Ειδήσεις Gameplay videos Knack 2 gameplay videos

Knack 2 gameplay videos

Thursday, 15 Jun 2017  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/19/ba/84/knack-2-1-46-1497310913.jpg
 

Knack 2 gameplay videos

Co-op gameplay video. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/17] Στα πλαίσια της Ε3 2017, o Geoff Keighley φιλοξένησε τον Mark Cerny, σχεδιαστή του PS4, ο οποίος παρουσίασε το gameplay video του Knack 2.

Όπως θα παρατηρήσετε, έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στον τομέα των γραφικών, ενώ εκ πρώτης όψεως παρατηρούμε ότι η Sony πιθανόν να δώσει περισσότερη βάση στο Action στοιχείο. Πέρα από την υποστήριξη Co-op και την μεγάλη ποικιλία στα περιβάλλοντα, έχει δοθεί μεγάλη βάση στην απεικόνιση των δυνάμεων του χαρακτήρα σας, με πολλά και διάφορα στυλ ειδικών επιθέσεων, αλλά και νέες δυνάμεις.

Είδαμε ότι υπάρχουν κανόνια, turrets, πλατφόρμες για να προσπεράσετε και διάφοροι γρίφοι που απαιτούν αλληλεπίδραση με το περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE: 13/6/17 - 05:30] Λίγο μετά την συνέντευξη τύπου της, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα και αυτό το gameplay trailer για το Knack.

[UPDATE 2: 15/6/17 - Co-op gameplay] Στην E3 2017 η Sony παρουσίασε ένα live Co-op gameplay video του Knack.

Δείτε τους δύο χαρακτήρες να συνεργάζονται και να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους, να σκαρφαλώνουν σε zip lines και να αντιμετωπίζουν bosses.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Knack 2 και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

Μείνετε συντονισμένοι για την συνέντευξη τύπου της Sony, η οποία ξεκινάει σήμερα στις 04:00 τα ξημερώματα με pre-E3 show της Sony από τις 03:00.

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.