Δωρεάν τα Guild of Dungeoneering και Smashbox Arena για PC

Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Δωρεάν τα Guild of Dungeoneering και Smashbox Arena για PC

Δωρεάν τα Guild of Dungeoneering και Smashbox Arena για PC

Μέσω Steam, για όλο το τριήμερο.

Η Valve ανακοίνωσε πως για αυτό το σαββατοκύριακο, μπορείτε να παίξετε το Guild of Dungeoneering εντελώς δωρεάν στο Steam. Πρόκειται για ένα μοναδικό RPG που αναμιγνύει στοιχεία παιχνιδιών με κάρτες και dungeon crawling. Επιπλέον, το Guild of Dungeoneering θα αποκτήσει ένα νέο mode που ονομάζεται Trophy Trial. Σκοπός σας θα είναι να επιλέξετε χαρακτήρες και να τους βάλετε να αντιμετωπίσουν μια σειρά από bosses, τα οποία σταδιακά γίνονται όλο και πιο δύσκολο να νικηθούν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: "Κάθε φορά που οι χαρακτήρες σας νικούν ένα boss, κερδίζετε ένα τρόπαιο για το υψηλό σας σκορ και εκεί είναι το σημείο όπου το παιχνίδι τροποποιεί τους κανόνες για να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Θα πρέπει να κάνετε μια επιλογή, να αντιμετωπίσετε ένα άλλο boss με αυτούς τους νέους κανόνες, ή να γυρίσετε πίσω με τα τρόπαια που έχετε συγκεντρώσει. Αν η τύχη δεν σας ευνοήσει και χάσετε στο επόμενο μπουντρούμι, δεν κερδίζετε κανένα πόντο. Εάν ξεφύγετε με τα τρόπαιά σας, τότε μπάινετε στα halls of glory και το όνομά σας μπορεί να γραφτεί στους πίνακες βαθμολογίας. Έχει σημασία να ξέρετε πότε πρέπει να σταματήσετε."

Μπορείτε να παίξετε το Guild of Dungeoneering δωρεάν μέχρι τις 11 μ.μ. ώρα Ελλάδας αυτή την Κυριακή, 21 Μαΐου. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε το παιχνίδι, μπορείτε να το αποκτήσετε για 6€ μέχρι τις 8 μ.μ. τη Δευτέρα. Μέχρι στιγμής, έχει αποσπάσει καλές κριτικές στο Steam.

Επιπλέον, η εταιρεία ανάπτυξης Big Box VR ανακοίνωσε πως το Smashbox Arena θα είναι επίσης δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Steam, μέχρι την Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το παιχνίδι θα επικεντρωθεί στο τουρνουά Zotac Cup Masters με έναν αγώνα Smashbox Arena. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2017 στις 09:00 π.μ. ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα εδώ.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή: "Προετοιμαστείτε για αυτό το ομαδικό παιχνίδι μάχης, όπου θα πολεμήσετε μέσα σε ένδοξους κόσμους VR. Τηλεμεταφερθείτε στην κορυφή κτηρίων και πυροβολήστε από μεγάλη απόσταση, ενώ συντονίζετε τη στρατηγική σας κατά τη διάρκεια γρήγορων γύρων. Τα τρελά physics και power-ups θα σας επιτρέψουν να ρίξετε πυραύλους θερμότητας, χειροβομβίδες και μπάλες φωτιάς. Πολεμήστε μέχρι να κερδίσει μια ομάδα μέσα σε περιβάλλοντα VR, όπως διαστημικούς σταθμούς, εμπορικά λιμάνια και λατομεία. Εμπνευσμένο από τα Mario Kart και Counter-Strike, θα μπορείτε να παίξετε μόνοι σας στο story mode ή με άλλους παίκτες στο online multiplayer mode".

Το Smashbox Arena κυκλοφόρησε στις 7 Δεκεμβρίου 2016 και για να παίξετε, χρειάζεστε HTC Vive ή Oculus Rift VR και τα αντίστοιχα χειριστήρια. Στις 4 Μαΐου, η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε πως το Smashbox Arena θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR φέτος το καλοκαίρι, αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμα.

Όσον αφορά άλλες προσφορές, το Dragon Ball Xenoverse 2 θα κοστίζει 25€. Ολόκληρη η σειρά Call of Duty θα έχει 50% έκπτωση, συμπεριλαμβάνοντας το Black Ops III και το Infinite Warfare, τα οποία θα κοστίζουν 30€ για αυτό το Σαββατοκύριακο. Το The Wolf Among Us της Telltale είναι επίσης σε προσφορά για 6,24€ για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε για το επερχόμενο Steam Summer Sale και συζητήστε για το Steam σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification