Δωρεάν το Shadow Warrior reboot για PC

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Δωρεάν το Shadow Warrior reboot για PC

Δωρεάν το Shadow Warrior reboot για PC

Ξανά δωρεάν μέσω του Steam. Η προσφορά ισχύει για μια ημέρα. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 20/7/17] Το Humble Bundle και η Devolver Digital σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Shadow Warrior: Special Edition για PC.

Η προσφορά ισχύει για τις επόμενες δύο ημέρες. Αν το αποκτήσετε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα γίνει για πάντα δικό σας μέσω του Steam. Η κανονική του τιμή ανέρχεται στα 35 ευρώ. Πρόκειται για το reboot του κλασικού Shadow Warrior που είχε κυκλοφορήσει το 2013 για PC, ενώ μέσα στην επόμενη χρονιά είχε διατεθεί για PS4 και Xbox One. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το Shadow Warrior Classic του 1997 δίνεται δωρεάν μέσω του GOG.com και μπορείτε ακόμα να το κατεβάσετε.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το Shadow Warrior: Special Edition.

[UPDATE: 22/8/17 - Δωρεάν μέσω του Steam] Η Devolver Digital σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε ξανά εντελώς δωρεάν το Shadow Warrior reboot για PC μέσω του Steam. Η προσφορά ισχύει έως αύριο 23 Αυγούστου στις 8 το βράδυ. Αν το βάλετε στην συλλογή σας έως τότε, θα το κρατήσετε για πάντα δικό σας.

Διαβάστε τα reviews των Shadow Warrior και Shadow Warrior 2. Για περισσότερα δωρεάν games, επισκεφθείτε το σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/08/2017 09:27
Κατέβασμα οπωσδήποτε.Παιχ νιδάρα!