Sega Mega Drive Flashback console

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Sega Mega Drive Flashback console

Sega Mega Drive Flashback console

Με 85 προεγκατεστημένα games, cartridge slot και ασύρματα χειριστήρια.

Μετά τα Mega Drive Classic και Classic Portable, η θρυλική κονσόλα της Sega επιστρέφει ξανά από την AtGames.

Η Sega σε συνεργασία με την AtGames, αναμένεται να διαθέσει τον Σεπτέμβριο ακόμα μια μοντέρνα εκδοχή του Mega Drive, αυτή την φορά μέσω του Mega Drive Flashback. Θα περιλαμβάνει 85 προεγκατεστημένα games, μεταξύ των οποίων συναντάμε επτά Sonic games, το Virtua Fighter 2 και το Altered Beast. Ταυτόχρονα, θα διαθέτει cartridge slot για να παίξετε τα games που ίσως να έχετε ήδη στην κατοχή σας.

Θυμηθείτε το Mega Drive μέσω της παρουσίασής του από το GameWorld στην εκπομπή Retro Gamers:

Στη συσκευασία θα συμπεριλαμβάνονται δύο ασύρματα χειριστήρια (στα 2.4GHz), ενώ η κονσόλα θα ενσωματώνει τις κλασικές θύρες του Mega Drive για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά χειριστήρια. Εξωτερικά, το Mega Drive Flashback ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές της αυθεντικής κονσόλας. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, συναντάμε έξοδο εικόνας σε ανάλυση 720p μέσω HDMI, scanline filtering στα γραφικά και την δυνατότητα να κάνετε save, pause και rewind οποιαδήποτε στιγμή.

Το Mega Drive Flashback θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

Διαβάστε για το NES Classic Mini και το φημολογούμενο SNES Classic Mini της Nintendo. Δείτε επίσης το Paprium, ένα Beat ‘Em Up για το Mega Drive που κυκλοφορεί μετά από 27 χρόνια από την διάθεση της κονσόλας. Συζητήστε για το Mega Drive στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 andkan (Level 10) 10/06/2017 18:04
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ :P
#2 Vee Spade (Level 5) 11/06/2017 11:55
Νταξ.

Κατι ήξερα που ήμουν "segaκιας" πιτσιρικάς. Aκόμα και σήμερα κάνει τη Nintendo να ντρέπεται:

- Υπερδιπλάσιος αριθμός τίτλων, με δυνατότητα να προσθέσετε κ άλλα
- Υποστήριξη original cartidge (προσκυνάμε)
- Σε αντίθεση με τα ηλιθιωδώς κοντά καλώδια (ναι ΟΛΑ ειναι υπερβολικα κοντα) του Mini NES, αυτο έχει ασύρματα χειριστήρια. Γιατι τα καλώδια δεν ειναι νοσταλγία, ειδικά οταν είναι 15εκ. το καθένα
- Έρχεται με 2 χειριστήρια, τα οποία οχι απλά είναι καλύτερα. Για όσους δεν τα έχουν πιάσει ποτέ, να ξέρετε οτι το συγγεκριμένο χειριστήριο διατέλεσε σταθμός στα Fighting Games, τόσο ωστε ακόμη πολλοί το θεωρούν το καλύτερο. Κάντε μια αναζήτηση fighting gamepad να δείτε τι εννοώ

Το Mega Drive/Genesis ήταν γενικότερα μεγάλος σταθμός, αν το NES καθιέρωσε το gaming στα σπίτια, το Mega Drive το πήρε στα σοβαρά
#3 ashbringer (Level 25) 11/06/2017 16:46
Άλλη μια κονσόλα που αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη αγορά.Περιμένου με να μάθουμε νεότερα για την τιμή.
#4 Omnibot (Level 22) 23/06/2017 20:52
Κάτι αντίστοιχο πέτυχα στα media markt στο Αιγάλεω. Μικρότερο αλλά οπτικά κατώτερο από αυτό στα 89,90.
Notification