Super Mario 64 Maker: Φτιάξτε levels στο Super Mario 64

Hot
Super Mario 64 Maker: Φτιάξτε levels στο Super Mario 64

Super Mario 64 Maker: Φτιάξτε levels στο Super Mario 64

Γιατί 120 αστέρια δεν είναι αρκετά.

Μετά το Mega Maker έρχεται και το Super Mario 64 Maker, με το οποίο θα μπορείτε να φτιάχνετε τα δικά σας levels στο Super Mario 64.

Το Super Mario Maker είναι δημιούργημα του Κaze Emanuar, ενός modder του Super Mario 64 ο οποίος είναι υπεύθυνος για το Super Mario Odyssey hat mod του κλασικού τίτλου για το Nintendo 64, που κυκλοφόρησε δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του Super Mario Odyssey στην E3.

 

To Super Mario 64 Maker είναι ένα ROM hack, δηλαδή βασίζεται στο original ROM του παιχνιδιού και παίζεται μόνο σε emulator. Είναι άγνωστο ακόμα το αν η Nintendo θα κινηθεί νομικά καθώς υπάρχουν πολλά hacks αυτή τη στιγμή χωρίς να έχει υπάρξει κάποια παρέμβαση από την εταιρία. Ο Kaze πάντως έχει απασχολήσει το νομικό τμήμα της Nintendo, καθώς το hack του με τίτλο Super Mario 64: Last Impact κατέβηκε από τους servers με δικαστική εντολή λίγο μετά την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο. Πόσο μάλλον σε αυτή την περίπτωση όπου έχουμε ένα mod το οποίο ίσως αφαιρέσει πωλήσεις από τα Super Mario Maker της Nintendo.

Το ότι το Super Mario 64 Maker είναι ROM hack σημαίνει πως ο χειρισμός της κατασκευής των levels γίνεται με χειριστήριο Nintendo 64 και όχι με ποντίκι/πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι κάπως κουραστική. Πάντως ο Kaze κατάφερε να φτιάξει ένα δοκιμαστικό level σε μόλις 90 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε τα reviews των Super Mario Maker και συζητήστε για το Super Mario 64 σε αυτό το topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification