UK Charts: 7/8-13/8/17: Για άλλη μια φορά πρώτος ο Crash

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
UK Charts: 7/8-13/8/17: Για άλλη μια φορά πρώτος ο Crash

UK Charts: 7/8-13/8/17: Για άλλη μια φορά πρώτος ο Crash

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή.

Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy φαίνεται ασταμάτητο στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς κατακτά την πρώτη θέση στα UK Charts για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα και έκτη φορά συνολικά. 

Πλέον ο τίτλος έχει τις περισσότερες πρωτιές για μια εβδομάδα για PS4 exclusive και τις περισσότερες πρωτιές που είχε game συνολικά για αυτή τη χρονιά. Η Activision δήλωσε πως το remaster ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε μεγάλη κλίμακα και πως ανοίγει τον δρόμο για να επανέλθουν και άλλοι κλασσικοί τίτλοι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Activision, Eric Hirshbern, δήλωσε: "Αν και δεν θα ανακοινώσουμε κάτι σήμερα, μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα υπάρξει ανάλογη δραστηριότητα στο μέλλον με άλλα μεγάλα games. Εκτός από τα remasters, η άλλη μεγάλη μας ευκαιρία είναι να αποφασίσουμε ποιοί κλασσικοί τίτλοι μας μπορούν να επανέλθουν σε μια νέα πλατφόρμα, όπως το Skylanders για κινητά. Η βιβλιοθήκη μας με IP είναι ένα στοιχείο μας που όταν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να είναι πανίσχυρο".

Πέρα από τον Crash, το Fallout 4 κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση και να ρίξει το Grand Theft Auto V στην τρίτη. Κάτι ανάλογο έκανε το Dishonored στο Doom κλέβοντάς του την τέταρτη θέση και εκτοπίζοντάς το στην πέμπτη.

Δείτε αναλυτικά το Top 10:
1) Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
2) Fallout 4
3) Grand Theft Auto V
4) Dishonored 2
5) Doom
6) Splatoon 2
7) Mario Kart 8 Deluxe
8) Rainbow Six Siege
9) Forza Horizon 3
10) Battlefield 1

Δείτε τα UK Charts της προηγούμενης εβδομάδας και συζητήστε για τις πωλήσεις των games σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/08/2017 10:12
Μπράβο στον Crash και στο GTA εννοείται. :lol:
Notification