ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά σας στο γυμναστήριο και τις προπονήσεις ενδεχομένως να μην υπήρχε πρόβλημα, αλλά όταν χρειάζεται να δουλέψετε για έναν ολόκληρο μήνα για να βελτιώσετε 2-3 attributes, ενώ η ίδια δουλειά μπορεί να γίνει ξοδεύοντας 4-5 χιλιάδες VC τότε κάτι πάει στραβά.


Τουλάχιστον το σύστημα αξιολόγησης των προσπαθειών σας στους αγώνες, είναι αρκετά δίκαιο, καθώς το rating σας μπορεί να αυξηθεί με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, ένα καλό screen ή ένα επιτυχημένο boxout του αντίπαλου σας από την ρακέτα αυξάνει το rating σας όσο ένα σουτ υπό καλές προϋποθέσεις. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι είναι η θέση σας στο γήπεδο ή για να είμαστε πιο ακριβείς θα πρέπει να σας υποδεικνύεται η θέση που θα πρέπει να πάρετε στα επιθετικά plays της ομάδας σας, όπως συνέβαινε για παράδειγμα στο NBA 2K11. Αντίθετα εδώ έχετε έναν πολύ πιο ελεύθερο, αλλά ταυτόχρονα και πιο άναρχο ρόλο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας σας.

Η πιο πιστή μεταφορά του μαγικού κόσμου του NBA στον χώρο των video games.


Πιο ρεαλιστικό από ποτέ

Στο κομμάτι του gameplay, σε ότι δηλαδή έχει να κάνει με την παρουσία σας στα παρκέ του μαγικού κόσμου του NBA, η νέα δουλειά της Visual Concepts καταφέρνει να κερδίσει για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Σε πρώτη φάση έχουμε μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το shot meter, το οποίο σας υποδεικνύει την στιγμή που θα πρέπει να κάνετε release την μπάλα σε ένα σουτ. Στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να γεμίσετε το shot meter για να κάνετε ένα σουτ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και όχι να βρείτε το “hotspot” της μπάρας, όπως ίσχυε στο NBA 2K16. Η συγκεκριμένη αλλαγή είναι προς την σωστή κατεύθυνση, καθώς πλέον είναι πιο δύσκολο να κάνετε αυτό που λέμε το τέλειο σουτ (perfect release), άρα και πιο δύσκολο να σκοράρετε. Φυσικά κάθε παίκτης έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ όταν σουτάρει, οπότε θα πρέπει να πειραματιστείτε αρκετά για να πετύχετε το perfect release.


Σημαντικές βελτιώσεις συναντάμε και στους μηχανισμούς που σχετίζονται με τα κλεψίματα. Σε αυτό το κομμάτι η σειρά με είχε αφήσει παραπονεμένο στα τελευταία κεφάλαια της, καθώς σχεδόν κάθε προσπάθεια για κλέψιμο κατέληγε σε reach-in foul. Εδώ ευτυχώς το πρόβλημα αυτό λύνεται και οι προσπάθειες για κλέψιμο έχουν υψηλό ποσοστό επιτυχίας, ιδιαίτερα όταν μαρκάρετε έναν παίκτη με χαμηλό rating στον χειρισμό της μπάλας. Δεν θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στην άμυνα, χωρίς να τονίσουμε ότι αυτή την φορά συναντάμε ακόμη πιο ρεαλιστικά animations, αλλά και ένα εξαιρετικό collision detection system.

Η γενικότερη αίσθηση που αφήνει το NBA 2K17 είναι ότι προσπαθεί να ανταμείψει τους παίκτες που καταφέρνουν να εγκλιματιστούν στα “μυστικά” του pro stick, είτε μιλάμε για τα releases στα jump shots, είτε στα dribbles. Φέτος είναι πιο δύσκολο να ξεπεράσετε τους αντίπαλους παίκτες και θα πρέπει να εκτελέσετε σε αλληλουχία διάφορα skill moves για να καταφέρετε να περάσετε τον αμυντικό σας και να πετύχετε ένα εύκολο lay-up/κάρφωμα. Εν τω μεταξύ, το A.I των αντιπάλων σας είναι ενδεχομένως το υψηλότερο που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην σειρά, καθώς αντιδρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε περίσταση.


Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τρόπος με τον οποίο εκτελούνται τα plays, αλλά και η δυνατότητα που έχετε να προσαρμόσετε το σύστημα της ομάδας σας κατά την διάρκεια των time outs. Στο κομμάτι αυτό είναι αλήθεια ότι απαιτείται εξάσκηση, αλλά οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στους developers για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να βγάλουν τον... επίδοξο κόουτς που κρύβεται μέσα μας.

Γίνε ο απόλυτος General Manager
Πέρα από το MyCareer, στο οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω, στο NBA 2K17 συναντάμε μια σειρά από επιπλέον modes, όπως το MyGM, το MyLeague και το MyTeam. Σε αυτό το κομμάτι ισχύει πάνω κάτω ότι είχαμε δει και στο προηγούμενο NBA 2K. H μόνη ουσιαστική διαφορά αφορά το MyGM, στο οποίο έχετε την δυνατότητα να κάνετε expand την λίγκα με έξι επιπλέον ομάδες. Τις ομάδες αυτές μπορείτε να τις δημιουργήσετε εσείς εξ' αρχής. Στην περίπτωση που δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία μπορείτε να προσθέσετε κάποια από τις διαθέσιμες legendary teams του NBA ή να βάλετε ομάδες της Euroleague, όπως τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Να προσθέσουμε εδώ ότι στις θρυλικές ομάδες του NBA έχουν προστεθεί και κάποιες που δεν κατάφεραν να πάρουν τίτλο ή να κάνουν κάποια φοβερή πορεία, αλλά κατά γενική ομολογία έπαιξαν καταπληκτικό μπάσκετ. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τους Charlotte Hornets των Larry Johnson και Alonzo Mourning και τους Denver Nuggets του Dikembe Mutombo και του Dale Elis.

Στην περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν με το MyGM, να σημειώσουμε ότι σε αυτό αναλαμβάνετε ουσιαστικά τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας σας. Στις αρμοδιότητες σας περιλαμβάνονται η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, το scouting, οι μεταγραφές/ανταλλαγές, καθώς η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ο σύλλογος σας όσον αφορά τα εισιτήρια, το merch κτλ.


Κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς στόχους, τους οποίους και θα πρέπει να ικανοποιήσετε. Για παράδειγμα, κάποιες θέλουν απλά να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, αδιαφορώντας για την θέση στην οποία θα τερματίσετε. Στο MyTeam αντίστοιχα δεν συναντάμε κάποιες ιδιαίτερες αλλαγές. Για τους αμύητους αρκεί απλά να αναφέρουμε ότι είναι το αντίστοιχο mode με το FUT της σειράς FIFA. Οι μικροπληρωμές βέβαια κάνουν και εδώ την εμφάνισή τους, καθώς θα χρειαστεί να ανοίξετε αρκετά packs για να να χτίσετε ένα αξιόμαχο σύνολο. Με τον ρυθμό που κερδίζετε VC είναι δεδομένο ότι τα credits σας δεν φτάνουν για να αυξήσετε τα attributes του παίκτη σας στο MyCareer και να προμηθευτείτε παράλληλα ένα ικανοποιητικό αριθμό από packs στο MyTeam.

Online αναμετρήσεις
Η συμπεριφορά των servers της 2K Sports είχε αποτελέσει κατά καιρούς θέμα συζήτησης, εντούτοις οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι από πέρυσι παρατηρείται μια σημαντική βελτίωση σε αυτό το κομμάτι. Στην περίπτωση του NBA 2K17 είχαμε ένα απόλυτα ομαλό launch, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του μπορέσαμε να δοκιμάσουμε διάφορα modes online (MyTeam, MyLeague κτλ.). Το μόνο mode στο οποίο δεν μπορέσαμε να παίξουμε ήταν το MyPark. Πέρα από αυτό το ατυχές συμβάν η online εμπειρία μας ήταν θετικότατη, με άμεσο matchmaking και χωρίς ενοχλητικά φαινόμενο όπως lag ή disconnections.


Σαν να βρίσκεστε στο γήπεδο
Στο οπτικό κομμάτι, το NBA 2K17 τηρεί για μια ακόμη φορά τα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει η Visual Concepts. Φέτος έχουμε αρκετά νέα animations, ένα βελτιωμένο σύστημα collision detection, ενώ έχει δοθεί η δέουσα προσοχή και σε κάποιους δευτερεύοντες τομείς, όπως τους προπονητές, καθώς τα πρόσωπα τους απεικονίζονται πλέον με κάθε λεπτομέρεια. Να σημειωθεί επίσης ότι για τις ανάγκες του MyCareer οι developers επιστράτευσαν και μια σειρά ηθοποιών, όπως ο Michael B.Jordan (Fantastic Four, Creed). To motion capture είναι και πάλι με μια λέξη εξαιρετικό και ως εκ τούτου οι κινήσεις των αθλητών μέσα στο παρκέ είναι υπέρ του δεόντως ρεαλιστικές. Σε ανάλογα επίπεδα ποιότητας κινείται και το συνολικό presentation. Παρά την εξαιρετική αυτή θετική εικόνα συναντήσαμε πάντως αρκετά bugs στο MyCareer. Για παράδειγμα, ο παίκτης προσπαθούσε συνεχώς να δώσει μια πάσα στο πουθενά και δεν ανταποκρίνονταν στις εντολές που του δίναμε.

Στον ηχητικό τομέα έχουμε ένα πραγματικά πλούσιο soundtrack με δεκάδες συνθέσεις από τον χώρο της rap και hip-hop μουσικής. Η μουσική αυτή βέβαια δεν είναι του γούστου μου, αλλά όπως και να το κάνουμε ταιριάζει απόλυτα στην συγκεκριμένη δημιουργία. Σε ότι έχει να κάνει με τους εκφωνητές/σχολιαστές το NBA 2K17 μας άφησε τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, καθώς τα σχόλια τους είναι καίρια και συμβαδίζουν με τα όσα συμβαίνουν στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στα ηχητικά εφέ, καθώς ο ήχος που κάνει η μπάλα όταν χτυπά στο παρκέ είναι διαφορετικός ανάλογα με την ακουστική της κάθε αρένας.


Βασιλιάς στο είδος του
Το NBA 2K17 παίζει φέτος χωρίς αντίπαλο στον χώρο του, καθώς δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση. Ακόμη κι αν η Electronic Arts πάντως έβγαζε ένα νέο NBA Live θα ήταν αδύνατο να συναγωνιστεί το κορυφαίο αυτό μπασκετάκι της Visual Concepts. H ποιότητα του συγκεκριμένου game φτάνει πραγματικά στα ύψη και θα πρέπει κάποιος να ψάξει για ψύλλους στα άχυρα αν επιχειρεί να της προσάψει κάτι το αρνητικό. Το μόνο σημαντικό παράπονο μας αφορά την φανερή στροφή της 2K Sports στα microtransactions, καθώς αυτό είναι το πρώτο κεφάλαιο της σειράς που στηρίζεται τόσο πολύ σε αυτό το κομμάτι.

Θετικά:
- Ρεαλιστικά animations
- Οι αλλαγές στα steals και το shot meter
- Πληθώρα διαθέσιμων modes
- Άρτια online εμπειρία
- Κορυφαίο gameplay
- Εύστοχος σχολιασμός και εξαιρετικά ηχητικά εφέ
- Βελτιωμένος τεχνικός τομέας

Αρνητικά:
- Κάποια περιστασιακά bugs
- Στηρίζεται υπερβολικά στα microtransactions
- O τρόπος αύξησης των stats στο MyCareer με credits

Βαθμολογία
Γραφικά: 9
Ήχος: 9
Gameplay: 9
Αντοχή: 8
Γενικά: 8.6

Πιθανόν να αποτελέσει το καλύτερο Sports game της χρονιάς.

Παντελής Δασκαλέλος 

NEWS   VIEW ALL

NBA 2K17

[Αρχική δημοσίευση: 13/4/16] Η 2Κ ανακοίνωσε πως θα τιμήσει την καριέρα του μεγάλου καλαθοσφαιριστή Kobe Bryant με ειδική έκδοση του NBA 2K17. Συγκεκριμένα η έκδοση αυτή θα ονομάζεται NBA 2K17 Lege...
Posted (10 Sep 2016)

Downloads εβδομάδας: 9/9/2016

Η 2K σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε από σήμερα το καριέρα σας στο NBA 2K17 με την κυκλοφορία του NBA 2K17: The Prelude. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα δωρεάν game που διαρκεί δύο περίπου ώρες στ...
Posted (09 Sep 2016)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

...
Posted (01 Jan 1970)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 g.dfil (Level 15) 23/09/2016 16:59
Ωραίο Review . Μπράβο Παντελή!!!!!
#2 aims (Level 20) 23/09/2016 17:27
Ωραιο review Παντελη..
Στα Αρνητικά να συμπληρωσω κ την ελλειψη της πολυδιαφημισμεν ης προσθηκης της dream team 1992..
Λογικα θα βγει patch/Update για να προστεθει...
#3 +1 Lordwinter (Level 28) 23/09/2016 17:45
Quoting aims:
Ωραιο review Παντελη..
Στα Αρνητικά να συμπληρωσω κ την ελλειψη της πολυδιαφημισμενης προσθηκης της dream team 1992..
Λογικα θα βγει patch/Update για να προστεθει...

Είναι και αυτή μέσα στις θρυλικές ομάδες παρέα με παλιούς Lakers, Jazz, Pistons, Bucks, Hornets, Nuggets κ.ο.κ.
#4 aims (Level 20) 23/09/2016 17:53
Quoting Lordwinter:
Quoting aims:
Ωραιο review Παντελη..
Στα Αρνητικά να συμπληρωσω κ την ελλειψη της πολυδιαφημισμενης προσθηκης της dream team 1992..
Λογικα θα βγει patch/Update για να προστεθει...

Είναι και αυτή μέσα στις θρυλικές ομάδες παρέα με παλιούς Lakers, Jazz, Pistons, Bucks, Hornets, Nuggets κ.ο.κ.

Eυχαριστω για την απαντηση κ την διορθωση Παντελη.
Δεν εχω αγορασει ακομα το παιχνιδι,απλα ειδα που σε διεθνη φορουμ ελεγαν πως πολλοι δεν ειχαν μεσα στο παιχνιδι την ομαδα..
#5 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 23/09/2016 19:41
Πολύ αναλυτικό review, χαίρομαι απίστευτα για την σειρά που κάθε χρόνο εξελίσσεται! Ανυπομονώ να το παίξω!
#6 Akis 7 (Level 20) 23/09/2016 20:22
Οχι πιθανον Παντελη....Σιγο υρα το καλυτερο sports game της χρονιας!!!
#7 ashbringer (Level 25) 24/09/2016 08:51
Η σειρά γίνεται όλο και καλύτερη και μακάρι να παραμείνει έτσι.Το nba 2k17 αποδεικνύει περίτρανα ότι όταν αγαπάς κάτι και θέλεις να είναι όσο άψογο γίνεται τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.Μπράβο στον Παντελή για το αναλυτικότατο review που μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες έτσι ώστε να γνωρίζουμε τα αρνητικά και τα θετικά αυτού του υπέροχου τίτλου.
#8 Blood Prince (Level 30) 24/09/2016 14:51
Αναλυτικό Review όπως πάντα.Μετά το NBA 2K11 το οποίο έχω το NBA 2K17 είναι το επόμενο που θέλω να αγοράσω.Οπότε σίγουρη αγορά,τα Χριστούγεννα μάλλον.
#9 Blood King (Level 25) 24/09/2016 22:52
Το απόλυτο παιχνίδι μπάσκετ επιστρέφει, τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε τέτοιο αριστούργημα, πρέπει να το λειώσουμε όλοι οι οπαδοί του σπόρ άμεσα!
#10 tzehos (Level 4) 29/09/2016 16:34
Καταπληκτικό review. Το παιχνίδι είναι ίσως το μοναδικό που κυκλοφορεί τόσα συνεχόμενα έτη και καταφέρνει κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερο
#11 baldur21 (Level 12) 07/10/2016 02:29
Αυτό το παιχνίδι το θέλω σαν τρελός! Τα λεφτά δεν θα μας φτάνουν! Υπέροχη δουλειά Παντελή!
Score 8.6
8.27 User Score
(15 votes )
User Reviews 0
Genre: Sports
Developer: Visual Concepts
Publisher: 2K Sports
Διάθεση: CD Media (210-6854220)
Players: 1-10
Requirements: 4 GB RAM, Επεξεργαστής Intel® Core™ i3-530 στα 2.93 Ghz, Κάρτα γραφικών 1GB, Χώρος στον σκληρό δίσκο 70GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 7/8.1/10
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 20/9/2016
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification