Budget Gaming 25: Motospeed CK666 review

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Budget Gaming 25: Motospeed CK666 review

Budget Gaming 25: Motospeed CK666 review

Bundle πληκτρολογίου και mouse.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα bundle πληκτρολογίου και ποντικιού. Με τιμή στα 39 ευρώ, έχουμε σίγουρα μια περίπτωση value for money. Το πληκτρολόγιο ειναι μηχανικό, διαθέτει μπλε switches και έχει χαρακτηριστικό ήχο που όλοι γνωρίζουμε.

Κάτω από τα πλήκτρα FN, βρίσκουμε αλλά ειδικά διαμορφωμένα για συγκεκριμένα games η genres. Αυτό μετατρέπει το πληκτρολόγιο σε ιδανικό θεωρητικά πάντα για χρήση ανάλογα με το τι γράφει το κάθε πλήκτρο.

Μπορούμε να βρούμε το Ck666 σε άσπρο και μαύρο χρώμα. Εμείς έχουμε το μαύρο το ποιο είναι αρκετά απλό οπτικά, αποτελούμενο από πλαστικό στα πλήκτρα αλλά μεταλλική κατασκευή στην βαση του, για αυτό και το βάρος του ανέρχεται στα 900 γραμμάρια.
Όσον αφορά τον φωτισμό, μπορεί να σας φαίνεται ως περίπτωση RGB πληκτρολογίου αλλά στην πραγματικότητα απλώς κάθε ζώνη έχει το δικό της χρώμα. Υπάρχουν διαφορά εφε για να διαλέξετε τόσο στο πληκτρολογιο οσο και στο ποντίκι.

Το mouse είναι μια απλή περίπτωση χωρίς περίσσια χαρακτηριστικά. Με σενσορα που φτάνει τα 2400 dpi, που αυξομειωνεται μέσω του πλήκτρου κάτω από την ροδέλα, έχουμε να κάνουμε με ένα ποντίκι άπλης χρήσης. Δεν μας βολεψε σε τόσο όσο θα θέλαμε για games αλλά μόνο για σερφάρισμα.

Δείτε επίσης το πληκτρολόγιο Motospeed CK108 και συζητήστε σχετικά με την Motospeed σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Krinidon (Level 6) 21/11/2017 20:24
Αξιοπρεπέστατο για τόσα χρήματα. Επιστρέφω στο.. Corsair K70 Lux RGB μου.
Notification