Ειδήσεις Gameplay videos Παίζουμε Super Seducer

Παίζουμε Super Seducer

Thursday, 08 Mar 2018  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/34/d1/d7/Super-Seducer-MenofStyle-news-91-1520519255.jpg
 

Παίζουμε Super Seducer

Φλερτάρουμε με το MenofStyle.gr!

Στο σημερινό μας gameplay video παίζουμε το Super Seducer, το απόλυτο Flirt game που βασίζεται στην τακτική των PickUp Artists.

Δημιουργήθηκε από τον διάσημο PUA Richard LaRuina και βασίζεται σε παραδοσιακές τεχνικές προσέγγισης. Περιλαμβάνει αποκλειστικά Full Motion videos με δυνατότητα 2-6 επιλογών. Έχει 10 levels στα οποία προσεγγίζετε διαφορετικές κάθε φορά γυναίκες, ενώ στο τέλος κάθε level σας δίνεται και ποσοστό επιτυχίας.

Φυσικά ορισμένες επιλογές προκαλούν πολύ γέλιο, συνεπώς...trollάραμε αβέρτα όπου μας δόθηκε η ευκαιρία. Στα περισσότερα σημεία βέβαια επιλέξαμε αυτό που ήταν πιο λογικό. Παίξαμε μαζί με το MenofStyle.gr, το site που παρέχει πλήρεις οδηγούς για τεχνικές φλερτ. Μαζί μας οι Χρήστος, Σπύρος και Θέμης. Δείτε το gameplay video, με μπόλικη ανάλυση τεχνικών και φυσικά άφθονο γέλιο!

Το Super Seducer κυκλοφόρησε από τις 6 Μαρτίου για PC μέσω Steam με κόστος 9,9 ευρώ. Η Sony το απαγόρευσε στο PSN παρότι δεν περιέχει σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου.

Μάθετε περισσότερα για το Super Seducer και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 10/03/2018 10:37
Το είδα το game και αν και δεν το θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το "έκοψε" η Sony.