Humble Very Positive Bundle 2

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Humble Very Positive Bundle 2

Humble Very Positive Bundle 2

Middle-earth: Shadow of Mordor, Oxenfree και Beat Cop από 0.01 ευρώ.

Το Humble Bundle ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο από PC games που μπορείτε να αποκτήσετε σε τιμή... χώμα. Μέσα σε αυτά συναντάμε το εξαιρετικό Middle-earth: Shadow of Mordor καθώς και τα Oxenfree, Dungeon Souls και Beat Cop.

Συγκεκριμένα:
- Με 0.01 ευρώ (περίπου 1 ευρώ για Steam keys) μπορείτε να αποκτήσετε τα Rive, Neon Chrome και Dungeon Souls.
- Πληρώνοντας τον μέσο όρο -που αυτή την στιγμή βρίσκεται στα 5.62 ευρώ- θα λάβετε επίσης τα Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition, Ultimate Chicken Horse και Oxenfree.
- Με 8.35 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον τα Death Road to Canada και Beat Cop.
- Τέλος, πληρώνοντας 66.82 ευρώ, θα αποκτήσετε επίσης το Middle-earth: Shadow of War (όταν κυκλοφορήσει), καθώς και ένα t-shirt του παιχνιδιού.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε τα παραπάνω games. Η προσφορά ισχύει για 13 ημέρες ακόμη.

Δείτε επίσης το Humble Capcom X Sega X Atlus Bundle που ισχύει για ακόμη έξι ημέρες. Συζητήστε για τις νέες προσφορές σε video games στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification