Το Destiny 2 μετρά ήδη εκατομμύρια πωλήσεις

Hot
Το Destiny 2 μετρά ήδη εκατομμύρια πωλήσεις

Το Destiny 2 μετρά ήδη εκατομμύρια πωλήσεις

Είναι μισές σε αριθμό σε σχέση με το πρώτο Destiny.

Πέρασαν μόλις δύο μέρες από την έναρξη κυκλοφορίας του Destiny 2 σε PS4 και Xbox One και απ’ ότι φαίνεται το sequel του Destiny έχει ήδη αρκετή επιτυχία. Μέσω ενός blog post η Bungie ισχυρίστηκε πως το Destiny 2 μετρά ήδη εκατομμύρια παίκτες που έχουν ήδη εξερευνήσει τον κόσμο του παιχνιδιού.

Η δημιουργός εταιρεία συνέχισε λέγοντας πως περιμένουν περισσότερο κόσμο να αγοράσει το Destiny 2 τις επερχόμενες μέρες και εβδομάδες, ενώ όπως υποσχέθηκε θα υπάρξουν πολλές δραστηριότητες στο κοντινό μέλλον. Συγκεκριμένα δήλωσαν: “Κάναμε τα πρώτα μας βήματα στο νέο μας ταξίδι σαν community. Περιμένουμε περισσότερους παίκτες να ενταχθούν στην κοινότητά μας τις επερχόμενες μέρες ή εβδομάδες που θα ακολουθήσουν. Οι βετεράνοι του community μας γνωρίζουν πως το Destiny δεν είναι μόνο μια ιστορία ηρώων, αλλά και ένας κόσμος που εξελίσσεται μαζί σας. Θα ξεκινήσουν νέες τελετές. Θα αποκαλυφθούν νέα challenges. Θα εμφανιστούν περισσότερες πλατφόρμες online. Θα δημιουργηθούν νέοι θρύλοι.”

Παράλληλα με όλες αυτές τις πληροφορίες η Bungie δημοσίευσε ένα πρόγραμμα με τις πρώτες δραστηριότητες του Destiny 2 συμπεριλαμβανομένων των Leviathan raid, Guided Games, Trials of the Nine και άλλα. 

Διαβάστε το review του Destiny 2 και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification